Heb je nog vragen?

Contacteer ons

Vragen staat vrij bij Telenet. Maar als het even kan, gaan we ook altijd voor gemak en efficiëntie. Daarom hebben we de antwoorden op veelgestelde vragen rond werken bij Telenet hier verzameld. Niet gevonden wat je zocht? Trek aan onze (virtuele) mouw!

Veelgestelde vragen

De Telenet headquarters bevinden zich in het mooie Mechelen. Daarnaast hebben we ook nog een aantal kleinere locaties voor onze client service centers (Aalst, Mechelen-Zuid, Sint-Truiden) en voor onze Telenet Business medewerkers (Wommelgem, Zaventem). Onze Telenet en BASE shops vind je natuurlijk in het hele land. 

Dat kan zeker, we houden van je enthousiasme! Stuur gerust een mailtje naar de recruiter die verantwoordelijk is voor het type job dat je zoekt. PS: vergeet je niet in te schrijven op onze Job alert. Zo krijg je een seintje van zodra er een job open komt die aan jouw criteria voldoet. Makkelijk!

Absoluut. We geloven dat we als grote organisatie een rol te vervullen hebben in de maatschappij. Niet alleen met onze producten, maar ook op de manier waarop we ons gedragen als organisatie en werkgever. Zo maakten we werk van een toegankelijk internetaanbod voor kansarme gezinnen in tijden van thuisonderwijs. Hebben we aandacht voor groene mobiliteitsopties. Besteden we extra aandacht aan diversiteit en inclusie. En geven we onze collega’s de mogelijkheid om een dagje (betaald) vrijwilligerswerk te doen. 

Telenet is continu in beweging, en dat is niet anders voor onze collega’s. Het aanbod aan functies is groot. Bovendien geloven we dat af en toe van plekje te veranderen binnen de organisatie, zowel jou als de organisatie ten goede komt. Een team gaan leiden, een stapje terug nemen, je specialiseren of je verdiepen in een nieuwe expertise; we supporteren voor jou.

Ab-so-luut. We moedigen je heel erg aan, met een uitgebreid aanbod aan interne en externe opleidingen. Skills en expertise zijn de sleutel tot een sterk productaanbod en goede service, en daar blijven we samen met jou aan bouwen. 

Ja! Naast een hele resem personaliseerbare voordelen in je loonpakket krijg je ook korting op Telenet- en BASE-producten. 

Als je solliciteert via onze website kan je je CV uploaden, of je kan gebruik maken van de functie om je gegevens in te laden via je Indeed of LinkedIn account. 

We hebben regelmatig plekjes beschikbaar voor jobstudenten of stages. De vacatures zijn mee opgenomen in het vacature-overzicht. Niet gevonden wat je zoekt? Stel je spontaan kandidaat via internships@telenetgroup.be. 

Jouw gegevens komen terecht in onze kandidatendatabase. We gebruiken deze gegevens niet voor reclame rond onze producten of diensten. Meer info vind je terug in onze privacy disclaimer. 

Neen hoor. Korte broek of lang kleed, T-shirt of hemd. We willen dat je je goed voelt in wat je draagt. Zolang het past binnen een professionele omgeving. Draag je bijvoorbeeld een hoofddoek uit geloofsovertuiging, dan laten we je ook daar vrij in. 

Dat kan!

We willen dat je je goed voelt bij Telenet, en dat begint bij een hartelijk welkom. Op je eerste dag ontvangen we je met een rondleiding door ons gebouw. Je ontmoet een aantal collega-starters, zo kunnen jullie er meteen voor mekaar zijn. Tijdens de Welcome Day nemen we je mee in ons Telenet verhaal. Een meter of peter vangt je op met al je vragen. 

Telewerk kan je helpen om je werk- en privéleven beter te organiseren. We geven je dan ook de vrijheid om je werk ook buiten kantoor te doen. Tegelijk vinden we het belangrijk dat je de band met je collega’s behoudt. Daarom vragen we om op kwartaalbasis 40% van je werktijd op kantoor te zijn. Dat kantoor wordt een ontmoetingsplaats waar je team samen komt. Voor sommige functies, zoals shop representatives, is thuiswerk moeilijker te organiseren. Maar, ook daar proberen we mogelijkheden te bieden, bvb. door collega’s uit de shops ook te laten meewerken aan vragen die binnen komen via mail of Whatsapp. 

Vragen? Contacteer onze recruiters

Heb je nog een vraag? Zend dan een e-mail naar de verantwoordelijke recruiter en hij of zij contacteert je zo snel mogelijk. Of link gerust via LinkedIn en stel zo je vraag. Yes, we answer!

Sonja Baete

People Partner Recruitment

IT

Indi Vandyck

People Partner Recruitment

Engineering

 

Nathalie Vercruysse

People Partner Recruitment

Customer Service

 

Margot De Schepper

People Partner Recruitment

Digital

 

Ellen Claes

People Partner Recruitment

Young Talent & Data

 

Brecht Boffin

People Partner Recruitment

Sales

Annelore Dams

People Partner Recruitment

Supporting Roles