Contact

Op 19 juni 2022 passen we de tarieven aan van een aantal van onze diensten. Bekijk de nieuwe tarieven.

Dit zit al in jouw KLIK

 • Supersnel onbeperkt internet
 • Onbeperkt mobiel bellen binnen België
 • Persoonlijke hulp via onze helpdesk 24/7
 • Inbegrepen internet back-up
 • Gratis domeinnaam en 10 mailboxen
 • Kies voor Speedboost 1G* Business: tijdelijk gratis

1. Kies zelf hoeveel mobiele nummers je nodig hebt

Hoeveel personen je toevoegt, bepaalt je prijs

Hoeveel mobiele data heb je nodig?

Verdeel zelf je pot mobiele data over je simkaarten. Wat betekent dit?

2. Vaste lijn

3. welke tv-ervaring voeg je toe

Extra's nodig

Kies je opties

Kies je entertainment pakket

Vragen over KLIK?

Klikt het tussen ons?

Samen maken we jouw zaak klaar voor morgen!

Met KLIK is je zaak zorgeloos verbonden, ook tijdens de overstap. Niet zeker van je keuze of heb je nog vragen?
Contacteer ons en onze expert helpt jou meteen verder.

Of bel ons op 0800 66 066

Voorwaarden en andere belangrijke info

Promo gratis Speedboost 1G*
 • Geldig voor (i) nieuwe KLIK-klanten die een KLIK-overeenkomst afsluiten tussen 16/5/2022 en 30/6/2022 en (ii) bestaande KLIK-klanten die tijdens deze periode een bijkomende KLIK-overeenkomst afsluiten voor een installatieadres waar er op 16/5/2022 nog geen KLIK afgenomen werd. In het laatste geval geldt het aanbod enkel voor het nieuwe installatieadres. Het aanbod geldt enkel voor klanten die een KLIK-overeenkomst afsluiten met minstens 7,5 GB mobiele data. Het aanbod vervalt bij stopzetting van de KLIK-overeenkomst en/of zodra Speedboost 1G niet meer als een optie bij KLIK aangeboden wordt. Telenet behoudt zich het recht voor haar dienstenaanbod te wijzigen in overeenstemming met haar algemene voorwaarden.
 • De vermelde internetsnelheden zijn theoretische maximumsnelheden bij aansluiting van een pc of laptop op de modem met een netwerkkabel. De werkelijke internetsnelheid kan beïnvloed worden door verkeer op het internet en andere technische factoren (zoals wifi, interne bekabeling, processor,…). De afstand van de aansluiting tot de node heeft echter geen invloed op de werkelijke internetsnelheid die je kan behalen. Voor meer info, zie www.telenet.be/business/internetsnelheid.  
Gratis activatie 4G back up t.w.v. €50
 • Gratis activatie 4G back up t.w.v. €50 Geldig voor (i) nieuwe KLIK-klanten die een KLIK-overeenkomst afsluiten tussen 16/5/2022 en 30/6/2022 en (ii) bestaande KLIK-klanten die tijdens deze periode een bijkomende KLIK-overeenkomst afsluiten voor een installatieadres waar er op 16/5/2022 nog geen KLIK afgenomen werd. In het laatste geval geldt het aanbod enkel voor het nieuwe installatieadres. Het aanbod geldt enkel voor klanten die een KLIK-overeenkomst afsluiten met minstens 7,5 GB mobiele data. Telenet zal de activering enkel uitvoeren op vraag van de klant en op voorwaarde dat er voldoende mobiele dekking op de locatie is. In sommige gevallen zal Telenet eerst de modem van de klant moeten vervangen. 
 • Vaste internetsnelheid: De vermelde internetsnelheden zijn theoretische maximumsnelheden bij aansluiting van een pc of laptop op de modem met een netwerkkabel. De werkelijke internetsnelheid kan beïnvloed worden door verkeer op het internet en andere technische factoren (zoals wifi, interne bekabeling, processor,…). De afstand van de aansluiting tot de node heeft echter geen invloed op de werkelijke internetsnelheid die je kan behalen. Meer info
 • Mobiele internetsnelheid: De vermelde mobiele download- en uploadsnelheden zijn theoretische maximumsnelheden. De werkelijke snelheid wordt beïnvloed door verkeer op het netwerk en andere technische factoren. Om te kunnen genieten van 5G, moet je een 5G-smartphone hebben en moet je je in een regio bevinden waar 5G wordt aangeboden. Meer info.
 • Onbeperkt mobiele data: Op voorwaarde van een normaal gebruik (zoals gedefinieerd in de algemene voorwaarden). Ook moet rekening worden gehouden met : 
  • Een verbruiksgrens in België van 40 GB voor KLIK 1 SIM unlimited mobiele data, 80 GB voor KLIK 2 SIM’s unlimited mobiele data en 200 GB voor KLIK 5 SIM’s unlimited mobiele data. Indien je deze overschrijdt, kan je tot het einde van de facturatieperiode verder surfen aan een verminderde snelheid van 512 kbps;
  • Een verbruiksgrens in de andere landen van de EU-zone van 26 GB voor KLIK 1 SIM unlimited mobiele data, 50 GB voor KLIK 2 SIM’s unlimited mobiele data en 122 GB voor KLIK 5 SIM’s unlimited mobiele data. Indien je deze overschrijdt, kan je tot het einde van de facturatieperiode verder surfen aan normale snelheid waarbij extra verbruik bijkomend zal aangerekend worden aan 0,003 euro (excl. btw) per MB.
 • Onbeperkte vaste en mobiele telefonie: Onbeperkt bellen en/of sms’en vanuit België naar Belgische nummers en, voor wat betreft mobiele telefonie, vanuit de EU Zone naar Belgische nummers en naar nummers in de andere landen van de EU Zone (met uitzondering van oproepen/sms’en van en naar speciale nummers en diensten van derde partijen (dewelke steeds bijkomend aangerekend worden) is enkel geldig op voorwaarde van een normaal gebruik zoals gedefinieerd in de algemene voorwaarden. Een verbruik dat 30.000 minuten en/of 30.000 sms’en overschrijdt zal in elk geval niet beschouwd worden als een normaal gebruik van de dienst. Indien langer dan 30.000 minuten wordt gebeld of meer dan 30.000 sms’en worden verstuurd, zal de betrokken dienst tot het einde van de facturatieperiode worden gepauzeerd.

  Lees zeker ook de bijzondere voorwaarden aandachtig. Ze bevatten o.a. een aantal belangrijke beperkingen op het gebruik van de dienst (bijv. wat betreft ‘onbeperkt’ bellen/sms’en/surfen, Terugkijk TV en Internet Back-Up).
 • Activatie: Indien je van de dienst Internet Back-up wil genieten, moet je Telenet eerst vragen de dienst te activeren. Telenet zal de activering evenwel enkel kunnen uitvoeren op voorwaarde dat er voldoende mobiele dekking op de locatie is. In sommige gevallen zal Telenet eerst de modem van de klant moeten vervangen.
  Na de succesvolle installatie van Internet Back-up wordt er éénmalig een activeringskost van €50 aangerekend.