Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 

Alles over de Mobile Coverage Extender

Een Mobile Coverage Extender werkt als een mini-zendmast verbonden aan je vaste internetaansluiting. Dat zorgt ervoor dat je binnen een betere mobiele ontvangst hebt en je dus probleemloos kan bellen.

Met de Mobile Coverage Extender kan je binnen bellen, sms'en en surfen via 3G. Wens je een beter wifibereik? Dankzij onze netwerkuitbreiders heb je een stabiele internetverbinding tot in het kleinste hoekje van je zaak.

Wist je dat je met de recente smartphones ook kan bellen via wifi? Lees hier wat je precies nodig hebt om te kunnen bellen via wifi.

Ben je tevreden over bellen via wifi? Bel dan naar de klantendienst om je abonnement op de Mobile Coverage Extender op te zeggen.

Is bellen via wifi geen optie?
Contacteer dan je fleet manager om een Mobile Coverage Extender te verkrijgen.

* De Mobile Coverage Extenders worden enkel nog aangeboden aan Business Mobile-klanten, niet meer aan particuliere klanten of bedrijven met minder dan 5 werknemers.

Mijn Mobile Coverage Extender (MCE) is defect. Wat Nu?

1. Je hebt je Mobile Coverage Extender (MCE) via je werkgever/fleet manager gekregen?

  • Is je toestel defect? Contacteer dan je fleet manager om een nieuwe MCE te krijgen.
  • Het toestel wordt ingesteld op basis van de locatie van je zaak (het installatieadres). In principe kan je het dus niet zomaar verhuizen. Verhuis je toch naar een plek waar je geen goed bereik hebt? Contacteer ons dan om het toestel opnieuw in te stellen voordat je het op de nieuwe plek installeert.

2. Je hebt je Mobile Coverage Extender gekocht in een Telenet-winkelpunt?

  • Valt je toestel nog onder garantie (= 2 jaar) ? Breng je defecte Mobile Coverage Extender binnen in een Telenet-winkelpunt. Dan bekijken we samen wat voor jou de beste oplossing is. Indien gewenst vergoeden we de Mobile Coverage extender.
  • Is bellen via wifi geen optie en wil je graag een nieuwe Mobile Coverage Extender? Contacteer dan je werkgever/de fleet manager van je bedrijf.

Garantie verlopen? Lees dan snel hoe je bellen via wifi kan activeren op een recente smartphone of contacteer je werkgever/je fleet manager om een nieuwe Mobile Coverage Extender te verkrijgen.

{{lineValue}}
  • Is jouw toestel defect?  Contacteer dan jouw fleet manager om een nieuwe MCE te krijgen..
  • Het toestel wordt ingesteld op basis van de locatie van jouw zaak (het installatieadres). In principe kan je het dus niet zomaar verhuizen. Verhuis je toch naar een plek waar je geen goed bereik hebt? Contacteer ons dan om het toestel opnieuw in te stellen, voor je het daar installeert.
  • Met de Mobile Coverage Extender kan je binnen bellen, SMS'en en surfen via 3G, uiteraard zal het surfen via je Wifi netwerk sneller gaan.
  • Wens je een beter wifi-bereik? Onze netwerkuitbreiders zorgen voor een stabiele internetverbinding tot in het kleinste hoekje van jouw zaak.
 
 

Relevant voor u

Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor u.
Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor u.

Contacteer ons!

Graag hulp of meer uitleg?

WhatsApp

WhatsApp

Stel je vraag via WhatsApp.

WhatsApp
 
Mail ons

Mail ons

Stel uw vraag via ons contactformulier

Mail ons
 
Kom langs

Kom langs

Bezoek een business partner

Kom langs