Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 

Verschillen tussen je nieuwe en huidige TV-box

Persoonlijke opnames

  • Je opnames worden vanaf nu in de cloud bewaard.
  • De opnames worden uiterlijk 60 dagen na opname verwijderd van het netwerk en zijn bijgevolg niet meer toegankelijk. Op uitdrukkelijke instructie van de klant kan de opname ook na deze termijn van 60 dagen bewaard blijven, met een maximum van 5 jaar.
  • Voor bepaalde zenders en programma's kunnen er bijkomende beperkingen gelden.

Zendernummering

De manuele zendernummering zit vervat in de nieuwe feature 'Favoriete zenders'. Via deze feature zal je zelf kunnen selecteren door welke zenders je snel kan wisselen. Zenders die je hiervoor niet selecteert, verschijnen niet als je van kanaal wisselt, tenzij je 'Favoriete zenders' uitschakelt. In de lijst van de geselecteerde zenders kan je eenvoudig de volgorde van jouw voorkeur bepalen.

Display op je TV-box

Je nieuwe TV-box zal een stuk kleiner zijn dan je huidige, zodat die handiger weg te zetten is. Door het kleinere formaat is er geen digitale tijdsweergave of kanaalnummer meer zichtbaar. Je kan zowel de tijd als het kanaalnummer eenvoudig raadplegen door op 'OK' te duwen als je live tv aan het kijken bent.

Budgetcontrole

Het instellen van verbruikslimieten is niet meer rechtstreeks beschikbaar op de TV-box. Je kan ze wel instellen via Mijn Telenet.

Webmail

De functie van Webmail wordt niet meer ondersteund op de Telenet TV-box.

Delen via je tv (met DLNA)

  •  Het is niet mogelijk om je foto's, filmpjes of muziek te bekijken op je tv via DLNA.

Waardebon gratis film

Je kan geen waardebon voor een gratis film activeren op de TV-box.

In- en uitgangen op de TV-box

  • Er is geen SCART-uitgang op de nieuwe TV-box.
  • Er is geen standaard audio-uitgang voor een cinch-kabel op de TV-box. Wel is het mogelijk een koppelstuk met een jack-kabel te voorzien, zodat je je TV-box en audio-installatie kan koppelen via de cinch-kabel. Voor de beste geluidservaring raden we aan om SPDIF als audio-uitgang te gebruiken.
  •  De TV-box heeft alleen een coaxuitgang voor de coaxkabel van de tv-wandcontactdoos naar de TV-box (RF-in). Er is geen coaxuitgang voor de coaxkabel van de TV-box naar de televisie (RF-out).

Andere verschillen

  •  De Telenet TV-box is een volledig nieuwe box in vergelijking met je oude box. Naast het formaat, zijn er ook verschillende wijzigingen in de menu, die we mogelijks niet expliciet vermeld hebben.
 

Relevant voor jou

Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor jou.
Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor jou.

Contacteer ons!

Graag hulp of meer uitleg?

Bel ons

Bel ons

Stel je vraag op 015 66 66 66

Bel ons
 
Mail ons

Mail ons

Stel je vraag via ons contactformulier

Mail ons
 
Kom langs

Kom langs

Bezoek een winkelpunt

Kom langs