Webmail

Help je zaak vooruit samen met Telenet Business

Klaar voor morgen, met de expertise van nu

Technologie en connectiviteit zijn niet meer weg te denken uit onze wereld. Daarom is het ons doel om elke ondernemer te ondersteunen en inspireren bij elke digitale stap. Want als mensen technologie omarmen, ontstaan er mooie dingen. Zo gaan we er allemaal samen op vooruit. En daar doen we ’t voor.

We gaan voor een uiterst persoonlijke aanpak: voor mensen, door mensen. Onze medewerkers staan elke dag klaar om jou en je onderneming te gidsen in de digitale wereld. Met een netwerk van een hoge kwaliteit én met digitaal advies op maat. Zo boosten we samen je zaak!

De meest persoonlijke hulp

  • Onze medewerkers staan 24/7 klaar met technische ondersteuning voor jou en je onderneming
  • Eén expert volgt je vraag op van begin tot oplossing. Deze persoon pakt het probleem vast en laat pas los wanneer jij zegt dat het opgelost is
  • En heb je een probleem? Dan komen we dezelfde dag nog langs*

*Een herstelling nodig voor je businessproducten? Bel ons op werkdagen vóór 15u en op zaterdag vóór 12u. Dan komen we dezelfde dag nog bij je langs. Als het kan, herstellen we het dezelfde dag nog.

KLIK, zorgeloos ondernemen zoals jij dat wil

De wereld verandert razendsnel. En eigenlijk, jouw zaak ook. Geen enkel jaar is hetzelfde, toch? Daarom blijft KLIK met je mee evolueren. Met het strafste internet met Internet Back-up en mobiele telefonie met 1 à 10 simkaarten. En als je wil nog verschillende opties, afgestemd op wat jij als ondernemer écht nodig hebt. Zo zijn we samen altijd klaar voor morgen.

Extra digitale oplossingen

Wifi Business

We regelen jouw ‘modern workplace’

Safespot Pro

We zorgen er voor dat jij in alle veiligheid kan ondernemen

De Digitale Versnelling

Als ondernemer sta je voor heel wat digitale uitdagingen: het succesvol inzetten van sociale media, het verbeteren van je website en je e-mailmarketing … Onze experten van De Digitale Versnelling helpen je graag om jouw zaak klaar te maken voor de toekomst.

Inspiratie

Artikel

AD Consulting
Wie ooit een medische opleiding of een communicatietraining van AD Consulting volgde, zal die niet snel vergeten. Want An Desmedt en Mathijs Aerts serveren geen droge kost, maar interactieve workshops met de nodige humor.

Kunnen we nog iets voor je doen?

We staan voor je klaar. Want jouw onderneming verdient de beste hulp.

Van maandag tot vrijdag, 8u tot 20u.​ Op zaterdag, 9u tot 17u30.

Meer inspiratie in je mailbox?

Ontvang interessante tips om je zaak vooruit te helpen!

Door hierboven op “dat wil ik” te klikken, geef je de toestemming aan Telenet Business om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je maandelijks de Telenet Business Nieuwsbrief te versturen. Je kan op eender welk moment uitschrijven via de link onderaan elke email. Het verwerken van uw persoonsgegevens gebeurt in overeenstemming met het Telenet Privacybeleid.