Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 
 
 

Kies KLIK BURO
zonder Digitale TV

Een bundel met internet en vaste telefonie voor ondernemers.

 
Karin Battesti van Pain Louvain
 
 
 

Internet
Onbeperkt surfen

Max. downloadsnelheid 1

Wat bepaalt de surfsnelheid van je internetverbinding?

500 Mbps
Max. uploadsnelheid 1
30 Mbps
Downloadvolume
Geen limiet*
Internet Back-up
Inbegrepen**
Surfen op alle Telenet Wi-Free hotspots
inbegrepen

* Bij intensief gebruik tijdens piekuren, kan de internetsnelheid tijdelijk worden beperkt. Telenet netwerkbeheer is van toepassing. Meer info op telenet.be/internetgebruik.
** Na de succesvolle installatie van Internet Back-up wordt er éénmalig een activeringskost van €50 aangerekend.

 
 

Voeg een internetoptie toe

Optie Speedboost 1G Business

{{productOption.promoText}}

Stream en download met snelheden tot 1 Gigabit per seconde.1

 
 
 
 
 
 
 

Bellen

King Business

Mobiel abonnement met 200 belminuten, onbeperkt sms’en en 3 GB mobiel internet

 
{{productOption.promoText}}
 
 
 
 

King Business Supersize

Mobiel abonnement met onbeperkt bellen, onbeperkt sms’en en 15 GB mobiel internet

 
{{productOption.promoText}}
 
 
 
 

Kong Business

Mobiel abonnement met onbeperkt bellen, onbeperkt sms’en en 30 GB mobiel internet

 
{{productOption.promoText}}
 
 
 
 

Kong Business Unlimited

Mobiel abonnement met onbeperkt bellen, onbeperkt sms’en en ongelimiteerd mobiel internet **

 
{{productOption.promoText}}
 
 
 
 

* Sms’en en bellen binnen de EU-zone – behalve sms’en of oproepen vanuit België naar een buitenlands nummer, van of naar speciale nummers en diensten van derden - zijn altijd inbegrepen in de prijs van het abonnement. Dat geldt alleen bij normaal gebruik, zoals gedefinieerd in de voorwaarden.

 
 
 
 
 
Even geduld aub

Je keuze

product logo

€ 73,81 /mnd DetailsVerbergen

Maandelijks+

Totaal

Eénmalig+

Installatie
€ 85
Gratis installatie
€ 0,00
Na de succesvolle installatie van Internet Back− up wordt er éénmalig een activeringskost van €50 aangerekend.
Totaal
 
 
 
 
 

Gratis installatie
& activatie

  • Een ervaren installateur komt langs wanneer het jou past
  • Je Wifi wordt getest en verbeterd indien nodig
  • De installateur geeft antwoord op al je vragen
  • Je kan de installatie ook zelf uitvoeren indien je dat wenst
 
 
 
 

Liever een KLIK met mobiel erbij? Klik dan hier.

Bepalingen en voorwaarden
Prijzen zijn exclusief btw.

Promo

Het aanbod omvatgratis Comfort installatie (t.w.v. € 70,25) (kiest de klant voor een duurdere installatie dan krijgt hij een korting van € 70,25 op de prijs van de installatie).
Aanbod geldig voor nieuwe professionele klanten, alsook voor bestaande professionele klanten die nog geen internet van Telenet Business hebben, op voorwaarde dat ze Fibernet, KLIK BURO of KLIK afnemen ten laatste op 31/10/2020 en daarbij uitdrukkelijk om toepassing van het aanbod vragen. Telenet biedt fiber tot de node aan - lokaal distributienetwerk in kabel. Aanbod niet cumuleerbaar met andere acties en promoties. Prijzen exclusief btw. Raadpleeg de voorwaarden van toepassing op Fibernet, KLIK BURO en KLIK op telenet.be/business.

KLIK

Algemeen

 

De algemene voorwaarden Telenet Business voor producten en diensten bestemd voor zelfstandigen en kleine bedrijven (m.i.v. de daarin vervatte bijzondere voorwaarden) (de “Algemene Voorwaarden”), gebruiksvoorwaarden en productspecificaties van Telenet Business zijn, in zoverre er in deze bijzondere voorwaarden niet van afgeweken wordt, van toepassing op KLIK (Buro) (S).

1. Mobiele telefonie – bepalingen enkel van toepassing op KLIK (S)

 

1.1. Het aantal simkaarten inbegrepen in KLIK (S) is beperkt en afhankelijk van de gekozen KLIK (S). De simkaarten mogen enkel ter beschikking gesteld worden aan de werknemers of aangestelden van de Klant, in het kader van de bedrijfsvoering.

1.2. Onbeperkt sms’en en/of bellen: alleen binnen België naar Belgische nummers en in andere landen van de EU-zone naar nummers van binnen de EU-zone (steeds met uitzondering van speciale nummers en diensten van derde partijen) en enkel op voorwaarde van een normaal gebruik zoals gedefinieerd in de Algemene Voorwaarden. Voor de internationale tarieven, zie telenet.be/nl/business/meer/tarieven/KLIK.

2. Vaste telefonie

 

Onbeperkt bellen: alleen naar (in geval van KLIK Buro: vaste) nummers binnen België (met uitzondering van speciale nummers en diensten van derde partijen) en enkel op voorwaarde van een normaal gebruik zoals gedefinieerd in de Algemene Voorwaarden. Voor de internationale tarieven en de tarieven buiten het inbegrepen belvolume, zie telenet.be/nl/business/meer/tarieven/KLIK.

3 Mobiel internet – bepalingen enkel van toepassing op KLIK (S)

 

3.1. Elke KLIK (S) biedt een welbepaald standaard inbegrepen mobiel internetvolume dat kan gebruikt worden door een welbepaald aantal simkaarten. Om mobiele data te kunnen gebruiken, dient iedere simkaartgebruiker een persoonlijke login aan te maken. Het inbegrepen mobiel internetvolume is enkel geldig in België en de andere landen van de EU-zone en niet overdraagbaar naar de volgende maand. Is het inbegrepen mobiel internetvolume bereikt, dan wordt het mobiel internetverbruik tot het einde van de facturatieperiode gepauzeerd. Voor tarieven voor verbruik buiten het inbegrepen mobiel internetvolume, zie telenet.be/nl/business/meer/tarieven/KLIK.

  • in België: max. 40 GB (KLIK 10 GB en KLIK 20 GB), max. 100 GB (KLIK 30 GB en KLIK 60 GB) en max. 200 GB (KLIK 90 GB);
  • in andere landen van de EU-zone: max. 8 GB (KLIK 10 GB), max. 12 GB (KLIK 20 GB), max. 21 GB (KLIK 30 GB), max. 27 GB (KLIK 60 GB) en max. 59 GB (KLIK 90 GB);

Indien de Klant overstapt naar een nieuwe KLIK (S) waarin een hoger mobiel internetvolume inbegrepen is dan in zijn huidige KLIK (S) (een “Upgrade”), zal de nieuwe KLIK (S) onmiddellijk beschikbaar zijn tijdens de lopende facturatieperiode. Indien de Klant overstapt naar een nieuwe KLIK (S) waarin een lager mobiel internetvolume inbegrepen is dan in zijn huidige KLIK (S) (een “Downgrade”), zal de nieuwe KLIK (S) pas in werking treden vanaf de eerste dag van de eerstvolgende facturatieperiode. In eenzelfde facturatieperiode kan de Klant na een Upgrade niet vervolgens een Downgrade doen. De Klant dient de Up- en Downgrades te goeder trouw aan te vragen. Telenet behoudt zich het recht voor om bij het frauduleus doorvoeren van Up- en Downgrades het werkelijke meerverbruik aan te rekenen.

4. Vast internet

De inbegrepen internetverbinding is afhankelijk van de gekozen KLIK (Buro) (S).

5. Televisie

 

5.1. Afhankelijk van de gekozen KLIK, is Digitale TV standaard inbegrepen, dan wel optioneel. Afhankelijk van de gekozen KLIK kan Terugkijk TV inbegrepen zijn (bij Digitale TV). Indien Terugkijk TV inbegrepen is, is het echter mogelijk dat een zender geen terugkijkrechten heeft voor sommige uitzendingen. Voor alle info over Terugkijk TV, zie https://www2.telenet.be/content/www-telenet-be/nl/business/klantenservice/wat-is-terugkijk-tv.

5.2. Terugkijk TV (niet van toepassing op KLIK S): Indien Terugkijk TV inbegrepen is bij Digitale TV, is het echter mogelijk dat een zender geen terugkijkrechten heeft voor sommige uitzendingen. Voor alle info over Terugkijk TV, zie https://www2.telenet.be/content/www-telenet-be/nl/business/klantenservice/wat-is-terugkijk-tv.

5.3. Indien Digitale TV inbegrepen is in KLIK (Buro) (S), kan de Klant gebruik maken van Yelo Play/Telenet TV. Enkel de beheerders aangeduid door de Klant hebben toegang tot Yelo Play/Telenet TV; de overige simkaartgebruikers niet. Het aantal schermen waarop men via Yelo Play/Telenet TV tegelijkertijd Digitale TV kan kijken, is beperkt. Voor meer informatie zie https://www2.telenet.be/content/www-telenet-be/nl/klantenservice/play-of-play-more-ook-bekijken-via-de-yelo-app-yelotvbe.Yelo Play/Telenet TV kan in alle landen van de Europese Unie worden bekeken, maar sommige films, series of programma’s kunnen enkel op het internetnetwerk van Telenet worden bekeken. Voor alle info over Yelo Play/Telenet TV, zie https://www2.telenet.be/content/www-telenet-be/nl/klantenservice/play-of-play-more-ook-bekijken-via-de-yelo-app-yelotvbe.

Internet Back-up

Indien je van de dienst Internet Back-up wil genieten, moet je Telenet eerst vragen de dienst te activeren. Telenet zal de activering evenwel enkel kunnen uitvoeren op voorwaarde dat er voldoende mobiele dekking op de locatie is. In sommige gevallen zal Telenet eerst de modem van de klant moeten vervangen. ​


Activatie:​
Na de succesvolle installatie van Internet Back-up wordt er éénmalig een activeringskost van € 50 aangerekend.

Optie Safespot Pro
Optie Speedboost 1G Business