Webmail

Stel je eigen KLIK samen

Dit zit al in jouw KLIK

 • Supersnel onbeperkt internet tot 500 Mbps
 • Onbeperkt mobiel bellen binnen België
 • Persoonlijke hulp via onze helpdesk 24/7
 • Een maximum van 10 @telenet.be mailboxen

Upgrade je internet:

1. Mobiel abonnement

Kies zelf hoeveel mobiele nummers je nodig hebt

Hoeveel personen je toevoegt, bepaalt je prijs

Hoeveel mobiele data heb je nodig?

Verdeel zelf je pot mobiele data over je simkaarten.
Wat betekent dit?

2. Vaste lijn

3. TV

Welke tv-ervaring voeg je toe?

Kies je entertainment pakket

Welk entertainment pack past bij mij ?

4. Extra's

Welke opties wil je graag voor je zaak?

5. Je wifi-signaal versterken?

Combineer KLIK met onze slimme wifi-pods. Zo geniet je altijd van een optimaal wifi-signaal, overal in je zaak.

Vragen over KLIK?

Klikt het tussen ons?

Samen maken we jouw zaak klaar voor morgen!

Met KLIK is je zaak zorgeloos verbonden, ook tijdens de overstap. Niet zeker van je keuze of heb je nog vragen?
Contacteer ons en onze expert helpt jou meteen verder.

Of bel ons op 0800 68 000

Voorwaarden en andere belangrijke info

 • Aanbieding geldig van 01/04/2024 tot en met 30/06/2024 voor nieuwe of bestaande Telenet Business klanten die nog geen internet en/of mobiel abonnement hebben en KLIK Limited of Unlimited klant worden. Een vaste maandelijkse korting van € 10 wordt toegekend op de eerste 12 aanrekeningen na activering. Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties voor Telenet internet.

  Aanbieding geldig van 01/04/2024 tot en met 30/06/2024 voor bestaande KLIK limited klanten die KLIK unlimited klant worden. Een vaste maandelijkse korting van €10 wordt toegekend op de eerste 12 aanrekeningen na activering. Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties voor Telenet internet (met uitzondering van bestaande promo’s waarvan KLIK - klanten reeds genieten op het product KLIK).
 • Beschikbaar voor bestaande en nieuwe klanten met internet van Telenet. De klant betaalt €2,48 euro per Telenet 360° Pod per maand. Tijdens de eerste 3 maanden zal de klant de Telenet 360° Pods gratis kunnen uitproberen. De thuislevering van deze wifi-pods is gratis.   

  De Telenet 360° Pods zijn niet compatibel met de oude Telenet Wifi-boosters. Zodra een klant met oude Telenet Wifi-boosters, Telenet 360° Pods besteld heeft, heeft hij 3 maanden de tijd om de oude Telenet Wifi-boosters terug te brengen naar Telenet. Zo vermijdt hij een vergoeding op zijn aanrekening. Meer info: Ik zeg op. Wat nu? (telenet.be)  Eens een klant na deze proefperiode gekozen heeft voor Telenet 360° Wifi, zal hij de oude Telenet Wifi-boosters niet meer kunnen bestellen.    

  Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties voor Telenet 360° Pods. Deze aanbiedingen en vermelde prijzen zijn zonder btw en geldig onder voorbehoud van materiële (druk)fouten, vergissingen en/of wijzigingen. 

Alle prijzen zijn weergegeven in euro (exclusief btw), inclusief Recupel en exclusief eventuele activerings- en/of installatiekosten.
 

Gratis installatie: Het aanbod omvat gratis Comfort installatie (t.w.v. € 70,25). Kiest de klant voor een duurdere installatie dan krijgt hij een korting van € 70,25 op de prijs van de installatie.

 • Vaste internetsnelheid: De vermelde internetsnelheden zijn theoretische maximumsnelheden bij aansluiting van een pc of laptop op de modem met een netwerkkabel. De werkelijke internetsnelheid kan beïnvloed worden door verkeer op het internet en andere technische factoren (zoals wifi, interne bekabeling, processor,…). De afstand van de aansluiting tot de node heeft echter geen invloed op de werkelijke internetsnelheid die je kan behalen. Meer info
 • Mobiele internetsnelheid: De vermelde mobiele download- en uploadsnelheden zijn theoretische maximumsnelheden. De werkelijke snelheid wordt beïnvloed door verkeer op het netwerk en andere technische factoren. Om te kunnen genieten van 5G, moet je een 5G-smartphone hebben en moet je je in een regio bevinden waar 5G wordt aangeboden. Meer info.
 • Onbeperkt mobiele data: In geval van een aanbod van onbeperkte mobiele data, moet de Klant rekening houden met volgende maandelijkse verbruiksgrenzen: 
  • in België: 300 GB per SIM. Na overschrijding van deze verbruiksgrens kan een Eindgebruiker met die SIM tot het einde van de facturatieperiode verder surfen aan een verminderde snelheid van 512 kbps;
  • in de andere landen van de EU Zone: 44 GB per SIM. Na overschrijding van deze verbruiksgrens kan een Eindgebruiker met die SIM tot het einde van de facturatieperiode verder surfen aan normale snelheid waarbij extra verbruik bijkomend zal aangerekend worden aan 0,0015 EUR (excl. BTW) per MB.

Het inbegrepen mobiele datavolume geldt niet buiten de EU Zone. Daar zijn de roaming tarieven van toepassing die geraadpleegd kunnen worden via deze link.

 •  Internet Back-up: Indien je van de dienst Internet Back-up wil genieten, moet je Telenet eerst vragen de dienst te activeren. Telenet zal de activering evenwel enkel kunnen uitvoeren op voorwaarde dat er voldoende mobiele dekking op de locatie is. In sommige gevallen zal Telenet eerst de modem van de klant moeten vervangen. Na de succesvolle installatie van Internet Back-up wordt er éénmalig een activeringskost van € 50 aangerekend.
 • Onbeperkte vaste en mobiele telefonie: Onbeperkt bellen en/of sms’en vanuit België naar Belgische nummers en, voor wat betreft mobiele telefonie, vanuit de EU Zone naar Belgische nummers en naar nummers in de andere landen van de EU Zone (met uitzondering van oproepen/sms’en van en naar speciale nummers en diensten van derde partijen (dewelke steeds bijkomend aangerekend worden) is enkel geldig op voorwaarde van een normaal gebruik zoals gedefinieerd in de algemene voorwaarden. Een verbruik dat 30.000 minuten en/of 30.000 sms’en overschrijdt zal in elk geval niet beschouwd worden als een normaal gebruik van de dienst. Indien langer dan 30.000 minuten wordt gebeld of meer dan 30.000 sms’en worden verstuurd, zal de betrokken dienst tot het einde van de facturatieperiode worden gepauzeerd.

  Lees zeker ook de bijzondere voorwaarden aandachtig. Ze bevatten o.a. een aantal belangrijke beperkingen op het gebruik van de dienst (bijv. wat betreft ‘onbeperkt’ bellen/sms’en/surfen, Terugkijk TV en Internet Back-Up).
 • Activatie: Indien je van de dienst Internet Back-up wil genieten, moet je Telenet eerst vragen de dienst te activeren. Telenet zal de activering evenwel enkel kunnen uitvoeren op voorwaarde dat er voldoende mobiele dekking op de locatie is. In sommige gevallen zal Telenet eerst de modem van de klant moeten vervangen.
  Na de succesvolle installatie van Internet Back-up wordt er éénmalig een activeringskost van €50 aangerekend.