Webmail

De kracht van Office 365 met de service van Telenet

15 juni 2023 - 5 min

Ondernemers willen, waar dan ook, efficiënt kunnen werken. En precies daarom gingen we een partnership aan met Microsoft. Je kan dus via Telenet kiezen voor Microsoft 365 powered by Office 365.

 

Altijd en overal up-to-date

Waar je mensen ook zijn, ze hebben altijd toegang tot deze cloud. Werk real time aan hetzelfde document als je collega's en op vrijwel elke locatie. Bekijk hun agenda, zie wanneer ze beschikbaar zijn of wanneer ze een onlinevergadering houden. Bovendien werkt iedereen met de meest recente versie van bestanden en programma’s. En dat op vrijwel elk apparaat. 

Tal van apps 

Jij hebt tal van tools om je zaak efficiënt te runnen. De Microsoft Office 365-programma's zijn de vertrouwde toepassingen die je dagelijks gebruikt (Word, Excel, PowerPoint en OneNote). Aangevuld met nieuwe functies waardoor ze nog krachtiger zijn. Met Office voor iPad bewerk je Word, Excel- en PowerPoint-documenten zelfs direct op je tablet.

Extra services 

Werk je met Microsoft 365, dan kan je altijd bij ons terecht voor de nodige support. Bovendien geniet je van lage opstartkosten, lagere IT-kosten, de flexibiliteit om gebruikers toe te voegen en extra services wanneer je die nodig hebt. Microsoft 365 biedt ook een intuïtieve beheerconsole, waarmee je alles efficiënt beheert.