Telenet.be

Webmail

Contact

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 

Bestel uw Wifi-booster

Dankzij het slimste wifi-systeem ooit, geraakt ons supersnel internet overal waar u dat wil. Met onze Wifi-boosters brengt u wifi tot in de kleinste hoekjes van uw kantoor. U betaalt een maandelijks bedrag van €2 per Wifi-booster via uw factuur. (inclusief btw)
 

Wifi-booster besteld? We gaan onmiddellijk aan de slag om uw toestel zo snel mogelijk te bezorgen. Voor de thuislevering van uw Wifi-booster betaalt u éénmalig een leveringskost van €5
 

Tip: Probeer het eerst met 1 Wifi-booster, dat is meestal al voldoende.

 
 

Dankzij het slimste wifi-systeem ooit, geraakt ons supersnel internet overal waar u dat wil! Met onze Wifi-boosters brengt u wifi tot in de kleinste hoekjes van uw kantoor. De huur van uw eerste Wifi-booster is gratis als u internetklant bent. Hebt u nog extra Wifi-boosters nodig? Dan betaalt u een maandelijks bedrag van €2 per toestel via uw factuur. (inclusief btw)


Wifi-booster besteld? We gaan onmiddellijk aan de slag om uw toestel zo snel mogelijk te bezorgen. Voor de thuislevering van uw Wifi-booster betaalt u éénmalig een leveringskost van €5


Tip: probeer het eerst met 1 Wifi-booster, dat is meestal al voldoende.

 
 

Bedankt voor uw bestelling.

 

U ontvangt een aankoopbevestiging met daarin alle informatie over uw bestelling. We bezorgen uw toestel zo snel mogelijk.

 

De leveringskosten van €5 worden aangerekend op uw volgende factuur.

U hebt supersnel internet, maar het bereikt niet alle kantoorruimtes? Daar kunnen we gratis iets aan doen. Onze Wifi-boosters zorgen voor wifi waar u maar wil. Hebt u een internetabonnement van Telenet? Dan is de eerste Wifi-booster gratis, u betaalt alleen €5 voor de levering. Een extra booster nodig? Dan betaalt u €2 per maand.


Meld u aan om meteen te bestellen:

Iedere Telenet-klant heeft bij een internetabonnement recht op een gratis huur van één Wifi-booster. Bijkomende Wifi-boosters kunnen worden gehuurd voor €2/maand (inclusief btw). De bijzondere voorwaarden huur/bruikleen Wifi-boosters zijn van toepassing.

Relevant voor u

Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor u.
Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor u.

Contacteer ons!

Graag hulp of meer uitleg?

WhatsApp

WhatsApp

Stel uw vraag via WhatsApp

WhatsApp
 
Mail ons

Mail ons

Stel uw vraag via ons contactformulier

Mail ons
 
Kom langs

Kom langs

Bezoek een business partner

Kom langs