Telenet.be

Webmail

Contact

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

€119

1

incl. BTW

Huawei Y5
 
 

Word KLIK en krijg een smartphone vanaf € 1 incl. btw

Word KLIK en krijg een smartphone vanaf € 1 incl. btw

Kies nu voor KLIK, de all-in op maat van uw bedrijf: onbeperkt surfen, bellen en sms’en, een volle pot data om samen te delen en digitale TV. Zodra je KLIK geactiveerd is, ontvangt u een mail. Daarmee kan u 1 van de geselecteerde smartphones of tablets met korting bestellen.

Huawei Y5 (2018)

5,45” HD (18:9 ratio)

2 GB + 16GB

13 MP back camera

5 MP front camera

3.020 mAh battery

€119

1

incl. BTW

Huawei Y5
 
 

smartphones

 

tablets

Huawei M5 Lite 10

10,1” HD

3GB / 32GB

8MP back camera

8MP front camera

7.500 mAh battery

4G + WIFI

€349

199

incl. BTW

€349

199

incl. BTW

iPhone M5 Lite 10
 
 

Apple iPad 4 Cellular

9,7” HD

2GB + 32GB

8MP back camera

1.2MP front camera

4.800 mAh battery

4G + WIFI

€489

319

incl. BTW

€489

319

incl. BTW

Apple iPad 4 Cellular
 
 
 
 

KLIK,
de all-in op maat van uw bedrijf

icoon telefoon


Onbeperkt bellen,
vast en mobiel

icoon mobiel


Tot 120 GB data

icoon internet


Fibernet

icoon tv


Digitale TV op
alle schermen

Kies de KLIK op maat van uw bedrijf.

 • Onbeperkt bellen en sms’en, vast en mobiel
 • Een volle pot mobiele data om te delen
 • Onbeperkt surfen op Fibernet
 • Digitale TV op al uw schermen
 • Met gebruikt u 4 top-apps zonder 
dat ze meetellen voor uw dataverbruik.

Iconen WhatsApp , Facebook Messenger, Yelo Play-app en Play Sports

smartphone
vanaf

1

incl BTW

Dit moet u nog even weten:
 • is niet helemaal onbeperkt. Hoeveel u kan verbruiken is verschillend in België en in andere EU-landen en is afhankelijk van uw KLIK-abonnement. Meer info vindt u hier.
 • Als uw mobiele pot data leeg is, stopt uw . Omgekeerd ook: wanneer uw opgebruikt is, valt u terug op uw standaard mobiele datapot in uw KLIK. Meer info.
 • Yelo Play-app en Play Sports zijn enkel beschikbaar met  indien u voor digitale tv kiest.
 
 
 

Kies uw mobiele datapakket:


Eerste
2 maanden
gratis

 
 
 
 

Eerste
2 maanden
gratis

 
 
 

Eerste
2 maanden
gratis

 
 
 

Opties

 
 
 
 
Vast IP-adres  
(Beschikbaar via Mijn Telenet na uw KLIK bestelling)
28,00 /maand
 
 
 
 
 

Geef bij uw online bestelling promo code 1525 in of vraag onze verkoper naar uw 2 maanden gratis KLIK (via 0800 66 005 of in uw winkelpunt)

Eerste
2 maanden
gratis

Totaal (excl. btw):

Gratis installatie en activering t.w.v. € 111,57

 
 

Gratis installatie en activering t.w.v. € 111,57
 

Totaal (excl. btw):145,02 /maand

 
 
 
 
 
Even geduld aub

Je keuze

product logo

Maandelijks+

Totaal

Eénmalig+

Totaal
 
 

Voorwaarden promo

Prijzen incl. BTW. Bovenstaande kortingen op toestellen, zolang de voorraad strekt, zijn geldig voor nieuwe of bestaande Telenet-klanten bij het afsluiten van een KLIK tussen 01/04/2019 t.e.m. 05/05/2019. Beperkt tot 1 toestel per klant. Korting niet geldig voor upgrades of downgrades binnen KLIK.

 

Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet-winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting. Klant moet het toestel aankopen binnen de 2 maand na activatie van de KLIK overeenkomst. De klant kan zijn KLIK overeenkomst steeds kosteloos opzeggen. In geval van beëindiging van de KLIK overeenkomst of een downgrade naar een niet-KLIK overeenkomst tijdens de eerste 12 maanden na de aankoop van het toestel, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.

 
 
 

Voorwaarden KLIK

Gratis installatie en activering

Fibernet: Telenet biedt fiber tot de node aan - lokaal distributienetwerk in kabel. Telenet-netwerkbeheer is van toepassing. Meer info, zie telenet.be/internetgebruik.

Bijzondere voorwaarden KLIK

 1. De algemene voorwaarden en gebruiksvoorwaarden van Telenet Business zijn, in zoverre er in deze bijzondere voorwaarden niet van afgeweken wordt, van toepassing op KLIK (PRO).
 2. Non-stop gratis bellen met klanten en collega's. Vast én mobiel: Sms'en en bellen - binnen België naar Belgische nummers en in de EU-zone naar nummers binnen de EU-zone, doch uitzondering van speciale nummers en diensten van derde partijen - steeds inbegrepen in de prijs van KLIK (PRO), op voorwaarde van een normaal gebruik zoals gedefinieerd in de "voorwaarden voor een normaal gebruik in het kader van een onbeperkt aanbod vaste en/of mobiele telefonie" (zie telenet.be/algemenevoorwaarden). Internationaal bellen via Triiing; het aantal toestellen waarmee u via Triiing kan bellen is beperkt tot 10 toestellen.
 3. Gigaveel mobiele data om te verdelen over u en uw medewerkers: Elke KLIK (PRO) biedt een bepaald inbegrepen mobiel internetvolume dat kan gebruikt worden door een welbepaald aantal simkaarten. Mobiel internetvolume enkel geldig in België en de EU-zone en niet overdraagbaar naar de volgende maand. Tarieven voor verbruik buiten inbegrepen mobiel internetvolume, zie telenet.be/nl/business/meer/tarieven/wigo/.
 4. Het strafste internet op kantoor en onderweg. Draadloos of via de kabel: De vermelde downloadsnelheid is theoretisch; de werkelijke snelheid kan beïnvloed worden door verkeer op het internet en andere technische factoren. In geval van intensief gebruik tijdens de piekuren, surft u tijdelijk minder snel. Raadpleeg telenet.be/nl/klantenservice/wat-is-onbeperkt-surfen/. Telenet biedt fiber tot de node aan - lokaal distributienetwerk in kabel. Telenet-netwerkbeheer is van toepassing. Meer info, zie telenet.be/internetgebruik.

  Optie Speedboost 1G Business is een optie die enkel kan afgenomen bij Fibernet 200/240 (als standalone dienst of als onderdeel van KLIK BURO of KLIK) en vereist dat de klant over een modem Mercury HGW CH7465LG of eMTA CV7160E beschikt. De vermelde snelheden zijn theoretische snelheden; de werkelijke snelheid kan beïnvloed worden door verkeer op het internet en andere technische factoren Telenet netwerkbeheer is van toepassing meer info, zie www.telenet.be/internetgebruik. De optie wordt onmiddellijk na intekening geactiveerd (op voorwaarde dat Fibernet 200/240 reeds geactiveerd werd). Telenet biedt fiber tot de node aan; lokaal distributienetwerk in kabel.

 5. Digitale TV op al uw schermen: Het aantal schermen waarop men tegelijkertijd digitale TV kan kijken, is beperkt. Voor elk scherm is een digicorder of –box noodzakelijk. Raadpleeg de "Gebruiksvoorwaarden Yelo TV".  Enkel de beheerders aangeduid door de Klant hebben toegang tot Yelo TV; de overige simkaartgebruikers niet.
 6. Het aantal simkaarten inbegrepen in KLIK (PRO) is beperkt. De simkaarten mogen enkel ter beschikking gesteld worden aan de werknemers of aangestelden van de Klant, in het kader van de bedrijfsvoering. Om mobiele data te kunnen gebruiken, dient iedere simkaartgebruiker een persoonlijke login aan te maken.
 7. Indien u overstapt naar een nieuwe KLIK (PRO) waarin meer mobiele data inbegrepen zijn dan in uw huidige KLIK (een "Upgrade"), zal uw nieuwe KLIK (PRO) onmiddellijk beschikbaar zijn tijdens uw lopende facturatieperiode. Indien u overstapt naar een nieuwe KLIK (PRO) waarin minder mobiele data inbegrepen zijn dan in je huidige KLIK (PRO) (een "Downgrade"), zal uw nieuwe KLIK (PRO) pas in werking treden vanaf de eerste dag van uw eerstvolgende facturatiesperiode. In eenzelfde facturatieperiode kan u na een Upgrade niet vervolgens een Downgrade doen. U dient de Up- en Downgrades te goeder trouw aan te vragen. Telenet behoudt zich het recht voor om bij het frauduleus doorvoeren van Up- en Downgrades het werkelijke meerverbruik aan te rekenen.  
 8. Voor de KLIK (PRO) tarieven, zie telenet.be/nl/business/meer/tarieven/wigo/.
 9. Herstelling nodig? Wij komen dezelfde dag nog langs. Een herstelling nodig voor uw internet, vaste telefonie of digitale tv? Bel ons op werkdagen voor 15u00 en zaterdag voor 12u00, dan komen wij dezelfde dag nog bij u langs en indien mogelijk zullen wij de herstelling die dag nog uitvoeren.
 
 
 

Vragen over deze promo?

 
 
 

Vast IP-adres

€ 28,00 /maand

Voordelen van een Vast IP-adres:

 • Een mailserver of eigen website voor je bedrijf
 • Videobewaking vanop afstand

Van zodra je abonnement is geïnstalleerd kan u het Vast IP-adres activeren via Mijn Telenet

Digitale TV**

 • 85 zenders
 • Opnemen, pauzeren en terugspoelen, allemaal in HD‑kwaliteit
 • Inclusief Yelo App: kijk ook televisie op uw smartphone, tablet en PC

** Inclusief bij KLIK 20 GB

Europe calling

Bel vanaf uw vaste lijn en mobiel naar heel Europa

 • 2.000 belminuten naar Europese nummers
 • Vaste én mobiele nummers
 • Tijdens dal- én piekuren (24/7)

Optie Speedboost 1G Business

15,00

/maand

Fibernet-abonnement nu tot dubbel zo snel met de Optie Speedboost 1G Business

 

Max. downloadsnelheid tot 1 Gbps1

Max. uploadsnelheid tot 50 Mbps1