Camera- en gebouwbeveiliging

Camera- en gebouwbeveiliging op maat van jouw onderneming of organisatie

Optimale bescherming van jouw bedrijf

Een beveiligde omgeving kan met behulp van slimme technologieën problemen oplossen voor ze zich voordoen. Je kan rekenen op:

 

  • 30 jaar ervaring in fysieke beveiliging
  • een groot team van interne experten
  • certificaties MiBZ, BOSEC, VCA**
  • een vergunde onderneming (KBO nr. 0473 416 418) voor camerasystemen bij MB van 12 maart 2020
  • een vergunde onderneming (KBO nr. 0473 416 418) voor alarmsystemen bij MB van 30 oktober 2020

Camera- en gebouwbeveiliging op maat

Camerabewaking

Dankzij de juiste camera’s op de juiste plaats worden beelden onafgebroken geanalyseerd via video-intelligentie. Onze experts bespreken samen met jou je noden. Bij vooraf bepaalde situaties krijg je een signaal zodat er proactief gehandeld wordt.

Toegangscontrole

Houd ongewenste bezoekers buiten! Maar wist je dat toegangscontrole veel verder gaat dan inbraakbeveiliging? Dynamische en op maat gemaakte oplossingen zorgen ervoor dat je zelf medewerkers, leveranciers en logistieke stromen kan opvolgen.

Branddetectie

Dankzij onze BOSEC- en ISO-certificaten hebben we alle branddetectie-kennis in huis om ervoor te zorgen dat je steeds voldoet aan alle wettelijke voorschriften.

Inbraakbeveiliging

Na analyse van jouw behoeften integreren we alle technologie voor de beveiliging van jouw bedrijf. Dankzij geïntegreerde beveiligings- en bewakingsoplossingen blijft jouw bedrijf operationeel.

Waarom kiezen zij voor Safety & Security oplossingen?

"Je kan je als politie gewoon niet meer inbeelden dat je die tools en de nieuwste cameratechnologie vandaag de dag niet meer hebt."
Daniel Dumoulin

Eerste commissaris Technologiegestuurde zorg PZ Mechelen – Willebroek

"We werken hier met 10 360°-bewakingscamera’s, die kunnen wij ook op onze smartphone bekijken. Ik kan gewoon van thuis uit controleren of alles in orde is in het centrum. Heel gemakkelijk."
Rik Moens

Directeur van Distri Sport International

"Dankzij het totaalpakket werken we nu samen met één partner waardoor we één aanspreekpunt hebben om ons op alle vlakken te helpen."
Dirk Haazen

Directie After Sales Manager Garage NAM, Gent

Onze technologiepartners

We doen beroep op de beste technologiepartners en installeren een oplossing op maat afhankelijk van jouw behoeften. We werken hiervoor samen met onderstaande A-merken.

Inspiratie

Artikel
De inbraak- en brandbeveiliging van Garage NAM
Wilt u ook een solide inbraak- en brandbeveiliging? Laat u inspireren door Garage NAM, die kiest voor de Video Management Software als totaaloplossing.
Artikel
Optimaliseer stap voor stap uw bedrijfsbeveiliging
Om gevaren en risico's op de werkvloer te voorkomen, moet u uw organisatie op verschillende manieren goed beveiligen. Lees hier hoe!
Artikel
Branddetectie in uw organisatie
Als werkgever dient u een degelijke brandveiligheid te voorzien om het welzijn van uw medewerkers te waarborgen. Deze aandachtspunten moet u zeker bekijken.