Stel het helemaal zelf samen

Dit zit al in jouw KLIK

  • Supersnel onbeperkt internet tot 300Mbps*
  • Onbeperkt mobiel bellen binnen België
  • Persoonlijke hulp via onze helpdesk 24/7
  • Inbegrepen internet back-up
  • Gratis domeinnaam en 10 mailboxen

1. Kies zelf hoeveel mobiele nummers je nodig hebt

Hoeveel personen je toevoegt, bepaalt je prijs

HOEVEEL MOBIELE DATA HEB JE NODIG?

Verdeel zelf je pot mobiele data over je simkaarten. 

2. Vaste lijn

3. welke tv-ervaring voeg je toe

Extra's nodig

Kies je opties

Kies je entertainment pakket

Vragen over KLIK?

Klikt het tussen ons?

Samen maken we jouw zaak klaar voor morgen!

Met KLIK is je zaak zorgeloos verbonden, ook tijdens de overstap. Niet zeker van je keuze of heb je nog vragen?
Contacteer ons en onze expert helpt jou meteen verder.

Of bel ons op 0800 66 066

Belangrijke informatie

Prijzen weergegeven in euro (exclusief btw), inclusief Recupel en exclusief eventuele activerings- en/of installatiekost.

 

Gratis installatie: Ben je een nieuwe KLIK klant? Dan komt een technieker op het aansluitingsadres langs om de Telenet Business KLIK diensten te installeren, twv van €70,25 (Comfort-installatie). 

 

Raadpleeg alle tarieven op Tarieven - Telenet

 

* Vaste internetsnelheid: 
De vermelde internetsnelheden zijn theoretische maximumsnelheden bij aansluiting van een pc of laptop op de modem met een netwerkkabel. De werkelijke internetsnelheid kan beïnvloed worden door verkeer op het internet en andere technische factoren (zoals wifi, interne bekabeling, processor,…). De afstand van de aansluiting tot de node heeft echter geen invloed op de werkelijke internetsnelheid die je kan behalen. Meer info

 

Onbeperkt mobiele data: op voorwaarde van een normaal gebruik (zoals gedefinieerd in de algemene voorwaarden). Ook moet rekening worden gehouden met : 

  • Een verbruiksgrens in België van 40 GB voor KLIK 1 SIM unlimited mobiele data, 80 GB voor KLIK 2 SIM’s unlimited mobiele data en 200 GB voor KLIK 5 SIM’s unlimited mobiele data. Indien je deze overschrijdt, kan je tot het einde van de facturatieperiode verder surfen aan een verminderde snelheid van 512 kbps;

  • Een verbruiksgrens in de andere landen van de EU-zone van 26 GB voor KLIK 1 SIM unlimited mobiele data, 50 GB voor KLIK 2 SIM’s unlimited mobiele data en 122 GB voor KLIK 5 SIM’s unlimited mobiele data. Indien je deze overschrijdt, kan je tot het einde van de facturatieperiode verder surfen aan normale snelheid waarbij extra verbruik bijkomend zal aangerekend worden aan 0,003 euro (excl. btw) per MB.

 

Onbeperkte vaste en mobiele telefonie: onbeperkt bellen en/of sms’en vanuit België naar Belgische nummers en, voor wat betreft mobiele telefonie, vanuit de EU Zone naar Belgische nummers en naar nummers in de andere landen van de EU Zone (met uitzondering van oproepen/sms’en van en naar speciale nummers en diensten van derde partijen (dewelke steeds bijkomend aangerekend worden) is enkel geldig op voorwaarde van een normaal gebruik zoals gedefinieerd in de algemene voorwaarden. Een verbruik dat 30.000 minuten en/of 30.000 sms’en overschrijdt zal in elk geval niet beschouwd worden als een normaal gebruik van de dienst. Indien langer dan 30.000 minuten wordt gebeld of meer dan 30.000 sms’en worden verstuurd, zal de betrokken dienst tot het einde van de facturatieperiode worden gepauzeerd.

 

Lees zeker ook de bijzondere voorwaarden aandachtig. Ze bevatten o.a. een aantal belangrijke beperkingen op het gebruik van de dienst (bijv. wat betreft ‘onbeperkt’ bellen/sms’en/surfen, Terugkijk TV en Internet Back-Up).

 

Gratis installatie: 
Ben je een nieuwe KLIK klant? Dan komt een technieker op het aansluitingsadres langs om de Telenet Business KLIK diensten te installeren, twv van €70,25  (Comfort-installatie). Alle installatietarieven kun je raadplegen op Tarieven - Telenet

 

Activatie: 
Indien je van de dienst Internet Back-up wil genieten, moet je Telenet eerst vragen de dienst te activeren. Telenet zal de activering evenwel enkel kunnen uitvoeren op voorwaarde dat er voldoende mobiele dekking op de locatie is. In sommige gevallen zal Telenet eerst de modem van de klant moeten vervangen.