Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 
 
 

Een stabiel netwerk
met een goeie flow?
Da's vanzelfsprekend

 
 

Tenminste, dat vinden we bij Telenet. En dus zoeken we elke dag naar nieuwe manieren om onze klanten geweldige tijden te laten beleven, met de nieuwste technologie. Want als alles om je heen werkt zoals het hoort, dan zit jouw flow helemaal goed.

Telenet bouwt non-stop aan het allerstrafste
alles-in-één netwerk.

Icoon slimste wifi-systeem

Het slimste wifi-systeem ooit

 

Zorgeloos surfen tot in elk hoekje in je huis. Onze klanten verdienen de strafste én slimste wifi. Je netwerk supersnel uitbreiden? Dat kan met onze Wifi‑boosters.

Icoon supersnel en stabiel surfen

Gigasnel en stabiel surfen

 

Dankzij de Grote Netwerf kan je nu streamen, gamen en downloaden tegen een snelheid tot 1 Gigabit per seconde*.

Icoon onderweg altijd verbonden

Onderweg altijd verbonden

 

Tegen 2020 upgraden we ook 2800 bestaande gsm-masten en planten er tot 1000 nieuwe bij. Voor nog meer dekking en kwaliteit.

Icoon onderweg altijd verbonden

Ultrasnel mobiel netwerk

 

Dat we je thuis supersnel internet garanderen, dat wist je al. Maar ook onderweg surf je op een ultrasnel 4G-netwerk. Getest door Commsquare.

Klaar voor de toekomst!
Wat betekent dat voor jou?

Icoon slimste wifi-systeem

Wifi bij je thuis

Het slimste wifi-systeem ooit voor onze internetklanten.

 
 

Altijd en overal verbonden 

Verbonden waar en wanneer je maar wil, via ons ultrasnelle 4G-netwerk.

 
 

1 gigabit* snelheden met Giga Speedboost

Geef je internet een gigaboost

 
 
Belangrijke info
Algemene en bijzondere voorwaarden
Prijzen en promoties
 • Aanbiedingen en vermelde prijzen zijn incl. btw en geldig onder voorbehoud van materiële (druk)fouten, vergissingen en/of wijzigingen. 

   

  Telenet BV, Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen, BTW BE0473.416.418, RPR Antwerpen, afdeling Mechelen 

Disclaimers
 • Wifi-booster: Iedere Telenet-klant heeft bij een internetabonnement recht op een gratis huur van één Wifi-booster. Bijkomende Wifi-boosters kunnen worden gehuurd voor €2/maand. De huur- en bruikleenvoorwaarden netwerk-boosters zijn van toepassing.

 

 • Hardware (optioneel)

   

  De installateur of medewerker in het Telenet winkelpunt bekijkt samen met jou of je extra hardware nodig hebt.
  Vind hier de prijzen

 • Vaste internetsnelheid: de vermelde internetsnelheden zijn theoretische maximumsnelheden bij aansluiting van een pc of laptop op de modem met een netwerkkabel. De werkelijke internetsnelheid kan beïnvloed worden door verkeer op het internet en andere technische factoren (zoals wifi, interne bekabeling, processor,…). De afstand van de aansluiting tot de node heeft echter geen invloed op de werkelijke internetsnelheid die je kan behalen. Meer info

 • Commsquare: Op basis van metingen van de 4G downloadsnelheid (gemiddelde snelheid bij datasessies van vaste duur) door onafhankelijk bureau Commsquare in december 2018 (Vlaanderen): 86,2Mbps (Telenet/Base), 81,4Mbps (Proximus), 65,6Mbps (Orange) en in februari 2019 (Brussel: 85,1Mbps (Telenet/Base), 80,2Mbps (Proximus), 56,9Mbps (Orange). Een voertuig met verschillende ontvangers reed ongeveer 5,800 km in Vlaanderen en 380 km in Brussel om de 4G-kwaliteit van de netwerken van de verschillende operatoren te meten. In totaal werden ongeveer 2,700 (2,200 in Vlaanderen, 500 in Brussel) datatesten per operator uitgevoerd. Meer info: zie Commsquare rapport.
 • De snelste 4G downloadsnelheid: Het mobiele netwerk van Telenet/BASE heeft de snelste 4G downloadsnelheid (gemiddelde snelheid in datasessie met een vaste duur), zoals gemeten door het BIPT in oktober 2020. Meer details over de drive test vind je op de pagina van het BIPT.
 • Giga Speedboost: Optie Giga Speedboost is enkel beschikbaar bij All-Internet abonnementen (als standalone dienst of als onderdeel van de vroegere bundels All-Internet & Telenet TV, WIGO home, YUGO 30 GB of WIGO) en vereist dat de klant over een modem type CH8568LG of CV8560E beschikt. De optie wordt onmiddellijk na intekening geactiveerd (op voorwaarde dat All-Internet reeds geactiveerd werd).

  Je gaat een overeenkomst van één maand aan. Na de eerste maand wordt je abonnement automatisch voor onbepaalde duur verlengd voor € 15 per maand. Vanaf dan kan je steeds kosteloos opzeggen.
 
 
 

Niet te stoppen service

We gaan all the way zodat jij steeds mee bent met de mogelijkheden van vandaag. Alleen zo haal je alles uit je Telenet.

 

En jij kiest hoe je het liefst geholpen wilt worden