Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 

Telenet TV-app op je extra tv-scherm

Wist je dat er meerdere opties zijn om op al je schermen naar je favoriete content te kijken? Een extra decoder huren is dus zeker niet noodzakelijk. Je kan casten naar een extra scherm of de Telenet TV-app downloaden voor je Apple TV of Android TV-box.
 

Neem een kijkje in onze e-shop en ontdek heel wat toestellen aan Telenet Klantenprijs. 

Welk toestel heb je?

Apple TV

 

Android TV-box

 

Chromecast

Met de Telenet TV-app voor Apple TV haal je vlot al je entertainment naar een tweede televisie zonder dat je er een extra decoder voor nodig hebt.Naast het entertainment van Telenet TV zoals Streamz, heb je ook makkelijk toegang tot alle apps uit de app store.

Met de Telenet TV-app voor je Android TV-box haal je vlot al je entertainment naar een tweede televisie zonder dat je er een extra decoder voor nodig hebt.Naast het entertainment van Telenet TV zoals Streamz, heb je ook makkelijk toegang tot alle apps uit de Google Play Store.

Casten is een gemakkelijke manier om je favoriete tv-apps weer te geven op het grote scherm. En je gebruikt je smartphone, tablet, pc of laptop gewoon als afstandsbediening. Zo bespaar je alvast huur van een extra decoder. Er zijn verschillende opties om vanaf je mobiel toestel te casten naar een televisiescherm.

Relevant voor jou

Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor jou.
Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor jou.

Contacteer ons!

Graag hulp of meer uitleg?

Bel ons

Bel ons

Stel je vraag op 015 66 66 66.

Bel ons
 
Mail ons

Mail ons

Selecteer het onderwerp van je vraag
en stel ze via het contactformulier.

Mail ons
 
Kom langs

Kom langs

Bezoek een winkelpunt.

Kom langs