Webmail

Voice Cloud

Bereikbaar waar en wanneer je wil.

Met cloudtelefonie kan iedereen comfortabel communiceren. Nu, én in de toekomst. Maar je telefoonsysteem helemaal omgooien? Da’s niet zo vanzelfsprekend. Daarom helpen wij jou, je bedrijf en je medewerkers vlot aan de slag. Vanaf het prille begin.

Altijd vlot bereikbaar

Groeit mee met je bedrijf

Zorgeloze opstart

Iedereen makkelijk aan de slag

Wij nemen je helemaal mee.

Onze experts betrekken je meteen in het Voice Cloud-verhaal. En daarna kan je op ons blijven rekenen. Maar laten we beginnen bij het begin, met een gratis en vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden van cloudtelefonie voor jouw bedrijf. Laat je hieronder je gegevens achter? Dan hoor je snel meer van ons.

De persoonsgegevens die je ons hier meedeelt, worden opgenomen in de bestanden van Telenet BV, Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen, BTW BE0473.416.418, RPR Antwerpen, afdeling Mechelen (hierna “Telenet”), verantwoordelijke voor de verwerking.

Dan verwerkt Telenet jouw persoonsgegevens enkel naar aanleiding van je aanvraag. Indien je wenst dat Telenet jouw persoonsgegevens gebruikt om je in de toekomst te informeren over de Telenet producten en diensten, dan kan je dat hieronder aangeven. Zodra jouw bedrijf Telenet Business klant wordt, zal de verwerking van je persoonsgegevens onderworpen worden aan de bepalingen inzake verwerking van persoonsgegevens van de Algemene Voorwaarden van Telenet Business, en – afhankelijk van de bestelde producten of diensten – het Telenet privacybeleid. Het bedrijf wordt daarover op dat moment nader geïnformeerd.

Je hebt het recht Telenet te vragen om de persoonsgegevens die op jou betrekking hebben in te zien, ze te laten verbeteren, te laten wissen of over te dragen. Je kan deze rechten uitoefenen via Mijn Telenet (enkel indien jouw bedrijf Telenet Business klant is en een Mijn Telenet account heeft) en de Telenet winkelpunten. In het winkelpunt dien je eerst een bewijs van je identiteit over te maken, bij voorkeur aan de hand van een kopie van de voorzijde van jouw identiteitskaart.

 

Indien je een klacht hebt in verband met de verwerking van je persoonsgegevens door Telenet, kan je je wenden tot de Gegevensbeschermingsautoriteit via: https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/burger/acties/klacht-indienen

 

* Voor de gemakkelijkheid spreken we hierboven steeds over “bedrijf”. Deze kennisgeving inzake privacy is echter ook van toepassing op de persoonsgegevens die jij ons als zelfstandige meedeelt.