Webmail

Wondernemen

Een podcast over work/life-balans en technologie

Wondernemen / Telenet Business

Ondernemen, da’s niet makkelijk. Maar als het lukt, is het wonderbaarlijk. Dan is er dat bruisende gevoel van ergens 200% voor gaan - en blijven gaan! En dankzij digitale tools en technologie kunnen ondernemers altijd en overal ondernemen. Maar… hoe bewaak je dan je work/life-balans? Onze business coach praat erover met 5 ondernemers. De tips en tricks helpen ook jou en je zaak vooruit!

DIERENDONCK: “Ik heb vrije tijd nodig om creatief te kunnen zijn.”

Hendrik Dierendonck is de bekendste slager van ’t land. Hij runt een imperium van 5 winkels, een atelier, een sterrenzaak én bijna 100 medewerkers. Hoe hou je dan nog tijd over voor een privéleven? 

STUDIO MUSTIQUE: “Ik heb hier ook al in tranen gestaan omdat ik het allemaal niet rond kreeg. Dat gebeurt hé.” 


Sofie Mus is grafisch ontwerpster met een eigen designbureau: Studio Mustique. Ze is ook mama van 2 jonge kindjes en continu op zoek naar de balans tussen moederschap en ondernemerschap. 

BOUQUET BOHO: “Je kiest als zelfstandige zelf welke 12 uur per dag je werkt.”

 

Judith Coffé maakt boeketten van droogbloemen in bohemian stijl. Eerst deed ze dat als hobby, maar sinds kort runt ze haar eigen zaak. We praten over het vinden van je work/life-balans als startende ondernemer.

BLACK & YELLOW: “Ik besef dat ik veel hooi op mijn vork neem, maar ik kan gewoon niet tegen een lege vork”.

 

Joke De Coninck is de bekendste barista van Antwerpen. Ze serveert rock ’n roll koffie in haar koffiebar: Black & Yellow. Daarnaast is ze mama van 2 kinderen en ook DJ, fotografe en influencer. We polsten naar haar work/life-balans.

FISH.DIGITAL: “Alles wat op apenwerk begint te lijken, probeer ik eruit te duwen.”

 

Stein Gullentops van Fish.Digital adviseert ondernemingen over de juiste digitale strategie. En ook in zijn eigen zaak streeft hij naar digitalisering en efficiëntie. Kortom: dé persoon om tijdbesparende tips te vragen voor de ultieme work/life-balans!

Waar zit jij mee? Benieuwd welke tips we voor jou hebben?

Laat je gegevens achter en misschien wordt jouw vraag beantwoord in onze volgende podcast!

De persoonsgegevens die je ons hier meedeelt, worden opgenomen in de bestanden van Telenet BVBA, Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen, BTW BE0473.416.418, verantwoordelijke voor de verwerking. ​

Telenet verwerkt je persoonsgegevens enkel voor de opvolging in het kader van het brengen van klantenverhalen (die verschijnen op de website van Telenet Business onder “Inspiratie”, in de Telenet Business Nieuwsbrief alsook op de Telenet Business Facebook-pagina). Jouw gegevens worden niet gedeeld met derde partijen en zullen worden verwijderd na een jaar. De verwerking van persoonsgegevens door Telenet gebeurt in overeenstemming met het Telenet privacybeleid. (lees hier ons privacybeleid: https://www2.telenet.be/nl/privacy). Hierin kan je lezen hoe lang we je gegevens bijhouden, hoe we je gegevens beveiligen, met wie we je gegevens delen, wat je rechten zijn en hoe je deze kan uitoefenen,…​