Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 

Ontdek onze Play-wereld

Entertainment zit vergroeid in het DNA van Telenet. Het verbindt mensen met elkaar en laat dat nu net onze belangrijkste motivatie zijn. Enerzijds met geweldige connectiviteit, maar ook met de allerbeste kijkervaring. En daarin nemen we nu de volgende stap, met de nieuwe Play-wereld en Play Sports Open.

Play: alle entertainment van Telenet en SBS onder één dak

Om alle Telenet TV-klanten in de toekomst nog meer en nog beter te voorzien van waardevolle tv, introduceren Telenet en SBS samen Play. Een nieuw mediamerk dat weet wat er leeft in ons kleine, maar cultureel rijke land. Dat Vlaanderen wil amuseren en raken met straffe producties. En dat al dat entertainment verenigt, om het zo op de best mogelijke manier in alle huiskamers te brengen.


Daarom veranderden ook de zenders Vier, Vijf en Zes van naam. De vertrouwde televisieprogramma’s en fictie blijven, maar om ze te zien stem je voortaan af op Play4, Play5, Play6 en Play7. Voor wie verzot is op film, is er ook nog steeds Play More.

Play Sports Open: een nieuwe zender vol sport

Laten we eerlijk zijn: wat betekent entertainment zonder sport? Onze focus lag tot nu toe vooral op televisieprogramma’s en fictie, maar Telenet wil nu ook zijn sportaanbod naar een breder publiek trekken. Daarom lanceerden we met Play Sports Open een nieuwe, open sportzender, met een selectie live-wedstrijden en enkele luchtigere nieuwe sportprogramma’s exclusief voor alle Telenet TV- en Tadaam-klanten op kanaal 11.

 

Meer weten over Play Sports Open? 

 

Relevant voor jou

Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor jou.
Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor jou.

Contacteer ons!

Graag hulp of meer uitleg?

Bel ons

Bel ons

Stel je vraag op 015 66 66 66.

Bel ons
 
Mail ons

Mail ons

Selecteer het onderwerp van je vraag
en stel ze via het contactformulier.

Mail ons
 
Kom langs

Kom langs

Bezoek een winkelpunt.

Kom langs