De Business Case
van Vlotter

Vlotter kiest Teams als toekomstgerichte communicatietool

Vlotter uit Niel is een sociale onderneming waar bijna 500 mensen werken in diverse activiteiten zoals groenonderhoud, horeca, thuiszorg, ...
Ze hebben intergemeentelijke samenwerkingsverbanden en helpen onder meer ook mee aan de recyclage van modems en digicorders van Telenet.

 

Hoe belangrijk telefonie is, ondervindt Vlotter dagelijks. In het verleden was het bedrijf niet altijd goed bereikbaar. Oude telefooncentrales en verschillende systemen die niet samenwerkten, staken stokken in de wielen. Nu schakelen ze onder professionele begeleiding geleidelijk aan over naar Teams.

Download de volledige Business Case

“Veel van onze medewerkers zijn niet vertrouwd met IT en de Teamsomgeving. Daarom is het belangrijk dat we professionele begeleiding en opleidingen krijgen.”

 

Jan Vermeulen, bedrijfscoördinator bij Vlotter Facilities

Laat hieronder je gegevens achter en download de Business Case:

Inspiratie

Een eigentijds netwerk voor de gemeente Beveren
Een nieuw administratief centrum met een netwerk voor kantoor- én telewerkers. Dat was de uitdaging die de gemeente Beveren aanging.
Business Case: Setip GCube
In deze business case ontdek je hoe Setip GCube zijn telecomuitdagingen succesvol aanpakte.
Bedrijven zijn vooral op zoek naar ontzorging
Peter Willekens, VP Operations bij Telenet Business SME/LE, ziet bij de klanten een zeer duidelijke nood aan het samenwerken met een betrouwbare managed service provider.