nl

Wanneer restwaarde toestelkorting terugbetalen?

Kocht je bij ons een toestel, en heb je ook een mobiel abonnement bij Telenet? Dan kreeg je mogelijk een korting op je toestel. Voor die korting geldt een minimumduur.

 

Is de minimumduur nog niet voorbij en zeg je je Telenet-diensten of de specifieke Telenet-dienst waarop de korting van toepassing was op? Dan betaal je een deel van je toestelkorting terug aan Telenet. Dat bedrag komt overeen met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden. 

Hoeveel betalen?

Hoeveel van de toestelkorting je moet terugbetalen, lees je in de restwaardetabel van de toestelkorting. Je vindt ze via het MyTelenet-kaartje.

Hoe dichter je bent bij het einde van de minimumduur, hoe lager het bedrag.

Wat is de minimumduur van je toestelkorting?

De minimumduur van de toestelkorting is 12 maanden. Kijk het na via het MyTelenet-kaartje.

  • Je kan een toestel niet ruilen.
  • Toestel gekocht met gespreid betalen? Contract afgesloten voor 15/09/2022? Dan blijft u de maandelijkse afbetalingen voor uw toestel gewoon verder betalen aan Cetelem, tot uw toestel helemaal afbetaald is. Als u na 15/09/2022 een contract hebt afgesloten, betaalt u de maandelijkse afbetalingen aan Cofidis.
  • Je kan jaarlijks maximum 5 toestellen met korting kopen. Voor elk toestel dat je 12 maanden hebt, kan je na die periode een nieuw toestel met korting kopen. 

Let op, geld lenen kost ook geld.

Zoek je iets anders?