Webmail

Alles over Telenet 360° Wifi

Telenet 360° Wifi is het gloednieuw wifi-systeem dat je netwerk uitbreidt bij je thuis, meebeweegt met jou en wat je doet, overal in huis, 360° in het rond. De pratende helden in dit nieuwe wifi-systeem zijn de Telenet 360° Pods. Het zijn slimme toestellen die samen met de modem één ononderbroken en intelligent netwerk vormen via straffe mesh-technologie. De wifi-pods staan constant met elkaar in contact en passen zich aan aan jouw wifi-gebruik en gewoontes. Zo blijf je altijd verbonden met een optimaal wifi-signaal, ook als je rondloopt in huis.

Telenet 360° Wifi installeren

Eerst en vooral

Telenet 360° Wifi kan je niet combineren met een andere wifi-oplossing. Verwijder dus eerst en vooral al je andere wifi-oplossingen (Powerlines, Wifi-Powerlines, Access Points,...) van Telenet en van andere merken.

Huurde je Telenet-boosters?

De huur stopt als: 

  • je de Wifi-boosters inlevert via een winkelpunt of retourpunt.
  • je proefperiode van 3 maand op Telenet 360° Wifi afloopt. Je krijgt van ons dan een uitnodiging om de boosters terug te sturen.
  • Stuur je de Wifi-boosters niet op tijd terug? Dan moeten we een vergoeding aanrekenen. Niet vergeten dus!
Kocht je (Telenet)-boosters?

Je kan deze niet combineren met Telenet 360° Wifi. Je levert ze best in bij een recyclagepark.

OPGELET: eens je de Wifi-boosters binnenbracht en koos voor Telenet 360° Pods, kan je geen Wifi-boosters van Telenet meer bestellen.

Goed om te weten

Telenet 360° Wifi leveren we samen met de Telenet 360° Modem als je die nog niet hebt. Installeer zeker ook die modem want die geldt als startpunt van je thuisnetwerk en bevat je eerste wifi-pod. Plaats de modem dus indien mogelijk volgens de installatietips hieronder.

Klaar voor installatie!

Installatie via de app
Installatietips
Digitale tv en andere slimme toesellen
Installatie via de app
Installatietips
Digitale tv en andere slimme toesellen

Nog enkele leestips...

  • Wifi 6 Triband 5GL 4x4 + 5GU 2x2 + 2,4G 2x2
  • Wifi 6 Certified
  • Compatibiliteit: alle wifi-devices, inclusief Wifi 6-ondersteund
  • 2 UTP-poorten: 1 x 2,5 Gbps, 1 x 1Gbps
  • Gemiddeld verbruik: 7.5 W

Telenet 360° Wifi niet meer nodig?

Wil je je wifi-pods niet meer gebruiken? Laat het ons weten en breng je toestellen binnen in een Telenet-winkelpunt. Vergeet dat wel niet, want anders moeten we een vergoeding van € 105 per wifi-pod aanrekenen. 

Zoek je iets anders?