Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 

Wat is Managed Wifi?

Managed Wifi is een supersnelle, betrouwbare en veilige wifi-oplossing op maat van horeca en bedrijven. Elk onderdeel van deze oplossing kunnen we aanpassen aan de behoeften van uw onderneming.

 

Ontdek wat Managed Wifi voor horeca of bedrijven kan betekenen.

Managed Wifi in horeca

Elke horecazaak wordt beoordeeld op de service die ze biedt. Wifi hoort daar meer dan ooit bij. Onze professionele wifi-oplossing garandeert u een uitstekende verbinding op maat van uw horeca-zaak, en u hoeft er zelf niet mee bezig te zijn.

Optimaliseer uw klantenervaring

 Uw klanten verwachten snel internet. Door snelle en betrouwbare wifi aan te bieden die uw klanten of gasten eenvoudig kunnen gebruiken, verhoogt u uw klantentevredenheid.

Weet wie er in uw zaak of hotel komt

Leer uw klanten (beter) kennen dankzij Managed Wifi. Verzamel heel eenvoudig interessante statistieken zoals het aantal bezoekers in uw zaak, hoelang ze blijven, of ze terugkeren en hoe vaak ze dat doen, ...

Bied gratis wifi aan, in ruil voor een like of een e-mailadres

Definieer heel makkelijk verschillende gebruikersprofielen. Laat klanten inloggen en uw Facebook-pagina liken. Of stuur ze naar een webpagina waar ze kunnen inloggen met hun emailadres.

Zet uw 'promo van de week' extra in de kijker

Plaats de promo van de week op uw Facebook-pagina of de webpagina waarop klanten moeten inloggen. Motiveer uw klanten om in te loggen via Facebook om uw visibiliteit op sociale media te vergroten en mogelijks ook nieuwe klanten aan te trekken.

Beheer alles heel eenvoudig zelf

Via een gebruiksvriendelijk online portaal kan u zelf de gebruikersprofielen definiëren, de snelheid van uw wifi-netwerk instellen, de uren waarop het beschikbaar is, welke websites en applicaties er toegankelijk zijn, …

 
 
 

Managed Wifi in kantoren

In uw zaak werkt u graag efficiënt. Wifi draagt hier meer dan ooit tot bij. Medewerkers moeten veilig, vlot en van overal toegang hebben tot uw netwerk en internet om uw zaak te doen bloeien. Managed Wifi garandeert u een optimale en veilige verbinding, op maat van uw locatie(s). Telenet regelt alles voor u, terwijl u alle controle behoudt.

Grootste stabiliteit en zeer hoge snelheden tot 500 Mbps

Met Managed Wifi kan u iedereen in uw bedrijf supersnel laten surfen, tot wel 500 Mbps. Een back‑uplijn zorgt er bovendien voor dat uw wifi‑netwerk altijd beschikbaar is, wat er ook gebeurt.

Gemoedsrust, de klok rond

Managed Wifi wordt volledig geïnstalleerd door Telenet: wij komen langs, kijken hoeveel wifi access points uw locatie nodig heeft, installeren en onderhouden alles. We staan 24/7 klaar voor u en lossen incidenten proactief op. Alle afspraken worden duidelijk vastgelegd in een Service Level Agreement (SLA).

Eén oplossing voor al uw locaties

Wij werken voor elke vestiging een oplossing op maat uit, met het juiste aantal wifi access points in functie van uw locatie. Zo garanderen we het beste bereik. Via het online portaal kan u de instellingen voor al uw vestigingen in één keer gemakkelijk zelf aanpassen.

Gebruiksvriendelijk online portaal

Via een gebruiksvriendelijk online portaal kan u zelf gemakkelijk verschillende gebruikersprofielen definiëren, de snelheid van uw wifi‑netwerk instellen, de uren waarop het beschikbaar is, welke websites en applicaties er toegankelijk zijn, …

Duidelijk prijsmodel

U hoeft de hardware niet aan te kopen, maar huurt ze. U betaalt een eenmalige installatiekost en een maandelijkse huur op basis van de omvang van uw netwerk. Onderhoud en service zijn inbegrepen.

 
 
 

Relevant voor u

Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor u.
Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor u.

Contacteer ons!

Graag hulp of meer uitleg?

WhatsApp

WhatsApp

Stel je vraag via WhatsApp.

WhatsApp
 
Mail ons

Mail ons

Stel uw vraag via ons contactformulier

Mail ons
 
Kom langs

Kom langs

Bezoek een business partner

Kom langs