Webmail

Mobiele abonnementen

Met King & Kong Business surf en bel je

voordelig in heel Europa

Welk mobiel abonnement past bij jou en je zaak?

King Business

Onbeperkt

sms'en

 

200

belminuten*

King Business Supersize

Onbeperkt

sms'en

 

Onbeperkt

bellen*

Kong Business Unlimited

Onbeperkt

sms'en

 

Onbeperkt

bellen*

Op zoek naar een oplossing op maat voor KMO's en grote bedrijven? Bekijk ons aanbod aangepast aan de grootte van je bedrijf. 

Ook mobiel zit je goed op hét netwerk van Vlaanderen

Altijd bereikbaar zijn, een betrouwbare verbinding hebben, in een vingerknip kunnen reageren, dat is essentieel voor jou als ondernemer. Gelukkig kan je daarbij rekenen op het ultrabetrouwbare en gigasnelle mobiele netwerk van Telenet.
 

  • Uitstekende netwerkdekking
    zowel in Vlaanderen, Wallonië als Brussel
  • Snelste mobiele downloads*
    bekijk grote bestanden waar je ook bent
  • 5G gratis voor alle mobiele klanten
    waar beschikbaar, met 5G-toestellen

Internationaal bellen en verbruik mobiele data

King Business International

 

Onbeperkt

sms'en


Onbeperkt 
bellen*


 

Kong Business International

+2GB

in 24 landen buiten EU***

Onbeperkt sms'en

+ 800 sms'en van en naar

24 landen buiten Europa***

 

Onbeperkt bellen

+ 800 min. van en naar

24 landen buiten Europa***

Geldig naar/in België en EU + Jersey, Monaco en Zwitserland

Enkel mobiele data nodig?

King Business Surf
1 gigabyte
Kong Business Surf

Geldig naar/in België en EU*

Extra opties King & Kong Business

Optie World

Bel voordelig vanuit België naar 76 internationale bestemmingen.

€0,12 / min naar vaste lijnen
€ 0,24 / min naar mobiele lijnen

Optie Internet World

Met uw smartphone kan u surfen aan zeer interessante prijzen in/naar 24 landen buiten Europa.

250 MB
600 MB
Optie Bellen World

Met uw smartphone kan u bellen aan zeer interessante prijzen in/naar 24 landen buiten Europa.

100 min.
250 min.

Waarom kiezen zij voor mobiel bellen met Telenet

Philip is veel onderweg maar houdt z'n mails en agenda steeds bij. Zo is hij altijd op de hoogte van last-minute wijzigingen.
 
 

Philip Van Den Broeck

Trafuco

Frederic wil overal bereikbaar zijn voor zijn klanten, zijn contacten onderhouden en instant informatie vinden. En dit zo voordelig mogelijk. Zonder toegevingen.
 

Frederic Degraeuwe

Garage Degraeuwe

Kenneth navigeert met de gratis navigatie-app Waze makkelijk van werf naar werf. Hij plant afspraken meteen in z’n online agenda, waardoor hij zijn dag een pak efficiënter kan organiseren.

Kenneth Jervis

Jervis Sanitair & verwarming

Artikel

In het buitenland
Wat met bellen, sms’en of surfen in het buitenland? Hoe kan je kosten vermijden? Lees er alles over op onze Klantenservice-website.

Artikel

Mobiel Verbruik
Welke tips zijn er om je verbruik onder controle te houden? Hoe je verbruik nakijken of meldingen instellen? Lees meer op onze Klantenservice-website.

Het snelste mobiele netwerk combineren met het strafste internet?

+
+
+
+

* In België & binnen de EU (Bulgarije, Cyprus (behalve Turkse deel en neutrale VN-zone), Denemarken, Duitsland, Estland, Finland,Frankrijk (incl. Saint-Martin, Frans Guyana, Guadeloupe, Réunion, Martinique, Mayotte), Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal (incl. Azoren & Madeira), Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Canarische eilanden, Tsjechië, Vaticaan, Verenigd Koninkrijk (incl. Gibraltar), Zweden) gaan uw gebruikte belminuten gewoon van uw bundel. Voor bellen vanuit België naar een EU-land blijven dezelfde internationale tarieven geldig.

 

** Onbeperkte mobiele data inbegrepen in Kong Business Unlimited:
(1) Verbruik in België: Eens het verbruik een volume van 300 GB/maand overschrijdt, kan de klant verder surfen aan een verlaagde snelheid van 512 kbps tot de volgende facturatieperiode.
(2) Verbruik in de rest van de EU-zone: Eens het verbruik een volume van 43 GB/maand overschrijdt, kan de klant verder surfen aan normale snelheid aan 0,0018 euro (excl. btw) per MB.

 

*** U kan deze extra 800 minuten, 800 sms'en en 2 GB data gebruiken naar/in deze 24 landen buiten de EU-zone:  Australië, Brazilië, Canada, Chili, China, Hong Kong, Indië, Indonesië, Israël, Japan, Macedonië, Maleisië, Mexico, Montenegro, Marokko, Nieuw-Zeeland, Rusland, Servië, Zuid-Afrika, Taiwan, Thailand, Tunesië, Turkije, VS.

 

**** Onbeperkte mobiele data inbegrepen in Kong Business Surf:
(1) Verbruik in België: Eens het verbruik een volume van 300 GB/maand overschrijdt, kan de klant verder surfen aan een verlaagde snelheid van 512 kbps tot de volgende facturatieperiode.
(2) Verbruik in de rest van de EU-zone: Eens het verbruik een volume van 43 GB/maand overschrijdt, kan de klant verder surfen aan normale snelheid aan 0,0018 euro (excl. btw) per MB

 

Op voorwaarde van een normaal gebruik zoals gedefinieerd in de Algemene Voorwaarden Telenet Business (voor producten en diensten bestemd voor zelfstandigen en kleine bedrijven).

 

1 Op basis van metingen van de 4G downloadsnelheid (gemiddelde snelheid bij datasessies van vaste duur) door onafhankelijk bureau Commsquare in december 2018 (Vlaanderen): 86,2Mbps (Telenet/Base), 81,4Mbps (Proximus), 65,6Mbps (Orange) en in februari 2019 (Brussel:): 85,1Mbps (Telenet/Base), 80,2Mbps (Proximus), 56,9Mbps (Orange). Een voertuig met verschillende ontvangers reed ongeveer 5,800 km in Vlaanderen en 380 km in Brussel om de 4G-kwaliteit van de netwerken van de verschillende operatoren te meten. In totaal werden ongeveer 2,700 (2,200 in Vlaanderen, 500 in Brussel) datatesten per operator uitgevoerd.

Alle prijzen op deze pagina zijn exclusief BTW