nl

Giga Speedboost bestellen

Met de optie Giga Speedboost surf en download je voortaan aan gigasnelheden tot 1000 Mbps1. Dat is internet aan topsnelheden in Vlaanderen en Brussel. Uploaden doe je aan 40 Mbps1Wil je super snel surfen? Dan heb je dit nodig:

  • een abonnement met een internetverbinding van 200 Mbps of 300 Mbps
  • een nieuwe modem (CV8560E of CH8568LG)
Ik ben al klant

Je hebt onze allernieuwste modem en All-Internet nodig om Giga Speedboost te bestellen. Heb je nog niet...

  • de juiste modem?

Ga dan langs in een Telenet-winkel of neem contact met ons op. Neem ook je oude modem mee, want opgeruimd staat (inter)netjes. Je geniet pas van je verhoogde snelheid zodra je nieuwe modem actief is.

  • het juiste abonnement?

Pas je internetabonnement aan naar All-Internet of bestel All-Internet als je nog geen internetklant bent. Bestel dan je Giga Speedboost meteen mee. 

Ik ben nog geen klant

Nog geen klant, maar wil je surfen aan gigabit-snelheid? Bestel dan...

  • All-Internet (dat kan als apart internetabonnement of als onderdeel van een bundel)
  • de optie Giga Speedboost

Dat doe je het snelste online, maar het kan ook in een Telenet-winkel of telefonisch.

Goed om te weten

1 De vermelde internetsnelheden zijn theoretische maximumsnelheden bij aansluiting van een pc of laptop op de modem met een netwerkkabel. De werkelijke internetsnelheid kan beïnvloed worden door verkeer op het internet en andere technische factoren (zoals wifi, interne bekabeling, processor,…). De afstand van de aansluiting tot de node heeft echter geen invloed op de werkelijke internetsnelheid die je kan behalen. Meer info.

Zoek je iets anders?