Contact

Op 19 juni 2022 passen we de tarieven aan van een aantal van onze diensten. Bekijk de nieuwe tarieven.

Stel je eigen KLIK samen.

Klaar? Dan kijkt een van onze experts samen met jou of er nog vragen zijn.

Dit zit al in jouw KLIK

 • Supersnel onbeperkt internet tot 300 Mbps
 • Onbeperkt mobiel bellen binnen België
 • Persoonlijke hulp via onze helpdesk 24/7
 • Inbegrepen internet back-up
 • Gratis domeinnaam en 10 @telenet.be mailboxen

Geniet levenslang gratis van Speedboost 1G Business ter waarde van €15/maand door de optie aan te vinken

Mobiel abonnement

Kies zelf hoeveel mobiele nummers je nodig hebt

Hoeveel personen je toevoegt, bepaalt je prijs

Hoeveel mobiele data heb je nodig?

Verdeel zelf je pot mobiele data over je simkaarten.
Wat betekent dit?

Vaste lijn

Promo voor nieuwe en bestaande KLIK klanten:
1 jaar gratis Telefonie

Tv

Welke tv-ervaring voeg je toe?

Extra's

Welke opties wil je graag voor je zaak?

Kies je entertainment pakket

Vragen over KLIK?

Klikt het tussen ons?

Samen maken we jouw zaak klaar voor morgen!

Met KLIK is je zaak zorgeloos verbonden, ook tijdens de overstap. Niet zeker van je keuze of heb je nog vragen?
Contacteer ons en onze expert helpt jou meteen verder.

Of bel ons op 0800 66 066

Voorwaarden en andere belangrijke info

 

 • 2 maanden gratis Business Fibernet of KLIK (m.i.v. vaste telefonie en digitale tv; aanbod niet geldig op extra opties en entertainmentpakketten). Aanbod geldig voor zelfstandige ondernemers en bedrijven die nog geen internet van Telenet Business hebben op voorwaarde dat ze in de periode van 18/09/2022 t.e.m. 30/11/2022 een abonnement op Business Fibernet of KLIK nemen. Aanbod enkel cumuleerbaar met volgende promoties: (i) 1 jaar gratis vaste telefonie bij KLIK, en (ii) gratis installatie en activatie. Business Fibernet: Telenet biedt fiber tot de node aan - lokaal distributienetwerk in kabel. Telenet-netwerkbeheer is van toepassing (meer info:telenet.be/internetgebruik). 

 

 • 1 jaar gratis vaste telefonie bij KLIK. Aanbod geldig voor zelfstandige ondernemers en bedrijven die in de periode van 18/09/2022 t.e.m. 30/11/2022 een klassieke vaste lijn of Phone2Go bij een KLIK abonnement nemen. Aanbod enkel cumuleerbaar met volgende promoties: (i) 2 maanden gratis Business Fibernet of KLIK, en (ii) gratis installatie en activatie.

 

 

 • Vaste internetsnelheid: De vermelde internetsnelheden zijn theoretische maximumsnelheden bij aansluiting van een pc of laptop op de modem met een netwerkkabel. De werkelijke internetsnelheid kan beïnvloed worden door verkeer op het internet en andere technische factoren (zoals wifi, interne bekabeling, processor,…). De afstand van de aansluiting tot de node heeft echter geen invloed op de werkelijke internetsnelheid die je kan behalen. Meer info
 • Mobiele internetsnelheid: De vermelde mobiele download- en uploadsnelheden zijn theoretische maximumsnelheden. De werkelijke snelheid wordt beïnvloed door verkeer op het netwerk en andere technische factoren. Om te kunnen genieten van 5G, moet je een 5G-smartphone hebben en moet je je in een regio bevinden waar 5G wordt aangeboden. Meer info.
 • Onbeperkt mobiele data: Op voorwaarde van een normaal gebruik (zoals gedefinieerd in de algemene voorwaarden). Ook moet rekening worden gehouden met : 
  • Een verbruiksgrens in België van 300 GB voor KLIK 1 SIM unlimited mobiele data, 600 GB voor KLIK 2 SIM’s unlimited mobiele data en 1,5 TB voor KLIK 5 SIM’s unlimited mobiele data. Indien je deze overschrijdt, kan je tot het einde van de facturatieperiode verder surfen aan een verminderde snelheid van 512 kbps;
  • Een verbruiksgrens in de andere landen van de EU-zone van 40 GB voor KLIK 1 SIM unlimited mobiele data, 80 GB voor KLIK 2 SIM’s unlimited mobiele data en 200 GB voor KLIK 5 SIM’s unlimited mobiele data. Indien je deze overschrijdt, kan je tot het einde van de facturatieperiode verder surfen aan normale snelheid waarbij extra verbruik bijkomend zal aangerekend worden aan 0,0018 euro (excl. btw) per MB.
 • Onbeperkte vaste en mobiele telefonie: Onbeperkt bellen en/of sms’en vanuit België naar Belgische nummers en, voor wat betreft mobiele telefonie, vanuit de EU Zone naar Belgische nummers en naar nummers in de andere landen van de EU Zone (met uitzondering van oproepen/sms’en van en naar speciale nummers en diensten van derde partijen (dewelke steeds bijkomend aangerekend worden) is enkel geldig op voorwaarde van een normaal gebruik zoals gedefinieerd in de algemene voorwaarden. Een verbruik dat 30.000 minuten en/of 30.000 sms’en overschrijdt zal in elk geval niet beschouwd worden als een normaal gebruik van de dienst. Indien langer dan 30.000 minuten wordt gebeld of meer dan 30.000 sms’en worden verstuurd, zal de betrokken dienst tot het einde van de facturatieperiode worden gepauzeerd.

  Lees zeker ook de bijzondere voorwaarden aandachtig. Ze bevatten o.a. een aantal belangrijke beperkingen op het gebruik van de dienst (bijv. wat betreft ‘onbeperkt’ bellen/sms’en/surfen, Terugkijk TV en Internet Back-Up).
 • Activatie: Indien je van de dienst Internet Back-up wil genieten, moet je Telenet eerst vragen de dienst te activeren. Telenet zal de activering evenwel enkel kunnen uitvoeren op voorwaarde dat er voldoende mobiele dekking op de locatie is. In sommige gevallen zal Telenet eerst de modem van de klant moeten vervangen.
  Na de succesvolle installatie van Internet Back-up wordt er éénmalig een activeringskost van €50 aangerekend.