Webmail

Stel je eigen KLIK samen

FEESTPROMO Combineer internet, mobiel en meer in KLIK en kies een toptoestel vanaf € 99. Ontdek de promo

Dit zit al in jouw KLIK

 • Supersnel onbeperkt internet tot 500 Mbps
 • Onbeperkt mobiel bellen binnen België
 • Persoonlijke hulp via onze helpdesk 24/7
 • Een maximum van 10 @telenet.be mailboxen

Mobiel abonnement

Kies zelf hoeveel mobiele nummers je nodig hebt

Hoeveel personen je toevoegt, bepaalt je prijs

Hoeveel mobiele data heb je nodig?

Verdeel zelf je pot mobiele data over je simkaarten.
Wat betekent dit?

Vaste lijn

TV

Welke tv-ervaring voeg je toe?

Kies je entertainment pakket

Welk entertainment pack past bij mij ?

Extra's

Welke opties wil je graag voor je zaak?

Vragen over KLIK?

Klikt het tussen ons?

Samen maken we jouw zaak klaar voor morgen!

Met KLIK is je zaak zorgeloos verbonden, ook tijdens de overstap. Niet zeker van je keuze of heb je nog vragen?
Contacteer ons en onze expert helpt jou meteen verder.

Of bel ons op 0800 68 000

Voorwaarden en andere belangrijke info

Aanbod van een Samsung smartphone Galaxy A54 (5G 128GB Awesome Graphite) voor € 99 i.p.v. € 429, een TCL TV (55 inch QLED 55C645 4K 2023) voor € 99 i.p.v. € 599, een Apple iPhone 13 (128GB) voor € 349 i.p.v. € 749 en een Apple iPad (9th Gen WiFi 64 GB) voor € 199 i.p.v. € 369. 

Aanbod enkel geldig voor nieuwe of bestaande Telenet Business-klanten,  

1.    in de periode van 06/11/2023 t.e.m. 14/01/2024, op voorwaarde dat zij:  

 • Nieuwe Telenet-klanten zijn die een KLIK-overeenkomst afsluiten en woonachtig zijn in een postcodegebied in Vlaanderen of Brussel waar Telenet beschikbaar is.   
 • Bestaande Telenet-klanten zijn die al internet van Telenet hebben, maar nog geen betalende mobiele lijn en die overstappen naar KLIK. 
 • Bestaande Telenet-klanten zijn die nog geen internet van Telenet hebben en die overstappen naar KLIK. 
 • Bestaande Telenet-klanten zijn die vandaag al internet en minstens één betalende mobiele lijn van Telenet hebben en die bij het overstappen naar KLIK nog een extra betalende mobiele lijn toevoegen. 
 • Bestaande Telenet-klanten zijn die een extra betalende mobiele lijn toevoegen aan hun bestaande KLIK.  
 • Bestaande Telenet-klanten zijn die overstappen van KLIK Limited naar KLIK Unlimited. 


Niet geldig voor bestaande Telenet-klanten die overstappen van een huidige KLIK Unlimited naar KLIK Limited of die een betalende mobiele lijn of hun internetlijn schrappen uit hun KLIK. 

2.   op voorwaarde dat de klant het toestel aankoopt via de Telenet-webshop binnen de 2 maanden na activering van de KLIK-overeenkomst of toevoeging van de extra betalende mobiele lijn aan de (bestaande) KLIK-overeenkomst, en zolang de voorraad strekt. Aanbod beperkt tot 1 toestel per klant. Niet cumuleerbaar met andere promoties.  

De klant kan zijn KLIK-overeenkomst altijd kosteloos opzeggen. Als de klant de overeenkomst echter binnen de 12 maanden na aankoop van het toestel beëindigt of zijn KLIK wijzigt naar een productcombinatie die geen recht geeft op bovenstaande promotie, dan wordt er een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden. Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maanden in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.   

Vermelde prijzen zijn incl. btw en geldig onder voorbehoud van materiële fouten, vergissingen en wijzigingen. V.U. : Telenet bv • Liersesteenweg 4 • 2800 Mechelen

De algemene voorwaarden voor producten en diensten bestemd voor zelfstandigen en kleine bedrijven en de bijzondere voorwaarden KLIK (Buro) zijn van toepassing op de KLIK-Overeenkomst. Persoonsgegevens worden verwerkt zoals uiteengezet in het Telenet Privacybeleid.   

Alle prijzen zijn weergegeven in euro (exclusief btw), inclusief Recupel en exclusief eventuele activerings- en/of installatiekosten.
 

Gratis installatie: Het aanbod omvat gratis Comfort installatie (t.w.v. € 70,25). Kiest de klant voor een duurdere installatie dan krijgt hij een korting van € 70,25 op de prijs van de installatie.

 • Vaste internetsnelheid: De vermelde internetsnelheden zijn theoretische maximumsnelheden bij aansluiting van een pc of laptop op de modem met een netwerkkabel. De werkelijke internetsnelheid kan beïnvloed worden door verkeer op het internet en andere technische factoren (zoals wifi, interne bekabeling, processor,…). De afstand van de aansluiting tot de node heeft echter geen invloed op de werkelijke internetsnelheid die je kan behalen. Meer info
 • Mobiele internetsnelheid: De vermelde mobiele download- en uploadsnelheden zijn theoretische maximumsnelheden. De werkelijke snelheid wordt beïnvloed door verkeer op het netwerk en andere technische factoren. Om te kunnen genieten van 5G, moet je een 5G-smartphone hebben en moet je je in een regio bevinden waar 5G wordt aangeboden. Meer info.
 • Onbeperkt mobiele data: Op voorwaarde van een normaal gebruik (zoals gedefinieerd in de algemene voorwaarden). Ook moet rekening worden gehouden met : 
  • Een verbruiksgrens in België van 300 GB voor KLIK 1 SIM unlimited mobiele data, 600 GB voor KLIK 2 SIM’s unlimited mobiele data en 1,5 TB voor KLIK 5 SIM’s unlimited mobiele data. Indien je deze overschrijdt, kan je tot het einde van de facturatieperiode verder surfen aan een verminderde snelheid van 512 kbps;
  • Een verbruiksgrens in de andere landen van de EU-zone van 40 GB voor KLIK 1 SIM unlimited mobiele data, 80 GB voor KLIK 2 SIM’s unlimited mobiele data en 200 GB voor KLIK 5 SIM’s unlimited mobiele data. Indien je deze overschrijdt, kan je tot het einde van de facturatieperiode verder surfen aan normale snelheid waarbij extra verbruik bijkomend zal aangerekend worden aan 0,0018 euro (excl. btw) per MB.
 •  Internet Back-up: Indien je van de dienst Internet Back-up wil genieten, moet je Telenet eerst vragen de dienst te activeren. Telenet zal de activering evenwel enkel kunnen uitvoeren p voorwaarde dat er voldoende mobiele dekking op de locatie is. In sommige gevallen zal Telenet eerst de modem van de klant moeten vervangen. Na de succesvolle installatie van Internet Back-up wordt er éénmalig een activeringskost van € 150 aangerekend.
 • Onbeperkte vaste en mobiele telefonie: Onbeperkt bellen en/of sms’en vanuit België naar Belgische nummers en, voor wat betreft mobiele telefonie, vanuit de EU Zone naar Belgische nummers en naar nummers in de andere landen van de EU Zone (met uitzondering van oproepen/sms’en van en naar speciale nummers en diensten van derde partijen (dewelke steeds bijkomend aangerekend worden) is enkel geldig op voorwaarde van een normaal gebruik zoals gedefinieerd in de algemene voorwaarden. Een verbruik dat 30.000 minuten en/of 30.000 sms’en overschrijdt zal in elk geval niet beschouwd worden als een normaal gebruik van de dienst. Indien langer dan 30.000 minuten wordt gebeld of meer dan 30.000 sms’en worden verstuurd, zal de betrokken dienst tot het einde van de facturatieperiode worden gepauzeerd.

  Lees zeker ook de bijzondere voorwaarden aandachtig. Ze bevatten o.a. een aantal belangrijke beperkingen op het gebruik van de dienst (bijv. wat betreft ‘onbeperkt’ bellen/sms’en/surfen, Terugkijk TV en Internet Back-Up).
 • Activatie: Indien je van de dienst Internet Back-up wil genieten, moet je Telenet eerst vragen de dienst te activeren. Telenet zal de activering evenwel enkel kunnen uitvoeren op voorwaarde dat er voldoende mobiele dekking op de locatie is. In sommige gevallen zal Telenet eerst de modem van de klant moeten vervangen.
  Na de succesvolle installatie van Internet Back-up wordt er éénmalig een activeringskost van €50 aangerekend.