Bescherm netwerken, data en gebouwen

Fysieke én digitale beveiliging

Traditiegetrouw legt beveiliging de focus op het fysieke óf het digitale domein. Omdat beveiligingsproblemen steeds vaker een combinatie zijn van digitale en fysieke incidenten, geloven we in een integrale aanpak die cybersecurity combineert met fysieke beveiliging zoals camerabewaking. Deze holistische benadering, met expertise in beide domeinen, helpt je organisatie en medewerkers veilig verbonden te blijven.

Klaar voor de volgende cyberaanval?

Cybercriminaliteit neemt elk jaar toe. Hackers maken gebruik van de nieuwste technologie waardoor hun aanvallen complexer en steeds doeltreffender zijn. Dit vormt niet alleen een risico voor de continuïteit van je organisatie, maar ook voor het bedrijfsimago. De vraag is dan ook: hoe voorbereid ben je?

Een bedrijf moet blijven draaien. Ook bij incidenten

Telenet Business wil organisaties optimaal beschermen zodat de continuïteit gegarandeerd wordt bij cyberincidenten en calamiteiten zoals brand. Dit betekent niet enkel beschermen wanneer het nodig is, maar ook voorkomen. En als het toch fout loopt, is het cruciaal om adequaat te reageren.

Wat voor bescherming zoek je?

icon security
Cyber security
  • Wees voorbereid op cyberaanvallen
  • Een eigen actieplan: van detectie tot bewustmaking van medewerkers
  • Pro-actief beschermd, de klok rond
icon telephone
Gebouwbeveiliging
  • Installeer camera's voor videobewaking binnen en buiten
  • Bescherm gebouwen met branddetectiesystemen

Advies nodig? Laat je begeleiden door een expert

Elk bedrijf streeft naar succes. Bij Telenet Business zien we het als onze taak om jou daarin te ondersteunen en te inspireren. Daarom staan onze experts altijd voor je klaar. Ze luisteren graag naar je noden en gidsen je naar de beste oplossing.

Een veilig bedrijf begint bij een betrouwbaar netwerk

Slimme bedrijfsnetwerken die meegroeien

Wil je meerdere vestigingen verbinden, in de cloud werken, of machines met elkaar laten communiceren? Hier vind je alle geavanceerde verbindingen voor bedrijven.

Vast internet voor veeleisende toepassingen

Bedrijfsklanten hebben bij Telenet Business altijd een streepje voor. Zo geven we jouw internetverkeer prioriteit op ons netwerk, en kan je snel upgraden indien nodig.

De volgende stap voor het bedrijfsnetwerk

Digitaal communiceren en samenwerken

Met de juiste tools wordt communiceren en samenwerken een pak eenvoudiger. Ontdek hoe medewerkers vlot op afstand kunnen werken, zonder zich op afstand te voelen.

Bescherm het netwerk en gegevens

Cybercriminaliteit neemt elk jaar toe. Zeker nu gebruikers en data zich vaak niet meer binnen de vertrouwde netwerkomgeving bevinden, wint cybersecurity aan belang.

Inspiratie

Hoe maak je van digitale transformatie een succes?
Bedrijven zetten technologie in voor strategische en organisatorische verandering. Hoe doe je dit succesvol? Je vindt de onmisbare elementen in deze minigids.
Telecom en IT vormen de spil in productiebedrijf Typhoon
Ontdek hoe Typhoons productieprocessen transformeren dankzij de IT- en telecomdiensten van Telenet Business en Just Connect.
UC&C brengt alle communicatietools samen
De klant van vandaag is veeleisend en wil op elk moment van de dag contact kunnen opnemen.
Vijf misvattingen over outsourcing als kmo
Hoe krijg je als kmo toegang tot het juiste IT-talent? Eén woord: outsourcing. We ontkrachten de vijf grootste misvattingen
Wat is een Security Operations Center (SOC) en hoe werkt het?
Mark Van Tiggel, Director Security, legt uit hoe Telenet zijn eigen Security Operations Center (SOC) inzet om zowel interne systemen als klantenapplicaties te beschermen.
Losgeld betalen na een cyberaanval: ja of nee?
Cybercriminaliteit is aan een stevige opmars bezig, mede doordat bedrijven steeds meer losgeld betalen bij een cyberaanval. Maar dat is zeker geen goed idee.