Bereikbaar waar en wanneer je wil met cloud telefonie

Altijd vlot bereikbaar
Groeit mee met je school
Zorgeloze opstart
Iedereen makkelijk aan de slag

Voice Cloud: beheer je bereikbaarheid met flexibele cloud telefonie

Met Voice Cloud stellen we je een oplossing in de cloud voor die je vaste telefonie en samenwerkingstools samenbrengt. Je medewerkers stellen zelf in waar, wanneer en hoe ze bereikbaar zijn. Zo kan iedereen comfortabel communiceren en samenwerken. Nu, en in de toekomst. Want onze mensen nemen je school en je medewerkers vanaf het begin mee in het project. Zo maak je later zelf aanpassingen in het flexibele systeem als de noden van je school veranderen.

Bereikbaar waar en wanneer je wil

Met de handige gebruikers-app (Cisco Webex-app) op je smartphone en computer kies je als werknemer zelf hoe, waar en wanneer je bereikbaar bent.

Je geniet van alle functies van een gekende telefooncentrale. 

Werk makkelijk vanop afstand samen met de mogelijkheden van de laatste communicatie- en samenwerkingstools. Chatten, videobellen, …

Oproepen naar een vast nummer neem je aan op eender welk toestel (smartphone, vast toestel, computer).

Telefonie die met je school meegroeit

Werken in de cloud heeft zo z’n voordelen. Je mag bijvoorbeeld gerust zijn over onderhoud, veiligheid en vernieuwing: dat regelen wij voor jou. En dankzij het transparante licentiemodel kan je jouw oplossing op elk moment up- of downscalen. Bovendien heb je autonomie. Want veel aanpassingen maak je zelf in het gebruiksvriendelijke Voice Cloud Adminportaal.

Start je oplossing zorgeloos op

Samen brengen we de noden van jouw school in kaart. Die implementeren we in je school, terwijl alles gewoon blijft draaien. Als je systeem op punt staat, houden we dat graag zo. Want loopt er toch iets mis? Dan kan je 24/7 rekenen op een snelle oplossing van ons business service center. 

Iedereen makkelijk aan de slag

Om je nieuwe oplossing écht te laten slagen, is het belangrijk dat het hele bedrijf hem gebruikt zoals het hoort. Daarom zijn je medewerkers van in het begin betrokken bij het hele proces. Als het systeem is geïmplementeerd, zorgen we voor de nodige demo’s, handleidingen én trainingen op maat.

Wil je overschakelen naar telefonie in de cloud? 

Heb je nog vragen? Wil je vrijblijvend advies? Of een offerte op maat?

Onze experts helpen je graag verder. 

Misschien interesseren deze modules je ook