Sneller internet: 3 onmisbare voordelen voor je zaak

In de digitale wereld van vandaag gebruiken jij en je medewerkers voortdurend apps op de PC, smartphone en tablet. En ook je klanten contacteren je zaak steeds vaker via het internet. Snel internet is daarom allang geen luxe meer, maar een noodzaak. 

Wat is het voordeel van sneller internet?

Een beetje verder kijken dan je neus lang is, wat betreft het internet van je bedrijf, alleen maar voordelig. Hieronder geven we je 3 duidelijke voordelen mee van supersnel internet, maar eerst willen we dit toch even helder stellen: traag is passé. Omdat jij als ondernemer, samen met je medewerkers, voluit gaat voor je zaak, maakt snel internet van Telenet het plaatje gewoon af. Zowel intern (vlot werken!) als extern (professioneel overkomen!) is je internetverbinding niet iets waar je je zorgen over wilt maken. Vandaar dat je maar beter kiest voor snel. Supersnel!

Zakelijk internet: betaalbaar én slim

We hebben bij Telenet een complete portefeuille aan oplossingen die specifiek zijn gericht op ondernemers als jij. Of je nu een eenmanszaak hebt, ambitieus personeel aan de slag zet of je 5de vestiging opent: Telenet Business internet heeft wat jij nodig hebt als het gaat over supersnel zakelijk internet. En het is allemaal aan betaalbare prijzen én op een slimme manier op jouw zaak afgestemd. Bekijk hier al onze oplossingen op jouw maat!

Supersnel internet: 3 voordelen voor jouw zaak

Je zou ervan versteld staan hoeveel bouwstenen van jouw zaak een rechtstreeks positief effect ervaren als je kiest voor supersnel internet.

1. Tevreden medewerkers

Wachten op de trein, in de file of aan de kassa: we hebben er allemaal een grondige hekel aan. Hetzelfde geldt voor wachten op internetpagina's die zich langzaam openen, bestanden die tegen een slakkengang opgehaald en verstuurd worden of toepassingen die veel tijd vragen. Traag internet levert een bron van frustratie op. Je medewerkers presteren beter wanneer ze bij hun taken ondersteund worden door supersnel internet. Sterker nog: de tevredenheid van je werknemers gaat er met sprongen op vooruit. Zowel op kantoor als onderweg. Vlot internet levert je dus werkplezier én tevreden medewerkers op. 

2. Meer productiviteit

Traag internet beperkt het werktempo, zorgt voor tijdverlies en een daling van de efficiëntie. Hoe vlotter alles loopt, hoe hoger jouw productiviteit en die van je medewerkers. Kortom: snel internet levert tijds- en efficiëntiewinst op … en dus meer business!

3. Betere bedrijfsresultaten

Misschien gebruikt jouw zaak een online CRM-systeem? Of verkoop je online? Hoe hoger de snelheid van je internet ligt, hoe sneller je gesprekken met klanten kan afhandelen en hoe meer klanten je kan bedienen. Ook je webshop werkt best snel en efficiënt. Zo wijzen studies van Amazon en Google uit dat het aantal bezoekers en kopers drastisch daalt, zodra ze nog maar een tiende van een seconde extra moeten wachten.

Als ondernemer wil jij het allerbeste voor je zaak. Wil je meer weten over het snelste netwerk van Vlaanderen?