Geavanceerde oplossingen

Geavanceerde oplossingen, dat is sowieso:

Onze ICT-oplossingen vullen ons connectiviteitsaanbod perfect aan. Denk maar aan Unified Communications & Collaboration (UC&C), contactcenters, Internet-of-Things …. Op die manier kunnen we totaaloplossingen aanbieden op maat van elke onderneming en organisatie.

ICT-oplossingen

Unified communications

Communiceer efficiënter met flexibele en future-proof technologie! Met de communicatietechnologie van Telenet Business heb je alle troeven in handen om efficiënt te communiceren. Je bent altijd en overal bereikbaar, waar en wanneer je wil.

Contactcenters

Communiceer efficiënter met flexibele technologie. Heb je de juiste communicatietools om de problemen "nu" op te lossen via elk mogelijk denkbaar kanaal en toestel? Telenet Business helpt je om je klantbeleving verder te optimaliseren en de continuïteit van je business te garanderen.

Internet of things

Slimmer ondernemen. Daarbij wilt Telenet Tinx je graag helpen. Door eenvoudige taken te automatiseren. Door processen in je organisatie te optimaliseren. En met data nieuwe inzichten en bedrijfsmodellen te creëren. Internet of Things ontrafelt voor jou de geheimen van jouw onderneming!

Waarom kiezen zij voor ICT oplossingen?

"Efficiënt, snel en geïntegreerd communiceren en samenwerken is voor ons heel erg belangrijk. En dat zowel intern als extern."
Pascal Ruyskar

European Organisation for Research & Treatment of Cancer

"Telefonie gaat niet meer alleen over mensen, maar ook over robots die kunnen antwoorden, zowel in een chatbotomgeving als voicebot. Die evolutie volgen wij nauwgezet op en we hopen ook dat Telenet Business ons daarbij gaat helpen."
Michel Kennis

Europ Assistance

"Niet alleen leveren zij connectiviteit, Telenet Business heeft samen met ons gezocht naar oplossingen voor het verbinden van de wagens met parkeerautomaten. Zij zijn meer als een leverancier."
Gerrit Nollet

Mobly

Anders werken. Haal het beste uit je mensen en je bedrijf

We zijn met z'n allen anders gaan werken. Soms totaal anders. Soms een beetje anders. Maar altijd méér digitaal.


Benieuwd naar de kracht van 'Anders werken'?

Inspiratie

Artikel
Weg met registratiefrustratie
Met een digitaal onthaal hoeven uw bezoekers nooit meer te wachten om uw parking en gebouw binnen te komen, het vergaderlokaal te vinden of via de wifi te werken.
Artikel
HSLB rolt samenwerkingstool uit
Het was nog nooit zo eenvoudig om te overleggen met Duitse collega's. Teams bundelt alles wat een modern bedrijf nodig heeft in de vertrouwde Microsoft Office-omgeving.
Artikel
EORTC communiceert en werkt vlot samen dankzij Microsoft Teams
De tools moeten voldoen aan de eisen van de ziekenhuizen. Bovendien moeten alle artsen er gemakkelijk verbinding mee kunnen maken om informatie uit te wisselen met hun teams.