Bebotax laat zich adviseren door Telecom-Makelaars

17 december 2021 - 7 min

Wat als je zelf transparant, snel en kwalitatief werkt voor je klanten? Dan zoek je dezelfde troeven bij je leveranciers. Boekhoud- en fiscaal kantoor Bebotax zocht en vond zo de telecomoplossing op zijn maat via Telecom-Makelaars

“Ik twijfelde niet toen ze me Corporate Fibernet voorstelden”

Actuele cijfers zijn onmisbare grondstof voor elke onderneming. En dus vindt boekhoud- en fiscaal kantoor Bebotax het normaal dat klanten hun cijfers steeds kunnen consulteren. Het is zoals zaakvoerder Jan Steurtewagen de bekende ondernemer Fernand Huts, eigenaar van de Antwerpse Katoen Natie  hoorde zeggen: “Je moet te allen tijden heel snel over je gegevens kunnen beschikken, zeker in tijden van crisis. Wij maken tussentijdse balansen om de tien tot veertien dagen.” Aha, dacht Jan, nog iemand die dit doet.

Businesscontinuïteit als troef

Deze transparantie en businesscontinuïteit speelt Bebotax als troef uit. Al sinds de jaren 90 omarmde het bureau de digitalisering in het streven naar passend cijfermateriaal voor hun klanten, het voorstellen van fiscale oplossingen, het beheren van vermogens en het opbouwen van pensioenen.

 

“Digitalisering is meer dan de tools waarmee je werkt”, zegt Jan hierover. “Het gaat erom dat je inhoudelijk meerwaarde brengt. Zo willen wij onze klanten op elk moment inzage in hun cijfers kunnen geven, in realtime, zonder dat ze het ons hoeven te vragen. Het voordeel voor ons? We vermijden te grote pieken in werkvolume, want de boekhouding is steeds up-to-date.”

 

Net zoals Bebotax altijd zoekt naar de beste combinatie van oplossingen voor zijn klanten, speurt het zelf de markt af naar de telecomoplossingen die hen het meeste zekerheid, snelheid en stabiliteit garanderen. “Alles draait bij ons op internet. We willen niet dat dit wegvalt. Ik wil continuïteit in telecom.”

Kwaliteit op maat

De Telenet Business-partner Telecom-Makelaars helpt hen hierbij. “Bij het kiezen van mijn leveranciers kijk ik altijd naar de kwaliteit”, zegt Jan. “Kwaliteit wordt voor mij belichaamd door persoonlijke service, het beste aanbod en de duurzame aanwezigheid in de markt. Deze troeven vind ik terug bij Telenet Business en Telecom-Makelaars.”

 

“Voor elke klant maken we een behoeftenanalyse en stellen we opportuniteiten voor zonder dat we een telecomoperator promoten omdat we er vast aan hangen”, legt Jonas Andries, account manager en salescoach bij Telecom-Makelaars uit. “Jan vindt het belangrijk om een stabiele en veilige oplossing te hebben die helemaal naar zijn zin is. Daarbij wil hij niet alles bundelen bij één operator. Hij wil verschillende oplossingen combineren.”

 

Na het maken van de analyse drie jaar geleden kwam Jonas uit bij Corporate Fibernet van Telenet Business. Het was meteen de juiste formule voor de behoeften van het fiscale kantoor. 

 

“We zochten en vonden voor Bebotax een oplossing om de internetsituatie te vereenvoudigen en kwalitatiever te maken”, zegt Jonas. “Corporate Fibernet biedt hen sindsdien de beste verbinding volgens bereikbaarheid, snelheid, stabiliteit en continuïteit. Want als de internetverbinding over de kabel toch uitvalt door panne of storing neemt de 4G back-up het automatisch over.”

Persoonlijke service en snelheid

“Telenet heeft ulstrasnel internet”, ondervindt Jan al een paar jaar. “Want snelheid, snelheid, snelheid. Dat is voor ons cruciaal. Daarom twijfelde ik niet toen Corporate Fibernet me werd voorgesteld. Zeker niet omdat de kwaliteit prima is en ze dit tegen een goede prijs aanbieden.”

 

Regelmatig spreekt de makelaar met Jan af om samen om de plannen en noden te bekijken. “We volgen onze businessclubleden om de drie maanden op”, zegt Jonas. “We analyseren dan alle facturen en bekijken of ze nog optimaal zijn. Ons doel is volledig ontzorgen, met bijvoorbeeld snelle oplossingen voor wie naar het buitenland wil.”

 

“Ik ervaar hierin dat de voorbereiding 40 procent van het werk uitmaakt”, zegt Jan. “Zowel ik als de makelaar bereiden zich dus grondig voor. Ik ben lang op zoek geweest naar iemand die het op die manier deed. Ze helpen me door me te wijzen op mijn behoeften en door de juiste vragen te stellen. Bijvoorbeeld: Heb je een oplossing voor als de telecom uitvalt? Heb je voldoende materiaal in reserve? Daarbij vind ik het heerlijk als ze preventief informeren of ik nog iets nodig heb. Ze denken ook vooruit. Daar bewonder ik hen voor.”

Snelheid en stabiliteit zijn voor ons cruciaal. Daarom twijfelde ik niet aan Corporate Fibernet

Jan Steurtewagen

Zaakvoerder Bebotax

Uitdagingen

  • Continuïteit van bedrijf
  • Snelheid, snelheid, snelheid
  • Oplossingen van verschillende operatoren combineren

 

Oplossingen

  • Corporate Fibernet 
  • 4G back-up
  • Flexibele service van Telecom-Makelaars

 

Voordelen

  • Snel en stabiel internet
  • Altijd het beste tariefplan
  • Back-upverbinding als vast internet weg zou vallen

 

Jan vindt het belangrijk om een stabiele en veilige oplossing te hebben die helemaal naar zijn zin is

Jonas Andries

Account manager en salescoach bij Telecom-Makelaars

Over Bebotax

Bebotax is een boekhoud- en fiscaal kantoor dat een ruime waaier van diensten aanbiedt, zoals boekhouding, fiscaliteit en aanverwant advies. Hiervoor staat een team van 15 experts in cijferberoepen paraat, dat streeft naar een praktisch en kosteneffectief advies. Zowel lokale bedrijven als internationale vennootschappen behoren tot hun klantenbestand. Groot in managementbegeleiding, met focus op de beste manier om een vermogen en pensioen op te bouwen voor hun cliënten.
www.bebotax.eu

Over Telecom-Makelaars

Telecom-Makelaars uit Kortrijk is een onafhankelijk adviesbureau voor telecommunicatie, binnen de groep JSM. Gelijkaardig aan een verzekeringsmakelaar stelt dit advieskantoor de beste telecomoplossing voor aan grote en kleine bedrijven over heel Vlaanderen. Dit doet het onafhankelijk van de telecomoperators. “De mobiele oplossingen en Corporate Fibernet van Telenet Business raden we vaak aan bedrijven aan die een snelle en stabiele connectie zoeken aan een goede prijs.” Er werken 25 mensen: installateurs, sales, support en management.
www.jsm.be

Schrijf je in voor meer inspiratie*

Ontdek interviews, podcasts en andere content

Word uitgenodigd voor webinars, beurzen en netwerk-events

Download e-books en whitepapers

* We sturen je via e-mail op regelmatige basis onze content. Je ontvangt geen commerciële berichten of voorstellen. Uiteraard kan je op elk moment uitschrijven, of je voorkeuren aanpassen via de link onderaan elke e-mail. Door je in te schrijven aanvaard je het privacybeleid van Telenet

Inspiratie

Waarom Wolf Oil koos voor Corporate Fibernet
Door een onstabiel netwerk had Wolf Oil nood aan een professionele internetoplossing.
GOPA kiest voor supersnel internet mét back-up
Elke minuut dat je zonder internet zit, riskeer je minder omzet te genereren. Tenzij je net zoals GOPA voor Corporate Fibernet, internet met back-up, kiest.