Webmail

SSD

Telenet en SSD hebben een mooie overeenkomst gesloten waardoor je voordeliger internet en/of telefonie van Telenet in huis kan halen. Als medewerker van SSD krijg je namelijk een aantrekkelijke korting.

Zo kan je elke maand een aardige som besparen!

 1. Noteer uw 12-cijferige persoonlijke code. Deze code bevat de 12 eerste cijfers van uw SSD kaart.1
 2. Kies één van de onderstaande aanbiedingen.2
 3. Noteer jouw Telenet-klantnummer.
 4. Contacteer Telenet op de manier die je verkiest (telefoon, WhatsApp, Facebook Messenger, e-mail...).
  Bekijk de contactmogelijkheden
 5. Verduidelijk dat je de Groepskorting 3 wil aanvragen en geef jouw persoonlijke code en Telenet klantnummer aan onze medewerker door.
 6. Vanaf de eerstvolgende aanrekening geniet je van jouw Telenet-abonnement aan een verminderde prijs!

1 Als u een nieuwe medewerker bent, kan het tot 8 weken duren vooraleer jouw persoonlijke nummer/code beschikbaar is in onze systemen. Bedankt voor jouw geduld!

2 Opgelet, hou er rekening mee dat je bij het bestellen van jouw product mogelijk voorwaarden ziet die niet van toepassing zijn op het voordeel dat op deze pagina wordt vermeld. De voorwaarden van de op deze pagina beschreven promotie zijn zichtbaar door te klikken op "Prijzen en promoties" hieronder en zullen met voorrang worden toegepast op eventuele bestaande tijdelijke promoties.

3 Deze korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen

Op 2 juni 2024 passen we de tarieven aan van een aantal van onze diensten.
Bekijk de nieuwe tarieven.

 1. Noteer uw 12-cijferige persoonlijke code. Deze code bevat de 12 eerste cijfers van uw SSD kaart.1
 2. Kies één van de onderstaande aanbiedingen.2
 3. Noteer jouw Telenet-klantnummer.
 4. Contacteer Telenet op de manier die je verkiest (telefoon, WhatsApp, Facebook Messenger, e-mail...).
  Bekijk de contactmogelijkheden
 5. Verduidelijk dat je de Groepskorting wil aanvragen en geef jouw persoonlijke code en Telenet klantnummer aan onze medewerker door.
 6. Vanaf de eerstvolgende aanrekening geniet je van jouw Telenet-abonnement aan een verminderde prijs!

1 Als u een nieuwe medewerker bent, kan het tot 8 weken duren vooraleer jouw persoonlijke nummer/code beschikbaar is in onze systemen. Bedankt voor jouw geduld!

Opgelet, hou er rekening mee dat je bij het bestellen van jouw product mogelijk voorwaarden ziet die niet van toepassing zijn op het voordeel dat op deze pagina wordt vermeld. De voorwaarden van de op deze pagina beschreven promotie zijn zichtbaar door te klikken op "Prijzen en promoties" hieronder en zullen met voorrang worden toegepast op eventuele bestaande tijdelijke promoties.

ONE of ONEup

Gedaan met nadenken over  wifi, 4G en minuten. Want  ONE, da’s één simpele verbinding voor alles, zonder dat jij moet inzitten met je verbruik. Surfen doe je supersnel en altijd veilig.

Gedaan met nadenken over  wifi, 4G en minuten. Want  ONE, da’s één simpele verbinding voor alles, zonder dat jij moet inzitten met je verbruik. Surfen doe je supersnel en altijd veilig thuis. Een maatje groter? Met ONEup surf je gigasnel, tot wel 1Gbps* thuis. En dankzij Safespot+ surf je veilig met al je toestellen, thuis en onderweg, én beheer je de digitale gewoontes van jou en je gezin.  

ONE

 • Onbeperkt* surfen thuis en onderweg
 • Supersnel internet: tot 150 Mbps* thuis en tot 30 Mbps* onderweg downloaden
 • Veilig surfen thuis dankzij anti-phishing bescherming
 • Een mobiel nummer inbegrepen
 • Onbeperkt* mobiel bellen en sms’en
 • Neem al dan niet televisie: via de Telenet-decoder of via de flow-app

Jouw voordeel

€ 7 /maand

ONEup

 • Alles van ONE
 • Gigasnel internet: tot 1 Gigabit per seconde* thuis en onderweg zo snel als het 4G-netwerk toelaat.
 • Complete beveiliging die al je antivirusprogramma’s vervangt, voor thuis en onderweg 
 • Beheer de schermtijd en content van je kinderen met de handige Safespot-app (Meer info hierover op telenet.be/safespot)

Jouw voordeel

€ 7 /maand

 • Vaste lijn te activeren: onbeperkt bellen
 • 1 datasimkaart voor in je tablet of minimodem
 • Voeg extra mobiele nummers toe voor iedereen in huis
 • Kies de tv-ervaring die je erbij wil

All-internet

Supersnel internet... en wat daar nog bovenop komt

All-Internet

Met All-Internet surf je snel met meerdere toestellen tegelijk, en zonder aan snelheid in te boeten.


Jouw voordeel

€ 12,27 /maand

Meer info over

 • Aanbod van € 7 korting op de maandelijkse abonnementsprijs van ONE/ONEup of € 12,27 korting op de maandelijkse abonnementsprijs van All-Internet. Enkel geldig voor personeelsleden van de hierboven vermelde vennootschap (de “Vennootschap”). De korting vervalt van zodra je arbeidsovereenkomst met de Vennootschap ten einde komt of de onderliggende overeenkomst tussen Telenet en de Vennootschap wordt beëindigd.
 • Aanbiedingen en vermelde prijzen zijn incl. btw en geldig onder voorbehoud van materiële (druk)fouten, vergissingen en/of wijzigingen. 

  Telenet BV, Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen, BTW BE0473.416.418, RPR Antwerpen, afdeling Mechelen 
 • Surfen thuis: Het vast internetvolume is onbeperkt. Bij intensief gebruik tijdens piekuren, kan de internetsnelheid tijdelijk worden beperkt. Telenet netwerkbeheer is van toepassing; meer info
 • Surfen onderweg:  
  • Mobiel surfen in België:  
   • Met een onbeperkte simkaart*: eens het maandelijks volume van een simkaart wordt behaald (300 GB per gsm-nummer), kan de klant verder surfen aan een verlaagde snelheid van 512 kbps tot de volgende aanrekeningsperiode. 
    * Op voorwaarde van een normaal gebruik, zoals gedefinieerd in de “Voorwaarden voor een normaal gebruik in het kader van een onbeperkt aanbod” (zie telenet.be/algemenevoorwaarden). 
   • Met een 10 GB simkaart: verbruik je meer data? Dan betaal je 0,10 euro (incl. BTW) per MB. Toch liever een ander abonnement? Dan verander je kosteloos wanneer je dat wil. 
  • Mobiel surfen in de rest van de EU-zone:  
   • Met een onbeperkte simkaart: het inbegrepen mobiele internetvolume per maand is beperkt tot 40 GB per gsm-nummer; boven het inbegrepen mobiele internetvolume kan verder gesurft worden aan normale snelheid aan 0,00155 euro (incl. btw) per MB. Voor meer info, zie www.telenet.be/internetgebruik
   • Met een 10 GB simkaart: boven het inbegrepen mobiele internetvolume kan verder gesurft worden aan normale snelheid aan 0,10 euro (incl. btw) per MB. Voor meer info, zie www.telenet.be/internetgebruik
  • Mobiel surfen buiten de EU-zone: internationale tarieven zijn van toepassing, zie GSM-tarieven - Telenet
 • Mobiel internetvolume:  Het mobiel internetvolume in België en de EU-zone is onbeperkt*: 

   

  • Mobiel surfen in België: eens het gezamenlijke volume van de simkaarten per maand wordt behaald (300 GB voor 1 mobiel nummer, 600 GB voor 2 mobiele nummers, 900 GB voor 3 mobiele nummers, 1200 GB voor 4 mobiele nummers en 1500 GB voor 5 mobiele nummers), kan de klant verder surfen aan een verlaagde snelheid van 512 kbps tot de volgende aanrekeningsperiode. 
  • Mobiel surfen in de rest van de EU-zone: het inbegrepen gezamenlijke mobiele internetvolume per maand is beperkt tot 20 GB voor 1 mobiel nummer, 40 GB voor 2 mobiele nummers, 60 GB voor 3 mobiele nummers, 80 GB voor 4 mobiele nummers en 100GB voor 5 mobiele nummers; boven het inbegrepen mobiele internetvolume kan verder gesurft worden aan normale snelheid aan 0,0036 euro (incl. btw) per MB.  
   Meer info

   

  * Op voorwaarde van een normaal gebruik, zoals gedefinieerd in de “Voorwaarden voor een  normaal gebruik in het kader van een onbeperkt aanbod”. 

 • *Vaste internetsnelheid: de vermelde internetsnelheden zijn theoretische maximumsnelheden bij aansluiting van een pc of laptop op de modem met een netwerkkabel. De werkelijke internetsnelheid kan beïnvloed worden door verkeer op het internet en andere technische factoren (zoals wifi, interne bekabeling, processor,…). De afstand van de aansluiting tot de node heeft echter geen invloed op de werkelijke internetsnelheid die je kan behalen. Meer info
 • *Mobiele internetsnelheid: 

  ONE Unlimited Mobile: max. downloadsnelheid tot 250 Mbps* en max. uploadsnelheid tot 20 Mbps*

  ONEup Unlimited Mobile: via 4G max. downloadsnelheid tot 470 Mbps* en max.
  uploadsnelheid tot 65 Mbps*, via 5G max. downloadsnelheid tot 1 Gbps* en max.
  uploadsnelheid tot 65 Mbps*. 

  ONE(up) 10 GB Mobile: Simkaarten met 10 GB mobiele data: via 4G & 5G  max. downloadsnelheid tot 30 Mbps* en max. uploadsnelheid tot 5 Mbps*.

  *De vermelde snelheden zijn maximumsnelheden: dit zijn technische maximumsnelheden die kunnen gehaald worden onder ideale omstandigheden. Meer info: www.telenet.be/internetsnelheid.
 • Mobiel zonder beperking: In functie van de lokaal beschikbare mobiele snelheid (via 3G, 4G of 5G).
 • Datasimkaart: In (up) is 1 datasimkaart inbegrepen. De datasimkaart dient voor het connecteren van extra toestellen zoals laptops, tablets, minimodem, etc., niet ter vervanging van een gsm-nummer. Deze kan dus enkel gebruikt worden om te surfen (300 GB per datasimkaart), niet om te bellen of sms’en.  
 • Gratis (zelf) installeren: Indien je in aanmerking komt voor een , kan je jouw vaste Telenet-diensten gratis zelf installeren. Kan op het registratieadres geen  geboekt worden, dan kom je in aanmerking voor een gratis  t.w.v. €. Een technieker zal dan op het woonadres van de klant de Telenet-diensten komen installeren.
 • Gratis activering: Gratis activering t.w.v. € bij het aangaan van  of  abonnement.

Wil je graag zelf installeren of laat je het liever aan ons over? Maak je keuze tijdens je online bestelling.

Self starter-installatie

Indien een Self Starter-installatie mogelijk is bij jou, kan je je Telenet-diensten volledig zelf installeren. Deze installatie is volledig gratis.


Goed om te weten
 • Alles wat je nodig hebt, wordt bij jou thuis geleverd of haal je af in een Telenet-winkelpunt. 
 • Via het supereenvoudige online stappenplan ben je in 1-2-3 verbonden met Telenet. 
 • Onze medewerkers staan altijd klaar om je te ondersteunen. Is het nodig, dan komen we binnen de 2 werkdagen naar je toe. En dat allemaal gratis.
Comfort-installatie

Indien een Self Starter-installatie voor jou niet mogelijk is, kan je gebruik maken van een Comfort-installatie. 

 

 • Denk op voorhand goed na over waar je overal tv wil kunnen kijken. Zorg ervoor dat daar coaxkabel en UTP-kabel is voorzien. Zo kan onze installateur zorgen voor de installatie. 
 • Installatie kost € 85.

Wat doet onze installateur?
 • Onze installateur bekijkt met jou de plaats van installatie. 
 • Hij installeert Telenet-toestellen en sluit alle kabels erop aan. *
 • Hij zorgt ervoor dat je je Telenet- diensten kunt gebruiken wanneer hij vertrekt. 
 • Bij internet-klanten optimaliseert hij je draadloos internet, verbindt hij je mobiele toestellen en legt hij je Mijn Telenet, Webmail en de gratis Telenet-apps uit.

* Standaard wordt de netwerkverdeler en modem tegen de muur bevestigd (geboord).