All-in oplossing Tellie

 

27 september 2021 - 2 min

Tv-kijken zoals thuis, het weekmenu ontdekken, videobellen met de kleinkinderen... Tellie is zoveel meer dan televisie. Bewoners voelen zich meer thuis, behouden de connectie met hun familie en krijgen informatie op maat. Het centrale platform van Tellie is makkelijk in gebruik en levert het personeel flink wat tijdsbesparing op.

An-Sofie Lavaert, Product Manager voor Business TV bij Telenet Business, zet mee haar schouders onder Tellie. Het doel is duidelijk: enerzijds het verblijf van bewoners in woonzorgcentra comfortabeler maken,en anderzijds de communicatie vergemakkelijken, zodat het personeel tijd bespaart. Hieronder vertelt ze meer over de mogelijkheden.

Bewoners van woonzorgcentra krijgen een thuisgevoel

Woonzorgcentra kunnen veel halen uit de slimme schermen van Tellie. “Woonzorgcentra willen een thuisgevoel creëren voor hun bewoners”, vertelt An-Sofie. “Daarin kan Tellie een enorm grote rol spelen. Naast televisiekijken zoals ze dat thuis deden, wordt hun scherm een extra deur naar de buitenwereld.”

De televisie wordt een slim toestel waarmee je kan interageren, en dat allemaal met de vertrouwde afstandsbediening. Bewoners kunnen videobellen met familie op een groot scherm, foto’s ontvangen, het weekmenu bekijken, inschrijven voor activiteiten, en veel meer.

Personeel bespaart tijd

Ook de interne werking van woonzorgcentra gaat erop vooruit. “Het personeel stuurt gemakkelijk alle schermen aan vanaf één platform, kan verschillende mensen gelijktijdig informeren met 1 druk op de knop en meteen zien waar er eventuele problemen zijn”, legt An-Sofie uit. Dit zorgt voor veel minder manueel werk en een efficiëntere tijdsbesteding.

Je hebt geen technische kennis en extra tijd nodig voor het platform achter Tellie. Iedereen geniet van een groot gebruiksgemak

An-Sofie Lavaert

Product Manager Business TV bij Telenet Business

Ook gebruiken voor digital signage

“Bezoekers informeren is kinderspel”, verklaart An-Sofie: “Met Tellie geef je gemakkelijk aan waar de cafetaria is, wat de coronamaatregelen zijn en wat bij problemen de kortste weg naar de nooduitgang is.”

“Je kan ook de bezoekuren weergeven, mooie foto’s delen op een scherm aan de ingang, enzovoort, en dat allemaal in je eigen huisstijl. Kortom, digital signage is eenvoudiger dan ooit voordien.”

Eén kwalitatief aanspreekpunt

Handig is dat woonzorgcentra voor alles wat met Tellie te maken heeft terecht kunnen bij Telenet Business. Helemaal afgestemd op de noden van het woonzorgcentra, zorgt Telenet Business voor de installatie, het televisiesysteem, het tv-abonnement en indien nodig de juiste televisieschermen en netwerkbekabeling.

“Service is hierin cruciaal”, zegt An-Sofie. “Klanten weten altijd bij wie ze terecht kunnen.”

Schrijf je in voor meer inspiratie*

Ontdek interviews, podcasts en andere content

Word uitgenodigd voor webinars, beurzen en netwerk-events

Download e-books en whitepapers

* We sturen je via e-mail op regelmatige basis onze content. Je ontvangt geen commerciële berichten of voorstellen. Uiteraard kan je op elk moment uitschrijven, of je voorkeuren aanpassen via de link onderaan elke e-mail. Door je in te schrijven aanvaard je het privacybeleid van Telenet