Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Beter ondernemen met een beetje hulp van Telenet Business

Bij Telenet Business zit u goed, wat de toekomst ook brengt. Ondernemen in een digitale wereld wordt steeds complexer, maar daardoor ook net ongelooflijk spannend. Daarom is Telenet Business er om Belgische professionals een digitaal duwtje in de rug te geven. Wij zorgen dat zowel grote als kleine bedrijven kunnen genieten van een goede digitale flow, simpel en vlot. En dat doen we graag. Want hoe meer professionals we kunnen helpen, hoe groter onze glimlach. 

 
 

Onze initiatieven

De Digitale Versnelling

Om Belgische ondernemers te helpen, lanceerden we de Digitale Versnelling. Geïnteresseerde zaakvoerders krijgen daarbij het bezoek van een onafhankelijke digitale expert voor gratis advies. Zo leren we ze de kneepjes van het online adverteren, het inzetten van sociale media, een webshop opstarten en nog veel meer!

 
 

Onze oplossingen

We hebben voor iedereen speciaal ontwikkelde producten om uw zaak te ondersteunen op gebied van connectiviteit. Kleine of grote bedrijven, standaard of op maat, we helpen iedereen!

 
 
 
 
 
 
 
 

Beste kwaliteit

Dankzij Telenet Business heeft u niet alleen het beste netwerk, maar ook het snelste internet van België (al 2 keer verkozen door Ookla). Vanaf 2019 is ons netwerk trouwens klaar voor breedbandsnelheden tot 1 gigabit per seconde. Dat is dubbel zo snel als vandaag!


Ook ons mobiel netwerk is van het hoogste niveau. We blijven investeren in nieuwe technologieën waardoor we onze koppositie behouden en daardoor een voortdurend betere capaciteit en grotere dekking kunnen bieden.


We hebben ook het slimste wifi-systeem ooit dat u feilloze wifi-dekking geeft tot in de kleinste hoekjes van uw bedrijf.
Zo bent u met Telenet Business helemaal klaar voor de toekomst!

 

En dan is er nog onze straffe technologie van bellen, waarbij er niet langer enkel via 2/3G gebeld kan worden maar ook via 4G of wifi. Bovendien kiest uw toestel zelf het beste netwerk, afhankelijk van waar u zich bevindt. Handig toch?
Meer weten over deze nieuwe belervaring? Klik hier.

 
 
 
 

Een service om u tegen te zeggen

Van de grootste bedrijven en organisaties, over kmo's tot kleine zelfstandigen: iedereen krijgt bij Telenet Business een persoonlijke service op maat van zijn zaak. Met ervaren B2B-telecomspecialisten die u niet alleen helpen, maar ook inspireren.

 
 

Van alle markten thuis

Om nog scherper in te spelen op de specifieke behoeften van bepaalde sectoren werkt
Telenet Business nauw samen met partners als de Bouwunie, Horeca Vlaanderen,
Transport & Logistiek Vlaanderen, BECI, enzovoort. Deze ICT-partnerships laten ons
toe ons professioneel aanbod voortdurend te verbreden en te versterken.

 

Meer info?

 
 

Contact en advies

icoon telefoon

Bel ons op
0800 66 066