Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 

Supersnel surfen met ONE(up)

Met ONE surf je met een maximale downloadsnelheid van 250 Mbps (Megabit per seconde). Dat is supersnel. Maar wat betekenen die cijfers? Dat hangt af van je surfgedrag…

ONE: Wat kan ik doen met 250 Mbps?

Videobellen

Met 2 Mbps kan je een groepsgesprek in hoge definitie doen via Teams.

 

Met Zoom en Skype verbruik je 3 tot 4 Mbps.

 
 

Streamen

De kwaliteit van je film op Streamz of Netflix bepaalt je snelheid. Zo kijk je al naar een film in standaard digitale kwaliteit vanaf 1,5 Mbps.

 

Kijk je in HD-kwalitiet? Dan zit je rond 5 Mbps. Ultra HD gaat tot 25 Mbps. Je kan dus, in ideale omstandigheden, met 6 Ultra HD-tv’s samen Netflixen!

 
 

Online gamen

Online gamen verbruikt ongeveer 25 Mbps. Met meerdere personen online gamen en downloaden? Dan is een snelheid van minimaal 100 Mbps aan te bevelen.

 
 

Bijlagen downloaden

Een bestand van 20 MB downloaden duur ongeveer 1 seconde. Voor een map met 20 bestanden van 20 MB, heb je een halve minuut nodig. Een bijlagen bij een e-mail heeft vaak een standaardlimiet van 10 MB. Dat download je dus in een halve seconde.

 
 

Een voorbeeld

Zo kan je makkelijk met 2 voor je werk thuis videobellen (8 Mbps) terwijl de kinderen naar hartenlust streamen (5 Mbps) en online gamen (25 Mbps)! Je gezin verbruikt dan 38 van de 250 Mbps.

 
 

Waarom kiezen voor ONEup?

Heb je bijvoorbeeld een groot gezin met zware gamers en streamers. Met ONEup kies je voor het beste van het beste en surf je met 1 Gbps. Sneller internet vind je in België niet.

Gamers in huis?

Wil je razendsnel online gamen en downloaden met meerdere personen tegelijkertijd? Dan heb je met een 1 Gbps-verbinding de best mogelijke game-ervaring, zonder haperingen.

 
 

Bijlagen downloaden

Een gigazwaar bestand van 100 GB downloaden? Dat doe je met een 1 Gbps-verbinding in amper 13 minuten. Surf je op 250 Mbps, dan doe je daar ongeveer een uur over.

 
 

Een voorbeeld

Kijk je graag films in ultra HD-kwaltiteit (25 Mbps), vaak op meerdere schermen tegelijk, terwijl er ook gezinsleden gamen? Dan is 250 Mbps snel te weinig.

 
 
{{lineValue}}

De vermelde internetsnelheden zijn theoretische maximumsnelheden bij aansluiting van een pc of laptop op de modem met een netwerkkabel. Bekijk ook wat nog invloed heeft op je surfsnelheid.

Relevant voor jou

Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor jou.
Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor jou.

Contacteer ons!

Graag hulp of meer uitleg?

Bel ons

Bel ons

Stel je vraag op 015 66 66 66.

Bel ons
 
Mail ons

Mail ons

Selecteer het onderwerp van je vraag
en stel ze via het contactformulier.

Mail ons
 
Kom langs

Kom langs

Bezoek een winkelpunt.

Kom langs