Telenet.be

Webmail

Contact

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

1 jaar
gratis*

1 jaar
gratis*
1 jaar
gratis*
1 jaar
gratis*

Microsoft 365

Stap over naar een moderne e‑mailoplossing voor jouw domeinnaam

icoon supersnel

Professionele e-mail
(50GB)

icoon supersnel

Gemakkeliijk
bestanden delen

icoon supersnel

Professionele e-mail
(50GB)

icoon supersnel

Gemakkeliijk
bestanden delen

 
 

Verhoog je productiviteit met Microsoft 365

Microsoft 365 (M365) combineert de vertrouwde applicaties van Microsoft Office (PowerPoint, Word, Excel,…) met cloudgebaseerde bedrijfse-mail, gedeelde kalenders, chat, videovergaderingen en het delen van bestanden. Hiermee heb je alles in huis voor een moderne werkplek! M365 helpt jou en je medewerkers om efficiënter (samen) te werken, ook vanop afstand, en laat je business groeien.

 

Wat houdt zo’n Business Basic-pakket dan precies in?

 

  • Elke medewerker krijgt een professionele mailbox van 50 GB (gebaseerd op je huidige domeinnaam). Agenda’s en contacten kunnen onderling makkelijk gedeeld worden.
  • Medewerkers kunnen via Teams real-time samenwerken aan documenten en online vergaderen en chatten.
  • Online toegang tot bekende Office-applicaties Word, PowerPoint, Excel, Outlook,…
  • Met 1 TB cloud-opslag per medewerker heeft iedereen altijd en overal toegang tot zijn documenten. Van op eender welk toestel. Zo heb je alles snel en makkelijk bij de hand wanneer je bijvoorbeeld bij een klant, leverancier of je boekhouder bent.
  • Gratis .be-domeinnaam (en begeleiding bij het activeren en installeren ervan).

 

Excel Teams Onedrive Outlook Powerpoint Sharepoint Word

 

Goed om te weten:

 

 

  • Na het eerste jaar betaal je 6,12 euro per maand per gebruiker (excl. btw).
  • Nood aan meer? Dat kan! Kies je voor een andere Microsoft 365-formule, dan geniet je van een korting equivalent aan de waarde van de Business Basic-promotie (73,44 euro excl. btw).

 

 
 

Voorwaarden

*Promotie geldig bij intekening op het aanbod (d.i. afsluiting van een contract met Telenet voor Microsoft 365 Business Basic licentie (het ‘Contract’))  t.e.m. 01/09/2022. Enkel geldig voor bedrijven en zelfstandige ondernemers met een Belgisch ondernemingsnummer die beschikken over een of meerdere via ‘Mijn Telenet’ geactiveerde mailaliassen gebonden aan een eigen door Telenet verkregen domeinnaam, en via Telenet per e-mail op de hoogte zijn gebracht van de stopzetting van e-maildoorverwijzing naar de Telenet-mailbox. Het Contract sluiten kan enkel telefonisch wanneer Telenet u contacteert nadat u dit contactformulier hebt ingevuld. Promotie bestaat uit het gratis gebruik van één (1) Microsoft 365 Business Basic licentie (d.i. een maandelijkse korting t.w.v. de maandelijkse abonnementsprijs van 6,12 EUR) tijdens het eerste jaar van het Contract en een gratis ‘standard onboarding’ (installatie, configuratie en (server) mailmigratie, t.w.v. 80 EUR en 50 EUR per mailbox). Het M365 abonnement kan maandelijks stop gezet worden (zowel tijdens de promoperiode als erna) via Telenet MyCloud. Aanbod niet cumuleerbaar met andere acties en promoties. Vermelde prijzen excl. BTW. Na het verstrijken van de promotieperiode van één jaar loopt het Contract (van onbepaalde duur) automatisch verder en wordt het abonnement betalend.   De algemene voorwaarden Online Essentials, Webhosting, Domeinnamen, SSL Certificaten en Microsoft 365 en de bijzondere voorwaarden Microsoft 365 zijn van toepassing op het Contract.