Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 

Nieuw themakanaal Play More: Crime+Investigation

Voor alle speurneuzen in spe hebben we goed nieuws. Vanaf 18 januari 2020 lanceren we een nieuw themakanaal voor Play More, genaamd Crime+investigation. Crime & Investigation brengt waargebeurde misdaadverhalen in diverse programma's. Het biedt de kijkers verhalen van waargebeurde misdaden die de inspiratie zijn achter meeslepende TV-drama’s en series.

Wat heeft C+I allemaal in petto?

Na de dood van de in ongenade gevallen financier en vermeend seksueel misbruiker Jeffrey Epstein, komt Crime + Investigation® met de onthullende onderzoeksdocumentaire Surviving Jeffrey Epstein, waarin de verhalen van acht overlevenden worden verteld met inzichten van degenen die dicht bij hem stonden. De vier uur durende documentaire duikt in het leven van de New Yorkse miljardair die naar verluidt zijn connecties met de rijken en beroemdheden gebruikte om het misbruik van jonge meisjes te verdoezelen. De documentaire onthult hoe Epstein een pseudoseksueel Ponzischema opzette om minderjarige meisjes binnen te halen, en duikt in de nasleep die de overlevenden meemaken nu er geen gerechtigheid komt.

Murder Masterminds laat kijkers kennismaken met alle emoties, drama en spanning in Amerika’s meest huiveringwekkende moordprocessen. Door interviews en aangrijpende beelden samen te voegen, is het programma een meeslepende rollercoaster vol echte misdaad, in twee bedrijven.

Eerst zijn de kijkers fauteuildetective en beluisteren zij politieagenten, forensische experts, getuigen en soms zelfs de beklaagden zelf. Daarna ontvouwt zich het juridische drama, met camera’s in de rechtszaal die alles vastleggen, terwijl het bewijsmateriaal zich opstapelt en het definitieve vonnis wordt geveld. Het is een reis door het strafrechtproces en elke zaak heeft zijn eigen fascinerende achtergrondverhaal, waarin liefde, seks, verraad en hebzucht fataal kunnen zijn.

Ice Cold Killers beschrijft de sinistere en schokkende verhalen over waargebeurde misdaden die op enkele van de mooiste en meest afgelegen locaties op aarde plaatsvinden. Ice Cold Killers is een serie over slachtoffers van geweldsmisdrijven, die worstelen om te overleven tegen de wreedheid van de natuur en de mens, en wordt verteld vanuit het perspectief van familieleden, onderzoekers en soms de ontvoerders. Op de meest afgelegen plaatsen zijn mensen soms de gevaarlijkste roofdieren.

En nog zoveel meer!

Benieuwd naar het hele aanbod van Crime+Investigation? Ontdek welke andere waargebeurde misdraaddrama's er nog op u te wachten staan.     

Goed om te weten: Crime+Investigation kan u alleen bekijken via Play More. U vindt de zender terug op zendernummer 350 (Vlaanderen) en 340 (Brussel/Wallonië).

Relevant voor u

Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor u.
Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor u.

Contacteer ons!

Graag hulp of meer uitleg?

WhatsApp

WhatsApp

Stel je vraag via WhatsApp.

WhatsApp
 
Mail ons

Mail ons

Stel uw vraag via ons contactformulier

Mail ons
 
Kom langs

Kom langs

Bezoek een business partner

Kom langs