Jouw onderneming verdient een sterk mobiel netwerk

Maak je onderneming mobiel klaar voor morgen

Mobiele telefonie voor KMO's of grote bedrijven: onze aanpak is altijd persoonlijk én op maat. We vinden samen het geschikte abonnement voor jou en voor je medewerkers. Op elk moment kan je jouw oplossing aanpassen. Of je nu 6, 36 of 3600 mobiele gebruikers hebt: wij zorgen voor een oplossing op maat van jouw bedrijf. Alles in volledige transparantie, op een krachtig mobiel netwerk.

De geschikte mobiele oplossing voor jouw organisatie, KMO, groter bedrijf?

Onze mensen helpen je graag bij het vinden van een plan dat bij je past.

Ons sterke mobiele netwerk helpt onze klanten nog beter groeien

Op kantoor, onderweg en thuis: via ons krachtige mobiele netwerk is iedereen altijd en overal vlot bereikbaar. Telenet investeert een half miljoen euro per dag in zijn netwerk. En dat loont. CTO Micha Berger legt uit hoe en vooral waarom Telenet het beste en snelste mobiele netwerk bouwt: "Ons sterke mobiele netwerk helpt onze klanten nog beter groeien".

 

Lees meer >

Beste van de klas voor mobiel downloaden

De jaarlijkse studie van het Belgisch Instituut voor Postdiensten en Telecommunicatie (BIPT) neemt de drie grootste Belgische mobiele netwerken onder de loep. Wil je weten hoe Telenet, Proximus en Orange scoren op vlak van data, geluidskwaliteit en netwerkdekking? Download hier het netwerk rapport.

 

Lees meer >

Vlot omgaan met data en belminuten

Of je nu een KMO leidt of mobile fleetmanager van een groot bedrijf bent, er is altijd een mobiele oplossing die perfect past bij jouw noden en ambities. Zo ben je klaar voor de toekomst en kan je succesvol groeien. Herken jij een van deze 4 uitdagingen?

 

Lees meer >

Je mobiele plan beheren kan eenvoudig en transparant

Via ons gebruiksvriendelijke portaal behoud je zelf de controle over je mobiele plan. Vanaf 6 mobiele gebruikers kan je er simkaarten toevoegen of verwijderen. Je kan de ene collega meer data geven en de andere zijn belminuten terugschroeven. Nieuw toestel nodig? In slechts een paar klikken is het geregeld. En altijd staan ​​wij voor je klaar.

 

Welke oplossing past bij jouw onderneming?

6 tot en met 100 mobiele gebruikers?

Met Business Mobile voor kmo’s kan je zelf je mobiele plan samenstellen

  • Iedereen altijd en overal vlot mobiel bereikbaar
  • Steeds afgestemd op ieders gebruik
  • Eenvoudig te beheren, geen verrassingen meer op je factuur
  • Uiterst persoonlijke service, van begin tot oplossing
Meer dan 100 mobiele gebruikers?

Met Business Mobile voor grote bedrijven maken we samen een plan op maat

  • Iedereen gegarandeerd altijd en overal vlot mobiel bereikbaar
  • Volledig op maat van ieders gebruik
  • Samen eenvoudig te beheren, geen verrassingen meer op je factuur
  • Uiterst persoonlijke service, van begin tot oplossing en bij jouw dagelijks beheer

* Op basis van metingen van de 4G downloadsnelheid (gemiddelde snelheid bij datasessies van vaste duur) door onafhankelijk bureau Commsquare in december 2018 (Vlaanderen): 86,2Mbps (Telenet/Base), 81,4Mbps (Proximus), 65,6Mbps (Orange) en in februari 2019 (Brussel:): 85,1Mbps (Telenet/Base), 80,2Mbps (Proximus), 56,9Mbps (Orange). Een voertuig met verschillende ontvangers reed ongeveer 5,800 km in Vlaanderen en 380 km in Brussel om de 4G-kwaliteit van de netwerken van de verschillende operatoren te meten. In totaal werden ongeveer 2,700 (2,200 in Vlaanderen, 500 in Brussel) datatesten per operator uitgevoerd.

Op zoek naar mobiele abonnementen voor zelfstandigen en kleine ondernemers?

Eén digitale werkplek op maat van je bedrijf

Videogesprekken via Skype, MS Teams, Zoom, etc. stegen in 2020 met 83% in vergelijking met 2019. Ook traditionele oproepen zijn het voorbije jaar gestegen: + 40% voor vaste oproepen en + 20% voor mobiele oproepen.

Lees meer over mobiele toepassingen

Artikel

De Digitale Route van Foodmaker
Vroeger verkocht Foodmaker enkel via haar restaurants en bij Delhaize. Vandaag is het online aanwezig in heel België. Hiervoor is mobiele connectiviteit belangrijker dan ooit tevoren. Dat zegt Lieven Vanlommel, CEO van Foodmaker.

Artikel

Koopt jouw wagen binnenkort zelf z’n parkeerticket?
Da’s niet langer science-fiction. De Belgische start-up Mobly rolt momenteel een indrukwekkend platform uit waarmee je van eender welke wagen een slimme bolide maakt.
E-book

Hybride werken:

hoe pak je het aan?

Hybride werken brengt heel wat voordelen met zich mee. Maar er zijn ook een pak uitdagingen. Hoe krijg je al je medewerkers mee? Wat met je kantoor? En welke technologie heeft je bedrijf nodig? In ons e-book zetten we enkele belangrijke aandachtspunten op een rij.

Je plan eenvoudig beheren en makkelijk aanpassen dankzij gebruiksvriendelijk portaal