Webmail

Wedden dat we jouw wachtwoord kraken!

Doe de test

Natúúrlijk koos jij een moeilijk te kraken wachtwoord op je computer, tablet en smartphone. Durf jij dan ook te testen hoe snel wij jouw wachtwoord kunnen kraken?

Veel ondernemers worden online van klantengegevens beroofd, betalen nepfacturen en verliezen data door besmette computers en servers.

Hoe dat komt? Niet toevallig is dit gelinkt aan onze cyberhygiëne. Maar liefst 68% van de Belgen heeft helemaal geen cyberhygiëne. Dat betekent dat zo’n 6,5 miljoen Belgen cybercriminelen helpen. Onbewust natuurlijk. Dat wel. Maar deze cijfers van de campagne SafeOnWeb tonen aan dat we hackers vandaag hun goesting laten doen. 

En wat doe jij?

Hoe goed zijn de toestellen in jouw zaak beveiligd? Met deze eenvoudige wachtwoordtest weet je het meteen.

Hoe snel kraken we jouw wachtwoord? Klik hier voor het antwoord.

Tips voor een sterker wachtwoord?

Telenet bindt samen met andere partners de strijd aan tegen cyberbullies. Zo maken we van jouw internet opnieuw een plek waar het fun en veilig is. Wat jouw rol is? Help de cyberbullies niet langer door uw toestellen te beveiligen. Bestel en activeer bijvoorbeeld Safespot Pro.

Nog meer inspiratie

Artikel

Wachtwoorden bewaren hulpmiddelen
Wat is de beste manier om al je wachtwoorden te onthouden? Deze 3 hulpmiddelen bewaren veilig je paswoorden.

Artikel

Hoe veilig is een gratis antivirusprogramma?
Online criminaliteit: iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Ook kleine bedrijven. Maar hoe kies je een antivirusprogramma? En hoe veilig is dat écht?

Artikel

Tips tegen hackers
Het aantal cyberaanvallen, ook op kleine bedrijven, neemt alleen maar toe. Hoe kan je zien dat je gehackt bent? En hoe kan je je beschermen tegen hackers?

Artikel

Hoe sterk is jouw wachtwoord?
Benieuwd of jouw wachtwoord sterk genoeg is om aan digitale dieven te weerstaan? Doe de test. Dan weet je meteen of je wachtwoord aan vernieuwing toe is.

Artikel

Stijn werd slachtoffer van phishing
Internetveiligheid is belangrijk voor élk bedrijf, ook voor kleine ondernemingen. Stijn werd opgelicht via een sms: de daders plunderden zijn rekening.

Artikel

Hackers op de loer. Hebben ze uw gegevens al?
Regelmatig ontvreemden hackers duizenden mailadressen en paswoorden. Hoe weet u of hackers uw zakelijk mailadres en paswoord gestolen hebben?

Artikel

Online gevaren voor je zaak (+ hoe je ze vermijdt)
Steeds meer Belgische ondernemingen worden het slachtoffer van online criminaliteit. We lijsten de vaakst voorkomende scams voor je op én geven je tips om je niet te laten vangen!

Artikel

Tips voor sterk wachtwoord
Een ijzersterk wachtwoord is onmisbaar om je onderneming en je bankrekening te beschermen. Maar hoe ziet een stevig versleuteld wachtwoord eruit?

Artikel

Ransomware: wat u moet weten over gijzelsoftware
Ransomware of gijzelsoftware is een beangstigende epidemie. Hoe beschermt u uw bedrijf ertegen? Wij vatten het voor u samen.

Artikel

Cybercriminaliteit bij kmo’s: 4 risico’s
Als grote jongens gehackt worden, lezen we het in de krant. Maar 90% van de datalekken gebeurt bij kleine bedrijven.

Artikel

Wedden dat we uw wachtwoord kraken!
Natuurlijk hebt u een moeilijk te kraken paswoord op computers, tablet en smartphone. Durft u dan ook testen hoe snel wij uw wachtwoord kunnen kraken?