Webmail

Supersnel internet op kot

Kotbazen krijgen maandelijks € 12 korting op Business Fibernet

Snel internet van Telenet Business? Onmisbaar voor je studenten!

Supersnel internet voor studenten = knappe korting voor kotbazen

Als kotbaas hou je je bewoners graag tevreden. Want contente studenten? Die zorgen voor een goeie sfeer in je gebouw. Dus: bied jij ze van bij het begin een snelle, stabiele internetverbinding van Telenet Business? Dan heb je vast een voetje voor.

Nu met € 12 korting per maand

Een extra reden om Business Fibernet voor je jonge bewoners te installeren? Da’s die mooie korting van € 12 per maand. En daarbovenop ook nog eens een gratis installatie t.w.v. € 70,25. Meerdere kotgebouwen? Op elke aansluiting van Business Fibernet geldt deze korting.

Kies uit 2 formules

Business Fibernet

Onbeperkt datavolume
500 Mbps max. downloadsnelheid
30 Mbps max. uploadsnelheid

Business Fibernet met Speedboost 1G* Business

Onbeperkt datavolume
1000 Mbps max. downloadsnelheid
50 Mbps max. uploadsnelheid

Alle prijzen exclusief BTW.

Waarom kiezen kotbazen voor Telenet Business?

Betrouwbaar & stabiel

Een betrouwbare, snelle en stabiele internetverbinding is een absolute must voor je studenten. Daar zorgen ze voor bij Telenet Business!

Altijd voor jou paraat

Hulp nodig? Dan kan je op Telenet Business rekenen. Want ze zijn 24/7 bereikbaar voor technische ondersteuning.

Samen maken we jouw kot klaar voor morgen!

Binnenkort jouw kotstudenten laten genieten van de beste kijk-en surfervaring?
Laat je gegevens achter en onze experts helpen jou graag verder met de promotie.​

Promo 12 EUR korting per maand op de abonnementsprijs van Business Fibernet:
Aanbod geldig op nieuwe Business Fibernetabonnementen afgesloten in de periode van 10/04/2024 t.e.m. 10/04/2025 (behalve op abonnementen gesloten nadat in dezelfde periode eerst een bestaand Business Fibernet abonnement werd beëindigd). Aanbod niet cumuleerbaar met andere acties en promoties (m.u.v. de promo gratis installatie).

 

Promo gratis installatie: Het aanbod omvat gratis Comfort installatie (t.w.v. € 70,25). Kiest de klant voor een duurdere installatie dan krijgt hij een korting van € 70,25 op de prijs van de installatie.

 

Business Fibernet: Telenet biedt fiber tot de node aan; lokaal distributienetwerk in kabel.

 

Optie Speedboost 1G Business: Deze optie kan enkel afgenomen worden bij Business Fibernet (als standalone dienst of als onderdeel van KLIK BURO of KLIK) en vereist dat de klant over een modem Mercury HGW CH7465LG of eMTA CV7160E beschikt. De optie wordt onmiddellijk na intekening geactiveerd (op voorwaarde dat Business Fibernet reeds geactiveerd werd). 
*De vermelde internetsnelheden zijn theoretische maximumsnelheden. De werkelijke internetsnelheid kan beïnvloed worden door verkeer op het internet en andere technische factoren (zoals wifi, interne bekabeling, processor,…). Meer info.

 

24/7 technische ondersteuning: Telenet is 24/7 bereikbaar voor technisch advies. Een herstelling nodig voorje businessproducten? Bel je op werkdagen vóór 15u00 en op zaterdag vóór 12u00, dan komt Telenet we dezelfde dag nog bij je langs. Als het kan, herstelt Telenet dezelfde dag nog.

 

Onbeperkt datavolume: voorwaarde van een normaal gebruik (zoals vermeld in de algemene voorwaarden).

De algemene voorwaarden Telenet Business (voor producten en diensten bestemd voor zelfstandigen en kleine bedrijven) zijn van toepassing. Alle prijzen zijn weergegeven in euro (exclusief btw), inclusief Recupel en exclusief eventuele activerings- en/of installatiekosten. Het overzicht van alle prijzen (m.i.v. activerings- en installatiekosten) raadpleeg je hier. Meer info op de website van Telenet.

 

Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties voor Telenet internet.