Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 

Aanpassingen aan je tv-ervaring

Entertainment is een wereld vol veranderingen. Om je ook in de toekomst de beste tv-ervaring te blijven aanbieden, veranderen er enkele zaken én verrijken we je ervaring. Wat er exact allemaal voor jou verandert? Dat lees je hieronder.

Deze nieuwe tv-ervaring is momenteel alleen van toepassing voor iedereen die kijkt via een Telenet TV-box en -app. De update gebeurt automatisch en geldt ook als je kijkt op een tweede scherm via bv. Chromecast.

Heb je een Digicorder of Digibox? Dan verandert er voor jou momenteel nog niets. We houden je op de hoogte zodra er iets voor jou wijzigt. Interesse om de Telenet TV-box in huis te halen? Ontdek er meer over op Klantenservice.

Maak je keuze...

Terugkijk TV en opnames

 

Zenderzone

 

Geweldige tv-extra's

Gratis 7 dagen Terugkijk TV

Heb je Telenet TV? Dan geniet je standaard van 7 dagen Terugkijk TVEen programma gemist of wil je graag iets herbekijken? Kijk iets gemakkelijk tot 7 dagen terug waar en wanneer jij dat wil. Ook met de Telenet TV-app kan je onbeperkt tot 7 dagen terug je favoriete programma’s (her)bekijken.

Op welke zenders is Terugkijk TV beschikbaar?

Momenteel is het mogelijk om programma’s 7 dagen terug te kijken op volgende zenders van het basis zenderaanbod:
VTM, één, Play4, Canvas, VTM 2, Play5, VTM 3, VTM 4, Play Sports Open, Ketnet, FOX, Play6, Discovery Channel Vlaanderen,  National Geographic NL, TLC, Comedy Central, MTV NL, Njam!, Play7, PlattelandsTV, VTM GOLD, History Channel, BBC First, BBC Entertainment, Disney Channel VL, Nickelodeon NL, Nick Jr NL, Baby TV, VTM Kids, Ment TV, Disney Junior, Cartoon Network, Dobbit TV, Stingray Classica, OUT TV, La Une, Tipik TV, AB3, TF1, Eurosport 1, Eurosport 2, Shorts TV, Animal Planet.

Belangrijk
 

 • In de toekomst gaan er uiteraard nog meer zenders bijkomen waar Terugkijk TV mogelijk zal zijn.
 • Niet alle programma’s op bovenstaande zenders kan je bekijken via Terugkijk TV. Sommige zenders hebben voor bepaalde programma’s geen terugkijkrechten.

Wat verandert er nog?

Eerst even dit: onderstaande veranderingen aan je kijkervaring zijn alleen van toepassing op de zenders van VTM en Play. Op alle andere zenders wijzigt er niets aan je huidige opname- en Terugkijk TV-functies.

Zenderoverzicht:
Aanpassing kijkervaring via Terugkijk TV

Wil je iets herbekijken via Terugkijk TV? Vanaf nu kan je de reclameblokken tijdens het programma niet meer doorspoelen. Tijdens het programma kan je wel terug -of doorspoelen zoveel je wil. Dat laatste was tot op heden niet mogelijk op de zenders van VTM.

Aanpassing kijkervaring via opnames

Je opname start met 1 minuut reclame, die je niet kan doorspoelen. Daarna begint je opname. Alle andere reclameblokken kan je wel blijven doorspoelen.

{{lineValue}}
 • Voor de start van je programma is het mogelijk dat je nog enkele aankondigingen ziet rond de eigen programma’s van de zender.
 • Je kijkt de minuut reclame slechts eenmalig aan de start van je opname. Wanneer je een opname verder kijkt, krijg je niet opnieuw een minuut niet-doorspoelbare reclame te zien.

In de TV-theek vind je nu al heel wat entertainment terug. We  doen we er een schepje bovenop met de lancering van de gratis ‘zenderzone’. In deze zenderzone vind je op een snelle manier het specifieke aanbod terug van een bepaalde zender. Je vindt er een selectie van gratis content die recent werd uitgezonden op tv en content die je vandaag alleen op de online platformen van de zenders kan kijken. Je navigeert in de zenderzone gemakkelijk tussen de programma’s op basis van bv. populariteit of thema.

 

Zo navigeer je naar de zenderzone…

 • Via het menu: druk op  > TV-theek > Zenderzone


We starten met 3 pagina’s: Eén/Canvas, Ketnet en Ketnet Junior. De zenderpagina’s in de zenderzone van SBS en DPG volgen in het voorjaar van 2022. De zenderzone is nog volop in ontwikkeling. Zodra er hierover nieuwe ontwikkelingen zijn, ontdek je het hier.

Een voorsmaakje van enkele titels per zenderzone:
Eén/Canvas
 • Loslopend Wild: Komische reeks over vrouwen van alle generaties die zich vol overgave in het dagelijkse leven storten en door hun welgemeende organisatie daar zelf het slachtoffer van worden.

 • Is er een dokter in de zaal?: Humoristische panelquiz over gezondheid met Philippe Geubels.

 • De Columbus: In De Columbus trekt Wim Lybaert er elke week opuit met een bekende gast, op zoek naar het goeie leven onderweg.

  Durf te vragen: Siska Schoeters maakt op een openhartige manier gevoelige thema's bespreekbaar. Elke aflevering nodigt zij een groep mensen uit waar we stiekem heel veel vragen over hebben, maar die we niet zelf in hun gezicht durven stellen.

 • Spoed 24/7: Spoed 24/7 brengt een nooit geziene blik achter de schermen van de spoedgevallendienst van het UZ Gent.

 • FC De Kampioenen: Komische serie over de belevenissen van een slecht presterende voetbalploeg.

 • En nog veel meer!
Ketnet
 • 3hz: Nieuwe magisch-mysterieuze fictiereeks met een nostalgisch tintje. 

 • Buck: Elias is helemaal gek van zijn favoriet computerspel Buck. Op een dag staat commandant Buck in levende lijve naast zijn bed!

 • De Blacklist Compilatie: Tom Waes vervult ‘onmogelijke kinderwensen in De Blacklist. Samen met de kinderen voert hij spannende activiteiten en stunts uit.

 • Dierendetectives: Junes en Zita gaan samen met hun internationale vrienden op zoek naar helden in de dierenwereld.

 • Galaxy Park Compilatie: Jeugdsoapserie waarin zes jongeren een vakantiebaan hebben in Freddy's aan buitenaardse wezens gewijde bungalowpark Galaxy Park.

 • Meisjes: De nieuwe serie Meisjes volgt de avonturen van vier vriendinnen: Luna, Amélie, Cleo en Fleur. Het unieke aan de reeks is dat alles in realtime en digital first verloopt.

 • En nog veel meer!
   
Ketnet Jr.
 • Bumba: Bumba is een clown die allerlei fratsen uithaalt in het circus, waar hij diverse vrienden heeft. 

 • Tik Tak: peuterprogramma voor de allerkleinsten.

 • Samson en Marie: Samson beleeft de gekste avonturen, eerst met Gert en nu met zijn extra baasje Marie!

 • Sarah: educatief programma voor peuters vol luister-, lees- en beweegplezier.

 • Kaatjes Kameraadjes: Kaatje is een meisje dat samen met Eendje (haar favoriete knuffel), Kamiel (een dinosaurus) en Viktor (een astronaut die ook uitvindingen maakt), spelletjes speelt maar ook leuke kinderliedjes zingt, verhaaltjes voorleest en grappige gedichtjes voordraagt.

 • En nog veel meer!

Entertainment van de bovenste plank

Niets schept een sterkere band dan emoties samen beleven. Met Telenet TV heb je toegang tot gratis extra content van je favoriete programma's én het Play Sports Open-kanaal vol toffe sport. Beleef het allemaal samen met ons!

Relevant voor jou

Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor jou.
Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor jou.

Contacteer ons!

Graag hulp of meer uitleg?

Bel ons

Bel ons

Stel je vraag op 015 66 66 66.

Bel ons
 
Mail ons

Mail ons

Selecteer het onderwerp van je vraag
en stel ze via het contactformulier.

Mail ons
 
Kom langs

Kom langs

Bezoek een winkelpunt.

Kom langs