Banken &  Verzekeringen

Connectiviteit en security oplossingen

Gegarandeerde bandbreedte

Gegarandeerde bandbreedte voor je connectiviteit

Om efficiënt te kunnen werken, ben je afhankelijk van je connectiviteit. Denk maar aan de verbinding tussen de medewerkers in de kantoren en de datacenters. Of aan de website voor e-banking.

De toegang tot het Telenet-netwerk is niet afstandsgevoelig en kan gegarandeerde bandbreedte bieden. Bovendien zijn onze oplossingen flexibel en uit te breiden: we kunnen de snelheden van elke locatie instellen en zonder on-site interventie connecties upgraden waar nodig.

SLA’s en 24/7 Business Support

Gemoedsrust dankzij SLA’s en 24/7 Business Support

In je sector zijn informaticaproblemen catastrofaal, dat beseffen we. Daarom focussen we, net als u, heel hard op beveiliging en betrouwbaarheid. Om je een optimale gemoedsrust te verzekeren, gieten we onze dienstenniveaus in strikte Service Level Agreements (SLA) met hoge kwaliteitsgaranties.

Die SLA’s worden bovendien aangevuld met online rapportering, accurate opvolging en lokale 24/7 Business Support van ervaren technici. Onze Support Desk werkt heel efficiënt en met korte responstijden: je komt onmiddellijk bij de juiste persoon terecht, die de juiste vragen stelt en je een duidelijke uitleg geeft.

Onze topproducten voor Banken en Verzekeringen

Het gigasnel internet via glasvezel, uiterst bedrijfszeker en flexibel
 • Snelheden tot 1 Gbps (download) en 1 Gbps (upload)
 • Gegarandeerde bandbreedte tot 1 Gbps
 • Onbeperkt downloadvolume en aantal gebruikers
 • 8 vaste IP-adressen inbegrepen
VPN-oplossing voor bedrijven die àl hun vestigingen in één netwerk willen
 • Verbindt alle bedrijfsvestigingen in één Virtueel Privaat Netwerk (VPN)
 • Interessant vanaf 3 vestigingen
 • Schaalbaar tot honderden vestigingen
Consultancy van a tot z
 • Gespecialiseerde diensten om jeinfrastructuur te analyseren
 • Uitbouw van een architectuur met de beste beveiligingscomponenten
 • Opvolging van je beveiligingsinfrastructuur
CloudXpress: je private dataverbinding naar de public cloud
 • Rechtstreekse verbinding tussen je netwerk en cloud providers
 • Gegarandeerde privacy van gegevens
 • Volledige controle op vlak van kosten en verantwoordelijkheid
 • Hogere betrouwbaarheid dankzij de stabiele en performante Telenet backbone
 • Flexibel en op maat van je bedrijf

Een duidelijke visie op security

Een duidelijke visie op security

Om de goede werking van je bedrijf te garanderen, investeren we veel in kennis en competentie. Daarnaast hebben we een duidelijke visie op security:

 • Continu proces : implementatie, monitoring én management
 • Architectuurbenadering in plaats van ad hoc-oplossingen
 • Combinatie van verschillende beveiligingstechnologieën
 • Open samenwerking: in eigen beheer of als managed services

Beveiliging van uw toepassingen

Extreme beveiliging van je toepassingen en gegevens

In de financiële sector is het gebruikelijk om met meerdere partners en verschillende beveiligingslagen te werken. Door die combinatie van verschillende technologieën bereik je een zeer hoog niveau van security. Als een product een bepaald probleem niet detecteert, kan je nog terugvallen op een ander product dat dat wel doet.

Om je een complete beveiligingsoplossing te kunnen aanbieden, doen wij een beroep op prominente spelers uit de securitysector. We hechten veel belang aan kwaliteit en streven ernaar om aan hun strengste certificeringnormen te voldoen. Zo zijn we onder meer 4 Stars Partner van Check Point en Platinum Partner met ASC Elite Status van Palo Alto Networks.

Klant aan het woord

Keytrade bank
"Telenet heeft topingenieurs in huis waarmee onze specialisten echt kunnen praten."
 
Arnaud de Prelle

Head of IT Infrastructure

Veilige toegang tot applicaties

Veilige toegang tot applicaties

Een hoofdkantoor en lokale zetels met interne medewerkers, een netwerk van zelfstandige agenten en makelaars … Allemaal moeten ze vlot kunnen samenwerken. Vertrouw daarom op onze VPN-oplossingen.

 

Die stellen je in staat om iedereen veilig toegang te geven tot de online applicaties die nodig zijn om spaarrekeningen, woon-, auto- en persoonlijke kredieten te promoten en online klantendossiers aan te maken en te beheren. Bovendien bieden we firewalls aan, speciaal ontwikkeld voor bedrijven met VPN. Zo beheer je met één oplossing het internetverkeer van zowel medewerkers, agenten als makelaars.

Klaar voor Het Hybride werken

Wil je medewerkers thuis en onderweg laten werken? Met onze oplossingen voor mobiel werken sla je twee vliegen in één klap. De productiviteit van je medewerkers stijgt en dankzij je extralegale verloning zijn ze gemotiveerder.

Voor thuis:

De fiscaal voordelige formule waarbij je elke maand een deel van het internet en de telecomfactuur van je werknemers thuis betaalt.

Voor onderweg:
Eenvoudig documenten en agenda's delen en beheren, een professioneel e-mailadres en steeds de meest recente versie van Microsoft Office. Inclusief de service van Telenet