nl

Welke weg legt een film af voor hij in Streamz Premium+ komt?

Een film is op Streamz Premium+ of Play More te zien…

  • Minstens een jaar nadat hij in de bioscoop te zien was.
  • En een jaar voor hij op tv te zien is.

 

Een nieuwe film op Streamz Premium+ of Play More kan je, in de meeste gevallen, op dat ogenblik nergens anders zien. Daarna is de film een tijd lang te zien op de televisiezenders. Daarna mogelijks opnieuw in Streamz Premium, Streamz Premium+ en Play More, maar dat geldt zeker niet voor alle titels.

De volledige weg

  1. Een nieuwe film komt eerst in de bioscoop uit en is gemiddeld 4 tot 6 maanden in de bioscoopzalen te zien.
  2. Na de bioscooprelease komt de film uit op dvd en is hij ook tegen betaling te bekijken. (Huistoets > Streaming > Huurfilms). Gemiddeld blijft hij zo’n 3 tot 6 maanden op aanvraag beschikbaar. Uitzonderlijk bieden we ook titels aan in Huurfilms die wél nog in de bioscoop te zien zijn, maar dan tegen een hogere prijs. 
  3. Daarna is de film opvraagbaar in Streamz Premium+ of Play More als hierover met de filmstudio een overeenkomst bestaat. Daar is hij tot 12 maanden lang te zien. Streamz heeft met enkele grote internationale filmstudio’s een exclusiviteitscontract om die films op Streamz Premium+ of Play More aan te bieden. Opgelet: niet alle films in Huurfilms, verschijnen later ook op Streamz Premium+ of Play More.
  4. Dan kan de film uitgezonden worden door televisiezenders gedurende 3 tot 5 jaar en is hij te bekijken via Terugkijk TV als de zender dat toestaat.
  5. Daarna kan Streamz de film opnieuw bij Streaming aanbieden. De film is dan niet meer exclusief en kan dus ook weer op tv te zien zijn, of in andere (online) betaalpakketten zitten (vb. Netflix). Hij kan opgenomen worden in het aanbod Huurfilms (dus tegen betaling per stuk). 
Zoek je iets anders?