nl

Safespot(+) activeren en installeren

Ben je ONEup-klant met inbegrepen Safespot+, of heb je Safespot+ besteld bij een ander abonnement? Dan surf je binnenkort in alle veiligheid op al je toestellen, thuis en onderweg. Maar voor het zo ver is, moet je Safespot+ eerst nog activeren én de nodige apps installeren op je toestellen.

 

Heb je momenteel Safespot? Dan kan je daar gebruik van blijven maken om veilig te surfen. Als je ook de digitale gewoontes van je gezin wil kunnen beheren heb je Safespot+ nodig.

Activeren

Voor je begint

 

Hou er rekening mee dat je internetverbinding na de installatie van Safespot+ ongeveer 15 minuten niet beschikbaar is omdat je modem automatisch herstart.

  1. Ga naar je producten en opties in MyTelenet
  2. Scrol naar Je inbegrepen opties en klik op de activeer-knop naast Safespot+.
  3. Klik op Toevoegen.
  4. Vul in de pop-up je telefoonnummer in en ga akkoord met de privacy- en algemene voorwaarden. Vervolgens klik je nog eens op Toevoegen.
  5. Klik op Bevestig en je bent klaar! Je krijgt nog een bevestigingsmail. Meer info over de Safespot-app krijg je per sms.

Installeren

Een woordje uitleg voor je eraan begint

 

safespot-app-img
Safespot-app
safespot-guard-app-img
Safespot Guard-app
safespot-app-img
Safespot-app
safespot-guard-app-img
Safespot Guard-app

De eerste stap is de gratis Safespot-app downloaden en installeren. Dat doe je via de App Store (iOS) of Google Play Store (Android).

 

De Telenet Safespot-app geïnstalleerd? Super! Dan ben je klaar voor de laatste stap: de Safespot Guard-app installeren. Die beschermt al je toestellen die je onderweg gebruikt zoals je smartphone, tablet en laptop. Belangrijk: je hebt de Telenet Safespot-app nodig om de Safespot Guard-app te kunnen installeren.

 

De laatste stap om veilig op al je toestellen te surfen is de Safeguard-app installeren. Hoe je dat precies moet doen hangt af van je type toestel (Android/Apple). Geen nood, we zetten je op weg en begeleiden je bij de configuratie.

Zoek je iets anders?