Business Mobile

Business Mobile

Wanneer heb je een mobile fleet manager nodig?

De mobiele abonnementen van je bedrijf beheren is vaak een complexe taak, zeker voor organisaties met veel werknemers. Dan kan je een mobile fleet manager overwegen. Deze medewerker is fulltime in dienst voor het efficiënt beheer van alle mobiele abonnementen en apparaten. Maar wat doet een mobile fleet manager juist?

Jouw mobiel plan onder controle

De taken van een mobile fleet manager bestaan uit drie grote onderdelen: 

Budget beheren

Budgetbeheer is één van de belangrijkste taken van een mobile fleet manager. Niemand komt graag voor onverwachte kosten te staan. Zo stellen ze bijvoorbeeld limieten op verbruik in en meldingen als die limieten bereikt zijn.

Abonnementen aanpassen

Een medewerker die extra belminuten nodig heeft? Of extra data omdat die naar het buitenland moet voor het werk? Mobile fleet managers zorgen voor tijdelijke of permanente aanpassingen in een mobiel plan.

Veiligheid bewaken

Mobile fleet managers implementeren beveiligingsmaatregelen om de gegevens van je bedrijf te beschermen. Zo zorgen ze ervoor dat mobiele apparaten voldoen aan de wettelijke vereisten.

Tijd voor een mobile fleet manager?

Wanneer heb je een mobile fleet manager nodig? Meestal ligt het omslagpunt rond de vijftig medewerkers. Bij minder dan vijftig medewerkers nemen financiële of hr-medewerkers deze taak erbij. Met meer werknemers wordt de taak te complex en omvangrijk. Vooral in sectoren zoals transport, logistiek en gezondheidszorg speelt communicatie een belangrijke rol. Lopen de kosten uit de hand of bots je op moeilijkheden bij het implementeren van beveiligingsmaatregelen om de gegevens van je bedrijf te beschermen? Dan is het tijd om de expertise van een mobile fleet manager in te schakelenDe taken van een mobile fleet manager bestaan uit drie grote onderdelen: 

Je mobiele abonnementen beheren is niet eenvoudig. Zeker voor bedrijven met veel werknemers wordt het een complexe taak.
In onderstaand artikel ontdek je:

hoe een mobile fleet manager je helpt bij het beheer van je mobiel plan;

en wanneer je zo’n manager kan overwegen voor jouw bedrijf.

Altijd en overal mobiel verbonden op hét mobiel netwerk van België

Thuis, op kantoor of onderweg? Vandaag de dag gaan we overal aan de slag. Met Business Mobile ben je altijd vlot mobiel verbonden met collega’s, klanten en leveranciers. Want ons mobiel netwerk, dat is een mobiel netwerk waarop je kan rekenen.
 
Eind 2022 onderzocht een onafhankelijk nationaal onderzoeksbureau* de drie grootste mobiele netwerken in België. Daaruit blijken de indrukwekkende prestaties van ons mobiel netwerk. Benieuwd naar de resultaten? Ontdek alles over het mobiel netwerk van Telenet Business en hoe jij er alles uithaalt voor je bedrijf.

*Uitgaande van het BIPT (Belgisch Instituut voor Postdiensten en Telecommunicatie)

Meer weten over onze mobiele plannen op maat?