Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Overheden

 
 

Een snelle, veilige verbinding met de Kruispuntbank en het Rijksregister

Telenet verbindt uw gemeentedienst(en) op een supersnelle manier met de Kruispuntbank en het Rijksregister. We doen dat via IP-VPN, een beproefde technologie die u tal van mogelijkheden biedt. Zo kan u IP-VPN ook gebruiken om uw gemeentediensten verder te integreren en kan u prioriteit toekennen aan bepaald dataverkeer (Quality of Service).

 

Aansluiten kan heel vlot. We zijn de enige provider op de Belgische markt die uw connectie zowel via glasvezel, coax als koper (DSL) tot stand kunnen brengen. Eenmaal aangesloten, krijgt u toegang tot een brede waaier diensten.

Kostenvriendelijk communiceren tussen gemeentediensten

Door middel van een glasvezel- of coaxverbinding tussen al uw gemeentediensten creëert u één virtueel huis. Die verbinding kan dienst doen als intern datanetwerk – om snel informatie uit te wisselen – en maakt Voice over IP (VoIP) mogelijk. En dat heeft uiteraard gunstige gevolgen voor het prijskaartje van uw interne telefoongesprekken.

 

Door uw internet- en telefonieverkeer te centraliseren, zorgt u voor continuïteit tussen al uw gemeentediensten. We garanderen u een uiterst performante en technisch zeer stabiele oplossing.

Optimale bereikbaarheid en dienstverlening voor uw burgers

We stellen voor om kritische locaties – zoals uw gemeente- of stadhuis, de politie, de brandweer – redundant te verbinden met ons glasvezelnetwerk. Op die manier is er een gegarandeerde dienstverlening. Bij niet-kritische locaties – zoals zwembaden of bibliotheken – hebt u de keuze.

 

Met uw connectie kan u ook een eenduidig telefoonlandschap in uw gemeente of stad creëren en telefoons van burgers altijd op uniforme wijze beantwoorden. U kan alle stadsdiensten bereikbaar maken via een centraal oproepnummer, waar de mensen doorverbonden worden naar de dienst die het best een antwoord kan geven op hun vragen. Zo’n optimale bereikbaarheid komt het imago van uw stad ongetwijfeld ten goede.

Eén aanspreekpunt voor al uw telecombehoeften

Als u dat wilt, kan u àl uw telecombehoeften aan ons toevertrouwen, zodat u nog maar één aanspreekpunt voor uw telecom hebt. We werken met duidelijke en flexibele SLA-overeenkomsten en directe communicatielijnen: op elk niveau hebt u een aanspreekpunt dat snel en gepast reageert.

 
 
 

Gemeente Bornem

“Telefoongesprekken tussen onze gemeentediensten zijn nu interne gesprekken. We bellen vrijwel gratis.”

Hugo De Pauw

Stafmedewerker ICT

 
 
 
 

Onze topproducten voor Overheden

IP-VPN

VPN-oplossing voor bedrijven die àl hun vestigingen in één netwerk willen

  • Verbindt alle bedrijfsvestigingen in één Virtueel Privaat Netwerk (VPN)
  • Interessant vanaf 3 vestigingen
  • Schaalbaar tot honderden vestigingen

 

Bekijk in detail

 
 

iFiber

Het allersnelste internet via glasvezel, uiterst bedrijfszeker en flexibel

  • Snelheden tot 1 Gbps (download) en 1 Gbps (upload)
  • Gegarandeerde bandbreedte tot 1 Gbps
  • Onbeperkt downloadvolume en aantal gebruikers
  • 8 vaste IP-adressen inbegrepen

 

Bekijk in detail

 
 

ISDN-PRA

Voordelige ISDN-telefonie voor 30 of meer simultane gesprekken

  • Vanaf 30 simultane gesprekken
  • ISDN: voor elke PBX-centrale
  • Aansluiting via glasvezel

 

Bekijk in detail

 
 
 
 

Stad Kortrijk

“Onze diensten zijn tot vijf keer sneller verbonden met het stadsnetwerk en toch besparen we 30% op jaarbasis.”

Sébastien Lefèbvre

Adjunct Directeur Facility

 
 
 
 

Klaar voor Het Nieuwe Werken

Wilt u medewerkers thuis en onderweg laten werken? Met onze oplossingen voor mobiel werken slaat u twee vliegen in één klap. De productiviteit van uw medewerkers stijgt en dankzij uw extralegale verloning zijn ze gemotiveerder.
 

Voor thuis: Telenet Incentive Plan

De fiscaal voordelige formule waarbij u elke maand een deel van het internet en de telecomfactuur van uw werknemers thuis betaalt.

Voor onderweg: Microsoft 365

Eenvoudig documenten en agenda's delen en beheren, een professioneel e-mailadres en steeds de meest recente versie van Microsoft Office. Inclusief de service van Telenet

 
 
 
 

Stad Mechelen

“De empathie van Telenet vormt een perfecte mix met de gunstige prijs-kwaliteit van het Telenet-aanbod.”

Koen Verspecht

Adviseur-afdelingshoofd ICT

 
 
 
 

Verbinding met de Kruispuntbank en het Rijksregister

Telenet verbindt uw gemeentediensten op een supersnelle manier met de Kruispuntbank en het Rijksregister. Redundante routers en glasvezelverbindingen maken deze oplossing uiterst betrouwbaar. Onze connectie is bovendien heel wat goedkoper dan oplossingen die u elders op de markt vindt. Hoeveel uw gemeente bespaart, hangt af van uw situatie. We rekenen de winst graag concreet voor u uit.

Download de brochure

 
 

Maak van uw stad een echte Hotspot

Maak van uw gemeente of stad een echte trekpleister en biedt burgers, bezoekers en toeristen Wifi aan. U kan de Wifi-verbinding zelfs als marketingtool gebruiken. Laat toeristen bijvoorbeeld inchecken op uw Facebook-pagina. Of informeer burgers over events via uw portaalpagina.

 
 

Contact en advies