Tarieven ONE

Met ONE hoef je niet meer in te zitten met je verbruik. Nooit meer. Internet thuis of onderweg, het maakt niet meer uit. Jij bent overal eindeloos verbonden.

ONEup
ONE

Met 1 mobiel nummer

€ 90,00

€ 69,10

Met 2 mobiele nummers

€ 110,90

€90,00

Met 3 mobiele nummers

€ 129,78

€ 108,88

Met 4 mobiele nummers

€ 145,49

€ 124,59

Met 5 mobiele nummers

€ 155,90

€ 135,00

Vaste en mobiele telefonie

ONE
ONEup

Vaste lijn

Inbegrepen

Inbegrepen

Bellen: binnen België naar Belgische nummers en in de EU-zone (behalve vanuit België) naar alle nummers binnen de EU-zone

Onbeperkt*

Onbeperkt*

Sms’en: binnen België naar Belgische nummers en in de EU-zone (behalve vanuit België) naar alle nummers binnen de EU-zone

Onbeperkt*

Onbeperkt*

Mms’en (per bericht)

€ 0,07

€ 0,07

Optie Top-lijn voor vaste lijn

Inbegrepen

Inbegrepen

Onbeperkt*: Onbeperkt op voorwaarde van normaal verbruik.

Telenet TV

ONE
ONEup

Telenet TV Iconic

€ 20,90

€ 20,90

Telenet TV Flow

€ 9,94

€ 9,94

Aanbiedingen en vermelde prijzen zijn incl. btw en geldig onder voorbehoud van materiële (druk)fouten, vergissingen en/of wijzigingen.  

Telenet BV, Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen, BTW BE0473.416.418, RPR Antwerpen, afdeling Mechelen 

Simkaarten: De houders van de verschillende simkaarten dienen op hetzelfde adres gedomicilieerd te zijn.

 

Onbeperkt sms'en en bellen: De belminuten, sms’jes en mobiel internetvolume inbegrepen in het abonnement zijn enkel geldig in België en de EU-zone – met uitzondering van communicaties vanuit België naar een buitenlands nummer (ook EU-zone) - en niet overdraagbaar naar de volgende maand. Speciale nummers en diensten van derden zijn niet inbegrepen in de prijs van het abonnement.  

Onbeperkt bellen en sms’en op voorwaarde van een normaal gebruik zoals gedefinieerd in de voorwaarden voor een normaal gebruik in het kader van een onbeperkt aanbod mobiele telefonie.

Raadpleeg de tarieven voor niet inbegrepen verbruik en verbruik buiten bundel hier: meer info

Surfen thuis: Het vast internetvolume is onbeperkt. Bij intensief gebruik tijdens piekuren, kan de internetsnelheid tijdelijk worden beperkt. Telenet netwerkbeheer is van toepassing; meer info

 

Mobiel internetvolume:  Het mobiel internetvolume in België en de EU-zone is onbeperkt*: 

 

* Op voorwaarde van een normaal gebruik, zoals gedefinieerd in de “Voorwaarden voor een  normaal gebruik in het kader van een onbeperkt aanbod”. 

 

  • Mobiel surfen in België: eens het gezamenlijke volume van de simkaarten per maand wordt behaald (40 GB voor 1 mobiel nummer, 80 GB voor 2 mobiele nummers, 120 GB voor 3 mobiele nummers, 160 GB voor 4 mobiele nummers en 200 GB voor 5 mobiele nummers), kan de klant verder surfen aan een verlaagde snelheid van 512 kbps tot de volgende aanrekeningsperiode. 

 

  • Mobiel surfen in de rest van de EU-zone: het inbegrepen gezamenlijke mobiele internetvolume per maand is beperkt tot 40 GB voor 1 mobiel nummer, 80 GB voor 2 mobiele nummers, 120 GB voor 3 mobiele nummers, 160 GB voor 4 mobiele nummers en 200GB voor 5 mobiele nummers; boven het inbegrepen mobiele internetvolume kan verder gesurft worden aan normale snelheid aan 0,0030 euro (incl. btw) per MB.  
    Meer info

 

Giga Speedboost: Verhoging internetsnelheid tot 1 Gbps* download en tot 40 Mbps* upload

Gratis (zelf) installeren: Indien een klant in aanmerking komt voor een Self Starter-installatie, zal de klant gratis zijn vaste Telenet-diensten zelf kunnen installeren. Kan op het registratieadres geen Self Starter-installatie geboekt worden, dan komt de klant in aanmerking voor een gratis Comfort-Installatie t.w.v. €85. Een technieker zal dan op het woonadres van de klant de Telenet-diensten komen installeren.

 

Gratis activering: Gratis activering t.w.v. €50 bij het aangaan van ONE of ONEup abonnement.

Hardware (optioneel)

 

De installateur of medewerker in het Telenet winkelpunt bekijkt samen met jou of je extra hardware nodig hebt.
Vind hier de prijzen

 

Minimodem € 65,00 Meer info

Kabelaansluiting

Om je Telenet-diensten te gebruiken, moet je woning verbonden zijn met het Telenet-netwerk via een aftakkabel. De aftakkabel voorzie je zelf en moet uit 1 stuk bestaan.

 

Bij de meeste klanten is die al aanwezig. Is dat toch niet zo? Dan overlopen we dat ook tijdens je (online) bestelling en geven we je de nodige informatie zodat je zelf aan de slag kan.
 

Je betaalt voor de activering van je kabelaansluiting € 50.