Webmail

Ontdek de nieuwe Samsung Galaxy Z Flip6 en Fold6

Tot €247* korting!

Ferm nieuws voor Telenet-klanten: krijg nu tot € 247 korting op de allernieuwste Samsung Galaxy smartphones. Schiet de coolste selfies met de Samsung Galaxy Z Flip6 of game erop los met de Samsung Galaxy Z Fold6. Bestel nu jouw favoriet en profiteer van deze fantastische deal! 

 

Ben je ondernemer? Ontdek de promo bij Telenet Business.

Flip ‘m of fold ‘m. Welke wil jij?

Samsung Galaxy Z Flip6

256 GB & 512 GB

3,4" & 6,7"

50 Mpx

Excl. btw
+ gratis neon case t.w.v. € 49

Samsung Galaxy Z Fold6

256 GB & 512 GB

6,3" & 7,6"

50 Mpx

Excl. btw
+ gratis S-pen t.w.v. € 99

Upgrade jouw pols met de nieuwste smartwatches

Samsung Galaxy Watch7 44mm LTE

Khaki

Excl. btw

Samsung Galaxy Watch7 40mm LTE

Cream

Excl. btw

Aanbod onder voorwaarden  
Info en voorwaarden op telenet.be/toestellen  
 
Telenet Klantenprijs: Bovenstaande prijzen zijn geldig van 10/07/2024 16u t.e.m. 12/08/2024. Specifiek aanbod van 10/07/2024 16u t.e.m. 12/08/2024 op de Samsung Galaxy Z Flip6 en Fold6 is een korting van 247 Euro. De kopers van de Samsung Galaxy Z Flip6 krijgen via retentie ook een product plus: een Flip neon case t.w.v. €49. De kopers van de Samsung Galaxy Z Fold6 krijgen via retentie ook een product plus: een S-pen case t.w.v. €49 (alle info op samsung.be). Onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt. Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben, op voorwaarde dat ze één of meer van volgende diensten hebben: internet, kabelabonnement, Telenet TV (uitgezonderd Play Sports GO), vaste telefonie of mobiele telefonie uit het gamma van diensten voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna: ‘Telenet-Diensten’). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten. Bij aankoop van een toestel, via de Telenet-webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet-winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting. De klant kan zijn Telenet-diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-diensten opzegt of de specifieke Telenetdienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden. Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maanden in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.  
 
Aanbiedingen en vermelde prijzen zijn incl. btw en geldig onder voorbehoud van materiële (druk)fouten, vergissingen en/of wijzigingen. V.U.: Telenet BV, Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen, btw BE0473.416.418, RPR Antwerpen, afdeling Mechelen.