Gastvrij ontvangen doet glimlachen

Van interactieve tv tot digital signage

Bezorg bezoekers en inwoners een aangenaam verblijf door hen gastvrij te ontvangen. Een beeldscherm als centraal bedieningspaneel voor gasten, geïntegreerd in een ecosysteem van bestaande toolsOf je nu 1 of 1.500 tv-schermen wil aansluiten, of je tv in jouw wachtzaal wil aanbieden of in de kamers van jouw klanten, er is altijd een oplossing.

 

 

Gastvrijheid als ultieme klantenbeleving

Van hotelgasten met een verblijf van korte duur tot ziekenhuispatiënten en inwoners van woonzorgcentra: hen een aangenaam verblijf bezorgen, dat is het streefdoel. De tv is daarbij een belangrijke bron van ontspanning, kennis en vermaak, die bovendien ook kan dienen voor communicatie met de buitenwereld.

Een verlengde van digitale communicatie

Ga nog een stap verder door tv's in te zetten als slim beeldscherm. Gebruik ze voor meer interactie met je gasten en breng boodschappen sneller en beter over, op de tv in de kamer of via centrale schermen in de lobby. En dit alles in jouw huisstijl, als verlengde van je digitale communicatie.

Kies hoe je bezoekers en inwoners wil ontvangen:

icon telephone
Slimme schermen voor zorginstellingen
 • Compleet platform voor tv en communicatie via videochat
 • Eenvoudig beheer door medewerkers
 • Op maat van ziekenhuizen en zorginstellingen
icon telephone
Digitale televisie tot 50 tv-schermen
 • Vanaf 1 tot maximaal 50 tv-schermen
 • Ruim aanbod tv- en radiozenders
 • Keuze uit diverse settopboxen
 • Geschikt voor kleine hotels, bed and breakfasts, studentenkamers
icon telephone
Digitale televisie tot 1.500 tv-schermen
 • Centrale installatie zonder settopboxen
 • Vanaf 30 tv-schermen
 • Ruim aanbod tv- en radiozenders
 • Ideaal voor grote hotels en grote zorginstellingen

Advies nodig? Laat je begeleiden door een expert

Elk bedrijf streeft naar succes. Bij Telenet Business zien we het als onze taak om jou daarin te ondersteunen en te inspireren. Daarom staan onze experts altijd voor je klaar. Ze luisteren graag naar je noden en gidsen je naar de beste oplossing.

Een onmisbare basis:  internet en telefonie

Internet voor veeleisende toepassingen

Bedrijfsklanten hebben bij Telenet Business altijd een streepje voor. Zo geven we jouw internetverkeer prioriteit op ons netwerk, en kan je snel upgraden indien nodig.

Vaste telefonie en telefooncentrales

Vaste telefonie vormt nog altijd de basis voor heel veel interne en externe bedrijfscommunicatie. En dus wil je dat die basis goed zit.

De volgende stap voor het bedrijfsnetwerk

Digitaal communiceren en samenwerken

Met de juiste tools wordt communiceren en samenwerken een pak eenvoudiger. Ontdek hoe medewerkers vlot op afstand kunnen werken, zonder zich op afstand te voelen.

Bescherm het netwerk en gegevens

Cybercriminaliteit neemt elk jaar toe. Zeker nu gebruikers en data zich vaak niet meer binnen de vertrouwde netwerkomgeving bevinden, wint cybersecurity aan belang.

Inspiratie

Hoe maak je van digitale transformatie een succes?
Bedrijven zetten technologie in voor strategische en organisatorische verandering. Hoe doe je dit succesvol? Je vindt de onmisbare elementen in deze minigids.
Telecom en IT vormen de spil in productiebedrijf Typhoon
Ontdek hoe Typhoons productieprocessen transformeren dankzij de IT- en telecomdiensten van Telenet Business en Just Connect.
UC&C brengt alle communicatietools samen
De klant van vandaag is veeleisend en wil op elk moment van de dag contact kunnen opnemen.
Vijf misvattingen over outsourcing als kmo
Hoe krijg je als kmo toegang tot het juiste IT-talent? Eén woord: outsourcing. We ontkrachten de vijf grootste misvattingen
Wat is een Security Operations Center (SOC) en hoe werkt het?
Mark Van Tiggel, Director Security, legt uit hoe Telenet zijn eigen Security Operations Center (SOC) inzet om zowel interne systemen als klantenapplicaties te beschermen.
Losgeld betalen na een cyberaanval: ja of nee?
Cybercriminaliteit is aan een stevige opmars bezig, mede doordat bedrijven steeds meer losgeld betalen bij een cyberaanval. Maar dat is zeker geen goed idee.