Telenet.be

Webmail

Contenu de votre panier

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Terminer la commande

 
 
 
 

Mijn tip voor een

bloeiende zaak? Begin

met een straf netwerk.

Ook fier als een gieter op uw zaak? Geniet dan van het meest betrouwbare, veilige en snelle netwerk. zowel voor internet als digitale tv en vaste en mobiele telefonie. Zo bent u zeker dat u altijd bereikbaar blijft voor uw klanten. Kies de oplossing die het beste past bij uw zaak. En probeer ze nu 2 maanden gratis!

 
 

Onze meest gekozen oplossingen

Découvrez nos solutions sur mesure pour les indépendants et les petites entreprises.

  Business Fibernet CLIC BUREAU CLIC
icoon laptopSurfen check check check
icoon telefoonBellen   check check
icoon smartphoneMobiel   Optie check
icoon tvTV   Optie check
icoon headsetTopservice check check check
 
Eerste 2 maanden gratis
58,88

/maand


Meer info

Eerste 2 maanden gratis
73,81

/maand


Meer info

Eerste 2 maanden gratis
117,36

/maand


Meer info

Voorwaarden

Promo

Het aanbod omvat (i) gratis Comfort installatie (t.w.v. € 70,25) (kiest de klant voor een duurdere installatie dan krijgt hij een korting van € 70,25 op de prijs van de installatie); (ii) gratis activatie (t.w.v. € 41,32), en (iii) 2 maanden gratis Business Fibernet, CLIC BUREAU of CLIC. Aanbod geldig voor nieuwe professionele klanten, alsook voor bestaande professionele klanten die nog geen internet van Telenet Business hebben, op voorwaarde dat ze Business Fibernet, CLIC BUREAU of CLIC afnemen ten laatste op 31/03/2019 en daarbij uitdrukkelijk om toepassing van het aanbod vragen. Telenet biedt fiber tot de node aan - lokaal distributienetwerk in kabel. Telenet-netwerkbeheer is van toepassing (meer info: telenet.be/internetgebruik). Aanbod niet cumuleerbaar met andere acties en promoties. Prijzen exclusief BTW. Raadpleeg de voorwaarden van toepassing op Business Fibernet, CLIC BUREAU en CLIC op telenet.be/business.

Business Fibernet

  • Telenet biedt fiber tot de node aan - lokaal distributienetwerk in kabel. Telenet-netwerkbeheer is van toepassing. Meer info, zie telenet.be/internetgebruik.
  • Supersnel / Hypersnel / Dubbel zo snel surfen: Uit interne metingen blijkt dat Telenet gedurende 90% van de piekuren van het internetverbruik 90% van de vermelde internetsnelheden op 90% van het Telenet netwerk kan bieden. De vermelde internetsnelheden zijn echter theoretische maximumsnelheden bij aansluiting van een pc of laptop op de modem met een netwerkkabel. De werkelijke internetsnelheid kan beïnvloed worden door verkeer op het internet en andere technische factoren (zoals wifi, interne bekabeling, processor,…). De afstand van de aansluiting tot de node heeft echter geen invloed op de werkelijke internetsnelheid die u kan behalen. Meer info: telenet.be/uwinternetsnelheid.
  • Altijd online zonder onderbrekingen: Alle verbintenissen van Telenet zijn inspanningsverbintenissen, geen resultaatsverbintenissen.
  • Meteen geholpen: Bel ons op werkdagen voor 15u00 en zaterdag voor 12u00, dan komen wij dezelfde dag nog bij u langs en indien mogelijk zullen wij de herstelling die dag nog uitvoeren.
  • Raadpleeg de bijzondere voorwaarden van Business Fibernet op telenet.be/bfn.
 
 
 

waarom kiezen voor Telenet Business

 
 

Netwerk van de beste kwaliteit

Frederic van Garage Degraeuwe

"Ik ben altijd bereikbaar voor mijn klanten, waar dan ook."

We weten dat klanten verwachten dat u altijd bereikbaar bent. Of u nu in uw zaak bent of op verplaatsing. Daarom bieden we u een betrouwbaar, veilig en snel netwerk. Moest het toch mislopen, helpen we u meteen. Zo komen we dezelfde dag nog langs.

 
 
 
 

Meest persoonlijke helpdesk ooit

Bart van Slagerij Pikaerts

"Ook ik word graag persoonlijk bediend."

Onze persoonlijke helpdesk heeft altijd een antwoord voor u klaar. U ziet live welke adviseur beschikbaar is en u het snelst kan helpen. Zo kiest u zelf met wie u belt en wordt uw probleem opgelost. Als het nodig is, komen we dezelfde dag nog langs*. Zodat u zich 100% kan concentreren op uw zaak.

 
 
 
 

Wij gaan voor u de extra digital mile

Joke & Frederik van Reputations

"Ze helpen ons digitaal een heel eind op weg"

Hoe sociale media inzetten voor uw marketing? Hoe uw e-mailbestand afstemmen op de privacywet? Hoe een webshop opzetten? Onze digitale experten springen u bij
met raad en daad, helemaal gratis.

 
 
 
 

Overstappen? Dat kan in 1-2-3!

Wilt u overstappen naar Telenet Business? Eén woord, één klik en wij regelen alles voor u.

Icoon headset

Bel ons. Of laat u
terugbellen
voor een
oplossing op maat

Icoon man doet deur open

Onze installateur komt
langs wanneer het u past.
Hij blijft tot alles werkt.

Icoon gouden medaille

Wanneer u klant bent,
zijn we in 1 klik bij u.

 
 

Stap nu over en geniet van
onze welkomst korting

Waar wacht u nog op?

 
 
 
 

Inspiratie

  • Ce que rapportent des clients satisfaits à votre commerce

    Le client est roi, mais parfois il est intéressant de prévoir un petit plus. Mettre vos clients à l’honneur aide à ressouder les liens.

    plus d’info
 
 
 
 

Contact & advies

icône de telephone

Appelez-nous au
0800 66 066