Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 

Ik zeg op. Wat nu?

We vinden het jammer dat je een of meerdere Telenet-abonnementen opzegt. Graag geven we je een aantal tips om aan te denken.

 

Bent u een Telenet Business-klant? Dan vindt u alle informatie terug op deze pagina

Wat met mijn modem?

Nadat je diensten hebt opgezegd, lever je je  modem in bij een Telenet-winkelpunt of print je verzendlabel uit en breng je modem naar een retourpunt in de buurt

 

Lever je je modem niet of te laat in? Dan rekenen we een eenmalige vergoeding, afhankelijk van het type modem. Zodra je je toestel dan binnenbrengt, krijg je het bedrag terug via je (eind)aanrekening.

 

Type

 

CH6643E

CH7465LG-TN

CV8560E

CH8568LG

Bedrag incl. BTW (€)

55

60

80

90

Tip: Je vindt het type op de sticker van je modem

Opgelet: je netwerkverdeler hoef je niet te verwijderen.

Huur je een Digibox of Digicorder?

Aan het einde van je Telenet TV-abonnement lever je je decoder in goede staat (samen met alle accessoires) in bij een Telenet-winkelpunt of retourpunt in je buurt.

 

Lever je je decoder niet of te laat in? Dan rekenen we de restwaarde aan. Zodra je je toestel dan binnenbrengt, krijg je het bedrag terug via je (eind)aanrekening.

Huur je een netwerk-booster?

We vragen je om je toestellen binnen te brengen in een Telenet-winkelpunt  of retourpunt in je buurt. Ze moeten in goede staat en met eventuele accessoires zoals stroomkabel en adapter worden teruggebracht.


Kan je je toestellen niet inleveren voor we je volgende aanrekening opmaken? Dan rekenen we een vergoeding aan voor het toestel. Die bedraagt maximaal € 99 per netwerkuitbreider. Zodra je de toestellen inlevert (zonder schade), krijg je de vergoeding terug via je aanrekening.

Een Telenet e-mailadres of -webruimte?

Je kan je e-mailadres en -webruimte (users.telenet.be) nog gebruiken tot 18 maanden na de stopzetting van je internetabonnement. Alle details over je e-mailadres en -webruimte.

Alles over je aanrekening

Slotaanrekening

Het kan dat je ondertussen nog een maandelijkse of jaarlijkse aanrekening krijgt. Betaal die zeker nog. Maximaal 30 dagen na verwerking van je opzeg krijg je een slotaanrekening met een afrekening, waaruit een eventueel tegoed kan blijken.

 

 

Heb je een afbetalingsplan?

Hou er rekening mee dat je bij opzeg het volledige verschuldigde bedrag in 1 keer zal moeten betalen.

Heb je een WIGO of Whoppa?

Heb je een pakket (WIGO of Whoppa)? Dan geniet je van een combinatievoordeel. Als je één dienst opzegt uit je pakket (bv. internet), verlies je dat combinatievoordeel. Je behoudt dan de aparte abonnementen per dienst.

 

Een voorbeeld: je hebt WIGO en zegt alleen internet en Telenet TV op. Dan behoud je vaste telefonie en mobiel. Je abonnementen worden losgekoppeld in een FreePhone Europe- en King-abonnement.

Toestel gekocht via Telenet?

Een toestel gekocht via gespreid betalen (elke maand een vast bedrag)?

Als je al je abonnementen opzegt, blijft je contract voor gespreid betalen lopen. Je blijft er dus maandelijks voor betalen, tot je toestel volledig is afbetaald. Bekijk je contracten via het blauwe kaartje onderaan.

Krijg je toestelkorting op je toestel?

Kocht je bijvoorbeeld een smartphone, MacBook of iPad tegen een voordeliger tarief bij je abonnement? En zeg je dat abonnement op voor het einde van je contract? Dan betaal je nog een restwaarde van je toestelkorting, zoals aangegeven op de restwaardetabel die je ontving bij de aankoop van je toestel.

 

Bekijk je contracten via dit blauwe kaartje.

 

Relevant voor jou

Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor jou.
Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor jou.

Contacteer ons!

Graag hulp of meer uitleg?

Bel ons

Bel ons

Stel je vraag op 015 66 66 66

Bel ons
 
Mail ons

Mail ons

Stel je vraag via ons contactformulier

Mail ons
 
Kom langs

Kom langs

Bezoek een winkelpunt

Kom langs