Telenet.be

Webmail

Contact

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 

Wat is Top-lijn?

De Top-lijn is een combinatie van 4 handige opties die je kan nemen bij je vaste telefonie van Telenet. Het is inbegrepen bij een ONE, ONEup en WIGO (niet bij WIGO S en WIGO home (S)).

Ontdek de 4 opties

1. Ken-je-beller. Via de dienst Ken-je-beller zie je op het schermpje van je toestel de naam en het nummer van de beller. De keuze is aan jou: opnemen of gewoon laten rinkelen.

2. Telenet Berichtendienst. Ben je niet thuis of kan je even niet opnemen? Gelukkig is er de Telenet Berichtendienst, een antwoordapparaat zonder apparaat, met je eigen persoonlijke boodschap. Heb je een nieuw voicemailbericht? Dan zie je dat op je vaste telefoon via een lampje, bericht of signaal.

 
 

3. Oproepdoorschakeling. Verwacht je een belangrijk telefoontje op je vaste lijn, maar wil je liever niet thuisblijven? Maak gebruik van de oproepdoorschakeling naar een ander (gsm)-nummer, waarop je wel bereikbaar bent. Zelfs in het buitenland. Oproepdoorschakeling kan je ook op afstand bedienen.

4. Signaal 2e oproep. Ben je aan de lijn, terwijl iemand je probeert te bellen? Dan hoor je een signaal, dat die 2e oproep aangeeft. Je hebt dan de keuze: de oproep meteen beantwoorden, afwisselend met beide gesprekspartners spreken, of de 2e oproep laten doorschakelen naar de Berichtendienst. Handig, toch?

Iets voor jou?

Activeer dan de opties via...

  • dit blauwe kaartje 
  • 015 66 66 66 
  • een bericht op WhatsApp

 

We helpen je graag!

 
 

Relevant voor jou

Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor jou.
Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor jou.

Contacteer ons!

Graag hulp of meer uitleg?

Bel ons

Bel ons

Stel je vraag op 015 66 66 66.

Bel ons
 
Mail ons

Mail ons

Selecteer het onderwerp van je vraag
en stel ze via het contactformulier.

Mail ons
 
Kom langs

Kom langs

Bezoek een winkelpunt.

Kom langs