Telenet.be
 
 
 

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
Wat is Top-lijn?

De Top-lijn is een optie die je kan nemen bij je vaste telefonie van Telenet, op maat van elk gezin, met enkele unieke voordelen.

  • Ken-je-beller. Wil je iemand even niet aan de lijn krijgen? Via de dienst Ken-je-beller zie je op het schermpje van je toestel de naam en het nummer van de beller. De keuze is aan jou: opnemen of gewoon laten rinkelen.

 

  • Telenet Berichtendienst. Maar er zijn misschien ook telefoontjes die je zeker niet wil missen. Gelukkig is er Telenet Berichtendienst, een antwoordapparaat zonder apparaat, met je eigen persoonlijke boodschap. Zo mis je geen enkele oproep als je niet thuis bent of als je even niet kan opnemen. Het bericht van de beller komt automatisch op de Berichtendienst terecht. Aan het lampje op je toestel zie je dat er een boodschap is op je voicemail.

 

  • Oproepdoorschakeling. Je bent er een weekend niet, maar je verwacht een belangrijk telefoontje? Je bent van wacht, maar zit toch liever bij je schoonouders dan thuis? Maak gebruik van de oproepdoorschakeling naar een ander nummer, waarop je dan bereikbaar bent. Zelfs in het buitenland. Oproepdoorschakeling kan je ook op afstand bedienen. Heel handig als je regelmatig onderweg bent en op elke locatie je oproepdoorschakeling wil aan- of uitzetten. Of als je het nummer waarnaar moet worden doorgeschakeld, wil aanpassen.

 

  • Signaal 2e oproep. Stel dat je aan de lijn bent, terwijl iemand je probeert te bellen. Dan hoor je een signaal, dat die 2e oproep aangeeft. Je kan de oproep meteen beantwoorden. Maar je kan ook afwisselend met beide gesprekspartners spreken, of de 2e oproep laten doorschakelen naar de Berichtendienst. Handig, toch?

Aanvragen

Iets voor jou? Contacteer een van onze medewerkers op het nummer 015 66 66 66. We helpen je graag!

Relevant voor jou

Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor jou.
Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor jou.

Graag hulp of meer uitleg?

Bel ons

Bel ons

Stel je vraag op 015 66 66 66

Bel ons
 
Mail ons

Mail ons

Stel je vraag via ons contactformulier

Mail ons
 
Kom langs

Kom langs

Bezoek een winkelpunt

Kom langs